reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dziewczyny :-)
w weekend jakos malo aktywna bylam. no i w zwiazku z tym mialam duzo do nadrabiania. :-)

bylismy u tesciow, u babci Karola. Boze jak mi jej szkoda, ona tam sama w tym nieocieplonym domu z gownianym piecem i zamarznieta woda w rurach. A tu takie mrozy... brr...

kurcze.. ale nie kracząc nasze auto - srebrna strzała, odpalilo dzisiaj. cienias, ale daje rade normalnie szok :-D

ide wstawic makaron, bo mam ochote na makaron ze smietana i cukrem :-)

dzisiaj przyjezdza kurier po ten zrypany kawalek lozeczka.

a.. dziewczyny musze Wam powiedziec, ze moj Karol jak do niedawna mogl sie kochac 100 razy dziennie.. tak teraz.. sam sie przyznal, ze sie troche boi. Zeby nie wywolac porodu, zeby mnie nie bolalo itp.
w sumie troche mi to na reke, bo ja w ogole jakos nie mam teraz ochoty.
ale jednak myslenie facetow sie zmienia :-D

Co do sexu, to ja już mam zabronione przez lekarza..

Dziekuję za rady kochane ;* Dodatkowo mam stan podgorączkowy, ale to hcyba o niczym nie świadczy (37,2 st). Chyba udam się do lekarza bo popatrzy przynajmniej czy pozamykane wszystko i powie co to jest. Wole dmuchac na zimne, w końcu to juz ostatnie tygodnie.. O 12tej jade. Jak wróce to dam Wam znać. Buziole ;* I trzymajcie kciuki! :)

Ostatnia edycja:
reklama
witam
nadia tez wydaje mi sie ze czop powinien byc podparwiony krwia ale moze odchodzic kilka dni...
ale chyba przy wypadnieciu czopa nie jest konieczna zaraz wizyta chyba ze w Twojej sytuacji to jest konieczne? a lekarz idac na urlop nie zostawil ci jakiegos kontaktu?
No właśnie nie zostawił żadnego kontaktu bo jest zagranicą i powiedział,że w razie czego to do szpitala mam jechać się przebadać:confused: Narazie nic mi nie leci więc jestem spokojna i staram sie nie panikować bo stres to najgorszy doradca:baffled: Mi też wydaje się,że czop powinnien być podbarwiony krwią a ja tak nie miałam:cool2: Pewnie zpanikowałam bo czop sam wypada a nie zostaje na palcu po włożeniu tabletki:szok:
Może to jakieś upławy większe albo znowu jakaś infekcja mi sie przypałętała...:confused:

Co do sexu, to ja już mam zabronione przez lekarza..

Dziekuję za rady kochane ;* Dodatkowo mam stan podgorączkowy, ale to hcyba o niczym nie świadczy (37,2 st). Chyba udam się do lekarza bo popatrzy przynajmniej czy pozamykane wszystko i powie co to jest. Wole dmuchac na zimne, w końcu to juz ostatnie tygodnie.. O 12tej jade. Jak wróce to dam Wam znać. Buziole ;* I trzymajcie kciuki! :)

ja w sumie nie pytalam.
ale u mnie sie nic nie dzieje, takze chyba przeciwwskazac nie ma.

Lec laska i daj znac jak wrocisz...

Hej dziewuszki:-)

Czy te mrozy nie miną? Znów - 25 stopni... Brrrrrr:szok:

nadia, też bym była za tym, że to pozostałość luteiny, albo zwykła ciążowa wydzielina. Przecież ona też jest gęstsza i biała.

xXxIzuLQaxXx, lepiej wybierz się do lekarza na wszelki wypadek. Wiesz - lepiej dmuchać na zimne.

Co do innych historii, to ja, gdyby mnie facet choć tknął palcem, nie darowałabym. Trzeba odróżniać miłość od zaślepienia, niestety...

Dobry dzien po niedobrej nocy :wściekła/y:
Wczoraj chyba troche przesadziłam ze sprzataniem i przez to noc do kitu. A tu jeszcze tyyyyle do poukładania.
Ale dzisiaj zabieram sie za pisanie pracy- tym razem wysiłek umysłowy hehe

Tak piszecie o swiedzacej skorze. Ja ciagle sie smaruje mazidłem przeciw roztepom i jest ok. Ogólnie mam bardzo sucha skóre wiec od lat nałogowo 2 razy dziennie smaruje sie balsamami bo inaczej bym sie zadrapała. Przetestowałam bardzo duzo kosmetyków i jak na razie najlepszy okazał sie balsam z biodermy-Atoderm creme. Dobre toto własnie na swedzenia i alergie, smiało moge polecić.

Kot na ogródku chyba sie obraził bo go nie widuje. Nawet jedzenie nie ruszone wiec chyba taki zabiedzony to on nie jest :-D
Za to moje rozrabiają jak nigdy.

Ja tez nie czuje sie gotowa na rozpakowanie a termin zbliza sie wielkimi krokami :szok: Został jakis miesiac i wcale mi nie jest do smiechu...

Hej dziewuszki:-)

Czy te mrozy nie miną? Znów - 25 stopni... Brrrrrr:szok:

nadia, też bym była za tym, że to pozostałość luteiny, albo zwykła ciążowa wydzielina. Przecież ona też jest gęstsza i biała.

xXxIzuLQaxXx, lepiej wybierz się do lekarza na wszelki wypadek. Wiesz - lepiej dmuchać na zimne.

Co do innych historii, to ja, gdyby mnie facet choć tknął palcem, nie darowałabym. Trzeba odróżniać miłość od zaślepienia, niestety...
Masz rację.Dlatego mnie cholera bierze jak słyszę teksty w stylu...ale ja go kocham...Bo każda z nas słyszała historie kobiet latami maltretowanych przez mężów...i najbardziej szokuje,że one nie uciekają na czas.Nie wierzę,że facet się zmieni na lepsze...Mojemu dawno zaznaczyłam,że raz mnie uderzy a ja mu oddam i to będzie koniec.Tak zrobiła moja mama z moim ojcem.Uderzył ją w brzuch gdy nosiła mnie pod sercem...jak się odwinęła i mu w pysk przywaliła to aż się zdziwił.

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry dzien po niedobrej nocy :wściekła/y:
Wczoraj chyba troche przesadziłam ze sprzataniem i przez to noc do kitu. A tu jeszcze tyyyyle do poukładania.
Ale dzisiaj zabieram sie za pisanie pracy- tym razem wysiłek umysłowy hehe

Tak piszecie o swiedzacej skorze. Ja ciagle sie smaruje mazidłem przeciw roztepom i jest ok. Ogólnie mam bardzo sucha skóre wiec od lat nałogowo 2 razy dziennie smaruje sie balsamami bo inaczej bym sie zadrapała. Przetestowałam bardzo duzo kosmetyków i jak na razie najlepszy okazał sie balsam z biodermy-Atoderm creme. Dobre toto własnie na swedzenia i alergie, smiało moge polecić.

Kot na ogródku chyba sie obraził bo go nie widuje. Nawet jedzenie nie ruszone wiec chyba taki zabiedzony to on nie jest :-D
Za to moje rozrabiają jak nigdy.

Ja tez nie czuje sie gotowa na rozpakowanie a termin zbliza sie wielkimi krokami :szok: Został jakis miesiac i wcale mi nie jest do smiechu...

Tobie szczególnie się zbliża jeszcze niecałe 2tyg, i ciąże będziesz miała donoszoną:tak:

Do góry