reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Gosia ja sie nie wypowiadam co do ChB ;/ Ale to by bylo niezle bezsensu jakby moglo byc tylko na matke ;/

U nas Nadinka tez pospala 30 mi i pol dnia prze plakala Te zeby to masakra Teraz jej troszke minello i bawii sie Ale na jak dlugo ? :(

reklama
Gosia gratuluję. Ja też stosuję się do tej książki i faktycznie młody szybciej zasypia i w nocy się nie wybudza. A co do CB to pierwsze słyszę:szok:

Bede musiala sie tez kiedys zaopatrzyc w te magiczna ksiege :)) Ale jak na razie az tak zle nie ma Staram sie po prostu nie denerwowac i nie wychodzic z siebie Choc czasem to niesamowicie ciezkie ...

Dziewczyny a moglybyscie jeszcze raz mi wytlumaczyc gdzie jest te Citizen Information ?

Gosiulka, bardzo się cieszę z Waszych sukcesów! Zobaczysz, że za jakiś czas to w ogóle nie będziesz do Młodej wchodzić, no chyba że później,żeby przykryć co by nie zmarzła ;-)! Mocno trzymam kciuki :-D

A moja Młoda padła jak pies Pluto! Nic nie pospała w drodze powrotniej, ale siedziała bardzo cichutko. Tylko na jedzenie się rzuciła jak wygłodniała bestyjka, jakby nie mogła powiedzieć, że chce "am" wcześniej :baffled::-D! No nic, obiad zjadła, kolacyjkę również, a teraz śpi :cool2:! Ja już też się umyłam i poważnie rozważam pójście spać, ale najpierw muszę się napić herbatki miętowej ;-)

Camomile, a jak Igorek? Śpi już czy szaleje :-)?

Sylcia007, wytrwałości życzę! Pomyśl, że jak Nadince wyjdą wszystkie ząbki to już nie będzie cierpieć :tak:, a póki co ulżysz Jej syropkiem przeciwbólowym :sorry2:. Jak będziesz chciała książkę to wyślij mi swój adres @ i Ci prześlę!

Co do benefitu Gosiu to podobno to prawda,ja jak byłam w socjalu to babeczka powiedziała że moga iśc pieniążki na konto męża ale musza być na mamę:baffled:bo i tu teraz uwaga.....ojciec dziecka mógł by np je przepić:-D:szok:
Sylwia ten citzeninformation to bardzo blisko socjala tam jest taka krzyżówka przed socjalem< do niego skręcasz w lewo a do citizen idziesz prosto i jak jest taka kwiaciarnia na rogu to zaraz obok:tak:;-)

Dzisiaj Kieran nareszcie dodzwonil sie do chb, bo my nie chcemy zeby nam ciagle przysylali tych listow do wypelnienia czy jedno z rodzicow pracuje, gdyz irlandczycy takich listow nie dostaja, a skoro Kieran jest ojcem dziecka i jest irlandczykiem to tez nie powinnismy dostawac tych listow, przy czym babka w chb powiedziala ze na ojca chb nie moze byc tylko jedynie wtedy kiedy sa po rozwodzie a opieka nad dzieckiem jest przeznaczona ojcu!!!

Co do benefitu Gosiu to podobno to prawda,ja jak byłam w socjalu to babeczka powiedziała że moga iśc pieniążki na konto męża ale musza być na mamę:baffled:bo i tu teraz uwaga.....ojciec dziecka mógł by np je przepić:-D:szok:
Sylwia ten citzeninformation to bardzo blisko socjala tam jest taka krzyżówka przed socjalem< do niego skręcasz w lewo a do citizen idziesz prosto i jak jest taka kwiaciarnia na rogu to zaraz obok:tak:;-)

Dziekuje slicznie :))

Kaja i tak przeciez moze je przepic skoro sa na jego koncie! Dla mnie to jest bezsens jesli jest sie rodzina, a pieniadze na dziecko moga tylko byc na matke. A co to za dyskryminacja! ehh....

reklama
Witojcie! Po wczorajszym dniu mam zakwasy :-D:-D:-D:-D:-D:-D i troszkę mnie podbrzusze boli, znaczy bardziej niż zawsze, ale luzik, dziś zwolnię i będzie oki ;-)

Do góry