reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marzenko ty pracujesz to powiedz kiedy tobie pasuje a ja nie pracująca Matysia też Aga też
mnie to najbardziej pasuje we wtorki i środy... bo te mam raczej na razie wolne... choć cholera to wie czy w nowym semestrze się coś nie zmieni, ale chyba nie... bo w tej chwili weekendy u mnie odpadają, niestety...

Aaaaa, coś sobie przypominam ... chyba musiałaś już kiedyś o tym opowiadać? :tak:
I co? teraz już szlus? Koniec znajomości?

no niestety... mam jednego przyjaciela mniej...
a On za to ma żonę i w kwietniu urodzi mu się bobo...
dobrze, że mieszkają pod Wrocławiem... przynajmniej nie ma głupich sytuacji w B-cu:dry::dry::dry:

najlepsze jest to, że jego żona towarzyszyła mu na naszym weselu... no i nie rozumiem tego jej uczucia względem mojej osoby - ja pierwsza zyczyłam Mańkowi cudownego związku iw ogole...a Ona potraktowała mnie jak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no: ehhhhhhh

u mnie tak nie wygląda :shocked2:

no jak to ????? :szok:

[FONT=Georgia.][COLOR=indigo.]o kurcze!!! nieźle!!![/COLOR.][/FONT.]
[FONT=Georgia.][COLOR=indigo.]wiesz co - ale te color/fonty pojawiają się nawet po enterach :confused::confused::confused: hmmmmmmm[/COLOR.][/FONT.]

aaaaaaaaa, no to nieźle :baffled::baffled::baffled:
Czyli to tylko u mnie taki bałagan (teraz też specjalnie zacytowałam całość) ... mówię Ci, ile ja się zawsze urobię żeby Twój cytowany post wyglądał jak powinien. Już znam na pamięć układ tych nawiasów :sorry2: Że ma być na początku quote aga/font georgia/color indigo a nakoncu color/font i quote a wszystko z srodka musze wykasowywac recznie, i te pojedyncze font/georgia/indigo ... itd

tylko musze pierw załatwić Jagodę u lekarza...

jutro ide do innego pediatry...bo... Jaga dziwnie otrzasa sie:-:)dry::confused:. Rozmawiałam z Confi, i Ona powiedziała, że Dami tak robi jak robi siku. Poczytalam na necie, i rzeczywiście 99% potwierdza jej zdanie, ale ten 1% odpowiedzialny jest za problemy neurologiczne.
Tymbardziej sie boje, bo Jaga otrzasa sie po kilka razy w ciagu godziny... i nie robi wtedy siku... Uszka tez jej nie bola :sorry2::sorry2::sorry2:
macie posta Agi u mnie normalnie

aaaaaaaaa, no to nieźle :baffled::baffled::baffled:
Czyli to tylko u mnie taki bałagan (teraz też specjalnie zacytowałam całość) ... mówię Ci, ile ja się zawsze urobię żeby Twój cytowany post wyglądał jak powinien. Już znam na pamięć układ tych nawiasów :sorry2: Że ma być na początku quote aga/font georgia/color indigo a nakoncu color/font i quote a wszystko z srodka musze wykasowywac recznie, i te pojedyncze font/georgia/indigo ... itd

moniq - to specjalnie dla Ciebie nie bede wieczorem pisała w kolorze i w georgii :tak::-):-)
z rana jest mniej postów, wiec DASZ RADE :-p

to nie od razu po kliknięciu na cytuj tak się wyświetliło... ale coś pokasowała i chyba za dużo skasowałam iwtedy właśnie jakieś jaja się zaczęły jak już posta zatwierdziłam...

macie posta Agi u mnie normalnie

aaaaaaaaaa -czyli moniq ma nakiełbaszone...hmmmm
no ale już mam "wieczorny uklad" z Moniq, a i mi bedzie szybciej i sprawniej szło zatwierdzanie posta :-D:-D

reklama
a teraz sobie poedytowałam Twojego posta Aguś i wyszedł o.k. nie wiem dlaczego wtedy taki wyszedł, ale coś w tym stylu co Moniq pokazała...

Do góry