reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mea a ile ml i ile razy dziennie tej herbatki podawales malej i hippa czy zwyklej koperkowej?MOj maly zrobil kupe albo jej czesc i kolor normalny ale konsystencja nie taka jak zawsze luzna tylko twardsza jak plastelina miekka chyba mial zatwardzenie ale od czego ehh

Mea a ile ml i ile razy dziennie tej herbatki podawales malej i hippa czy zwyklej koperkowej?MOj maly zrobil kupe albo jej czesc i kolor normalny ale konsystencja nie taka jak zawsze luzna tylko twardsza jak plastelina miekka chyba mial zatwardzenie ale od czego ehh
karnitykno uwazaj z ta hertka bo nie wolno dawac wiecej niz 100ml na dobe bo w duzych ilosciach powoduje wzdecia i bol brzucha...
podawaj np 3 x po 30ml...
ja tak podawalam..

u nas lepiej dziala rumiankowa...

a i my dajemy hippa:)

karnitykno uwazaj z ta hertka bo nie wolno dawac wiecej niz 100ml na dobe bo w duzych ilosciach powoduje wzdecia i bol brzucha...
podawaj np 3 x po 30ml...
ja tak podawalam..

u nas lepiej dziala rumiankowa...

a i my dajemy hippa:)
Dzieki no to kupie dzisiaj bo jade na kontrole moze musze go dopajac i tyle albo zwyklej wody letniej dac no ze tez wszystko kreci sie wokol kupek hehe

Daffi, to ja:-)
U nas nocka dziś ładnie przespana, teraz tatuś bawi się z nasza bubą:-)
My herbatkę koperkową dajemy profilaktycznie- po kilka łĸyczków bo mam dość suche powietrze w domu i mała chce pić.
Cherie, jak tam walka??

Z tym, że w pierwszym miesiącu dziecko powinno przybrać więcej, około 1 kg. Później juz te normy maleją..

To zalezy, bo nie ma norm dla karmionych piersią :tak: gdyż nie da się zliczyć ile dziecko może zjeśc tak samo trudno okreslic ile może przybrać bo szybciej trawi żołądek i dziecko mniej na piersi przybiera jak na butelce :tak: przynajmniej tak mi pediatra mówiła jak pytałam ile może mój glut przybrac ...

A my dzisiaj HardCore ...:no:wraca zapalenie spojówek, narazicho w prawym oku ale czuję, że to kwestia czasu :/ a mówiłam rodzinie by nie całowali małego po rąsiach, bo on potem oczy trze :/

reklama
Do góry