reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

co do raczkowania Majka zapierdziela jakby miała motorek w du...., a najlepiej jak doriw sie do kwiatów i wywala ziemie :dry: no i oczywiście wstaje przy czym się da..... i jak np stanie przy kanapie lub przy łóżeczku to przejdzie bokiem wzdzłuż dostawiające jedną nóżkę do drugiej

roxy- wow doczytałam o przesypianu nocek ...... moje gratulacje :-), ja chyba nigdy nie doświadczę tej przyjmności :-(

kasica212- gratulacje dla roksanki:-)

reklama
Hallooooo!!!

WSZYSTKIEO NAJLEPSZEGO
DLA CONFI I DAMIANKA!!!
WIELKI BUZIAK DLA WAS!!!

Zdj%C4%99cie1988-630x615.jpg

jestem jeszcze...
oj, a ja już poszłam...

Ale za to wcześnie wstaje,6:30-7:00:sorry2:
Wiesz Natasza też mi się budzi w podobnych godzinach, ale dajej jej mleko, zmieniam pieluche i odkładam do łóżeczka... i sama też jeszcze pod kołderkę idę... no i Ona na ogół jeszcze mi zasypia na godzine, nawet dwie...

halooooooooooo masz cos do Ani?????? :dry::dry::dry:, oczywiście żartuję na studiach w grupie miałam 7 Anek :-p
w podstawówce przyjaźniłam się z Anią, w policealnej też, i na studiach też... jedynie w liceum z Marysią... tak, że chyba nie:-D:-D:-D:-D:-D

Az imy mam też dość i też z Młodą nie wychodzą w takie mrozy:no: tylko kombinować muszę jak by tu zakupy sobie zrobić:confused:

MONIKA KOCHANA NARESZCIE JESTEŚ!!! JAK JA ZA TOBĄ TĘSKNIŁAM!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasica, wychodzi na to,ze w tyIe jestem z rozwojem maIuchów.
Ja tez ma taką zwykłą parasoIke.Wszędzie ja moża było wziąśc bo jest Iekka i zajmuje mało miejsca.Super się sprawdziła w komunikacji miejskiej.

Roxy, moje Graco nie jest złe.Nie podoba mi się tyIko,że nie składa się w parasoIkę,no i ten wybIakły koIor.:baffled:Dostałam ją w prezencie ,sama bym go nie kupiła.

Ankzoc, obejrzysz w skIepie,aIe popatrz póznie ceny na aIIegro.

Marzenko,kochana jesteś!!!!
Seasonal.gif
Seasonal.gif
Seasonal.gif
Seasonal.gif

ja za to chba się raczkowania nie doczekam... Młoda pełza po domu z prędkością światla, ale dupci nie podnies do góry... ostatnio ją w wc znlazłam jak pod kibelkiem leżała:tak:... i nie wiem kiedy ona tam zapełzła:no:

Witajcie Kochane

Damianku wszystkiego najlepszego na ten 8 miesiąc. Bądź nadal ideałem wśród majowych Dzieciaczków, jak rownież idealnie spokojnym Syneczkiem dla swojej Mamusi.
Oby zdróweczko nigdy Cię nie zawodziło, oby ząbki bezboleśnie Ci się pojawiły, no i... jaknajmniejszej liczby upadków na Twej drodze - tego życzą Ci Ciocia Aga i Jagodzia

Confi - Ty wiesz, że ja popieram każde Twe marzenie... Więc skromnie życzę Ci ich spełnienia :-)

bjfriw.jpg

reklama
Do góry