MADZIARA23
Fanka BB :)
jak Wy to robicie .co to za magia jakiego mleko podajesz dzidzi??????????Na noc powtarzam caly rytual i 12 h z glowy.
marze zeby raz na tydz przespac w nocy z 5 godz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak Wy to robicie .co to za magia jakiego mleko podajesz dzidzi??????????Na noc powtarzam caly rytual i 12 h z glowy.
ja juz sama nie wiem moj jest duzy wazy ponad 6 kg wiec musi zjesc;-)a mleko z butli jest dluzej trawione i bardziej syte musze sprobowac.Madziara ja daję butlę na noc i to nic nie daje
Kolek nie ma..kupy robi ładnie a wczoraj znów usypianie zajęło 2 h!!!
Już nie wiem czemu on tak żle zasypia
Budzę go wcześniej rano ( jak spał zwykle do 9.30 tak teraz wstajemy o 8 ), nie śpi dużo w dzień a ostatnia drzemka jest tak żeby nie był zbyt zmęczony wieczorem...i nic!!!
Ale pocieszam się że z Hanią też tak miałam i minęło w końcu
wczoraj byl program o biegunkach jesli dzicko od paru godz nie sika i ma suchosc jezyka to znaczy ze moze zaczac sie odwadniac z niemowlakami i noworodkami kazali odrazu udac sie do lek.jesli tych kup jest kilka np przez2 godz -tak pediatra sie wypowiadalaco chwile kupka... i za kazdym baczkiem wylatuje z niej normalnie kupa lejaca jak woda..wiec raczej biegunka!
tez mialam taka nadzieje, ale maly nie zjada go tak duz jak mojego i wychodzi na to samo...ja juz sama nie wiem moj jest duzy wazy ponad 6 kg wiec musi zjesc;-)a mleko z butli jest dluzej trawione i bardziej syte musze sprobowac.
pociesze cie ze moj jak wstanie w nocy jesc to tez do dwoch godz zanim zasnie:-(dlatego sil mi brakuje
MY juz nie wiemy co to usypianie .... moj jak nie spal na poczatky probowalam uspic tulalam godz mijaly a on nic ... w koncu pomyslalam przewiniety jest najedzony poloze do lozeczka i teraz klade on nie spi pomarudzi chwile i zasypia sobie.....wiec widocznie woli sami tak zalatwilismy sprawe ....;-)

tez mialam taka nadzieje, ale maly nie zjada go tak duz jak mojego i wychodzi na to samo...ja juz sama nie wiem moj jest duzy wazy ponad 6 kg wiec musi zjesc;-)a mleko z butli jest dluzej trawione i bardziej syte musze sprobowac.
pociesze cie ze moj jak wstanie w nocy jesc to tez do dwoch godz zanim zasnie:-(dlatego sil mi brakuje
Anielka tez noszona. nie umiem czekac pod drzwiami jak tak zalosnie placze. widocznie ma duza potrzebe takiej bliskosci i czulosci. pomecze sie nie chce zeby byla nieszczesliwa. Rozalka tez wyrosla z noszenia, choc do teraz lubi sie popiescic i potulic przed snen. i dobrze ja tez tak lubie, jak mis koala przed zasnieciem tule sie do meza.Ja też tak próbowałam
I zaczął tak ryczeć że szok
A jak go wziełam na rece to w sekundę zasypia...do łóżeczka znów wrzask
A płaczu przetrzymać się nie da...przynajmniej ja nie umię...
trudno widocznie tak miało być że muszę go trochę ponosić
Może mu przejdzie samo tak jak Hani;-)