blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No i po co nam szpitale

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i po co nam szpitale
Candy to jakis koszmar! :-( Wspolczuje Ci tych wszystkich przezyc... Trzymaj sie jakos... I postaraj sie nie denerwowac, pomysl o Malenstwie... (wiem, latwo sie mowi)a u mnie było dobrze do czasu jak rodzice nie pozwolili mojemu na noc zostać i wyszedł mój D z domu ode mnie a tak nie miało być, ja sie poryczałam, awantura z ojcem o 21.30 prawie się pobiliśmy taka jazda. Uciekłam na ulice i na jakąś klatkę wlazłam i ponad 2 godziny tam spędziłam na schodach (mialam całą noc) ale z zimna nie wytrzymalam i kości od siedzenia tak bolały ,że przed chwilą wróciłam do domu spowrotem masakra!!Z tego wszystkiego D tel nawet wyłączył:-(
Ale już jestem u siebie w pokoiku i będę w domu spać, muszę sie uspokoić....
sory.. i dobrej nocki ...
mag349 wspolczuje kochna mnie mecza te bole od 2 dni i mam dosc a co dopiero ty masz powiedziecOstatnio duzo pisalyscie o tym bialku w moczu i teraz tk mysle i mysle bo w sumie to specjalnych badan nie mialam na to bialko tylkozawsze jak szlam na wizyte musialam nasiusiac i pielegniarka wkladala tam taki patyk ktory kolor zmieniali mowila ze jest ok .teraz we wtorek z samego rana mam nasikac do pojemniczka i zaniesc do gin i mam nadzieje ze bedzie git .Czy sa jakies specjalne oznaki dolegliwosci jesli chodzi o to bialko ?