reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

I powiem wam że kondycje ma zajebistą.Taki jakiś przystojniejszy się zrobił.

nutka ;-):-D:-D:-D
czyzbys jakies plany romantyczne na wieczor miala??? :blink:

u nas od kilku dni odwilz, smialam sie ze nasze mrozy wyslalam do Polski ale juz od kolejnego tygodnia zapowiadaja nastepna porcje sniegu i arktyczne temperatury.:no: a juz poczulam sie tak...wiosennie jak termometry pokazaly powyzej zera:baffled:

reklama
wczoraj mieliśmy imprezkę, było super, jedzenie pyszne, w lokalu kominek, były nawet tańce i pląsy:-D odwoziłam wszystkich w nocy do domów to było -19 stopni:baffled: brrrrrrrrr dzisiaj -15 w dzień.
Tort z Bobem Budowniczym był śliczny Oli zadowolony wytzrymał do 22.00.
Niestety moja siostra już wróciła do Ir zawiozłam ją dzisiaj na lotnisko przykro mi:-(
miłego wieczoru!!!:-)
Kilka zdjęć z imprezki.
1.tort
2.Oli z tatą
3.Ja Oli i moja siostrzenica
4.Solenizant :)

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 35
  • 2 latka tata.jpg
    2 latka tata.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 36
  • 2 latka mama.jpg
    2 latka mama.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 38
  • 2 latka.jpg
    2 latka.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
nutka ;-):-D:-D:-D
czyzbys jakies plany romantyczne na wieczor miala??? :blink:

:baffled:

Pawimi co do planów na wieczór to niestety nie miałam bo @ przyjechała.A prawie codziennie mam wieczór romantyczny zamęczy mnie ten mój mąż,ale to dobrze bo podobno podczas seksu się chudnie,i mam przyjemne z pożytecznym...ha ha
Dziś mamy zabawę choinkową u męża w pracy sąsiad ma nas zawieś bo nasze auto odmówiło posłuszeństwa
Nina świetny tort i na pewno imprezka się udała Oli uroczy.

MY CHCEMY WIOSNĘ WIOSNĘ

Hej Dziewczyny.Ja w końcu wróciłam z sanatorium wytęskniona za Kubusiem że aż strach!Nie siedzę teraz dużo na kompie bo się muszę nim nacieszyć.Jesteśmy już po bilansie dwulatka (babcia i tata z nim byli 5 stycznia czyli dzień po urodzinkach bo ja w sanatorium siedziałam wrr...)no i chłopak jak malowanie :) 90 cm wzrostu,14,2 kg waga ciśnienie krwi książkowe.
Nina świetne fotki i super tort!!!
Uciekam spać jakoś odwykłam od długiego siedzenia wieczorem i koło 22 po prostu padam.

Maleństwo super, że juz jesteś w domu:-)!!!! no i gratulacje na te 8,5 kg:tak: super wynik, a z jakiej diety korzystasz bo moja mama chce schudnąć była na tej diecie francuskiej Duncana bodajże ale jej ta dieta nie odpowiadała brzuch ją bolał i było jej słabo, może spróbowałaby czegoś innego:tak:

Nina jestem od 10 grudnia na Herbalife.Nawet się zastanawiam czy nie zająć się tym bo widzę bo sobie że rzeczywiście działa :) Poza tym przestały mi włosy wypadać i poprawiła sięskóra i paznokcie :) Co tydzień leci mi przynajmniej kilogram :)

reklama
Do góry