reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mea a ile ml i ile razy dziennie tej herbatki podawales malej i hippa czy zwyklej koperkowej?MOj maly zrobil kupe albo jej czesc i kolor normalny ale konsystencja nie taka jak zawsze luzna tylko twardsza jak plastelina miekka chyba mial zatwardzenie ale od czego ehh

miedzy karmieniami 20 40 ml ... tylko ze my na butli jedziemy

reklama
nie, już powoli tracę samozaparcie :no: nie najada się, pluje, nie chce piersi i płacz i krzyk bo głodny :sad:
Kurcze... Ale wiesz, jak ja ściągałam z jednego cyca żeby się zagoił i dawałam butle to cyca potem też nei bardzo chciała- był krzyk, wiercenie się i inne przeboje. Zresztą jak jest głodna a w jednej piersi mam juz końcówkę mleka to tez się szamocze. Ale to tylko czasem tak ma więc może i u Ciebie się polepszy niedługo.
Tylko że Danielek więcej pił z butli niż Lidka więc masz dużo trudniej. W każdym razie trzymam kciuki

Kurcze... Ale wiesz, jak ja ściągałam z jednego cyca żeby się zagoił i dawałam butle to cyca potem też nei bardzo chciała- był krzyk, wiercenie się i inne przeboje. Zresztą jak jest głodna a w jednej piersi mam juz końcówkę mleka to tez się szamocze. Ale to tylko czasem tak ma więc może i u Ciebie się polepszy niedługo.
Tylko że Danielek więcej pił z butli niż Lidka więc masz dużo trudniej. W każdym razie trzymam kciuki

spróbuję jeszcze go karmić przez nakładki, zobaczymy...

Karnitynko albo roztwor glukozy 5%..robi si eto taksamo jak herbatke..
taka glukoze jak pilysmy w ciazy do badania sie kupuje..
i na 100ml wody lyzeczka czubata tej glukozy...
Ja mam nawet w domku taka glukoze juz rozrobiona bo jak maly mial zoltaczke to go tym poilam:)Dzieki kazda rada dobra poki co wypil 20 ml wody bo przeciez by zjadl piastki a godzinke temu jadl.

zaraz wkleje to zdj Kopcziuszku:-)

a mam zonka!!!
w przyszlym tyg mamy szczepienie a zgubila nam sie przez przeprowadzke ksiazeczka zdrowia julki ktora dostalismy po urodzeniu w szpitalu! ta ksiazeczka jest niezbedna a ja jej nie posadam!!! k.... mac! wyrabiaja taka ksiazeczke powtornie?

He he a oto nasza wesoła rodzinka w gazecie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karnitykno uwazaj z ta hertka bo nie wolno dawac wiecej niz 100ml na dobe bo w duzych ilosciach powoduje wzdecia i bol brzucha...
podawaj np 3 x po 30ml...
ja tak podawalam..

u nas lepiej dziala rumiankowa...

a i my dajemy hippa:)

u nas też rumiankowa. po koperkowej go brzuszek boli.

Mój pije koperkową i nic go nie boli - ba jakie bąki puszcza po niej:-D i wypija od razu 100 ml i nic mu nie jest:no:

Daffi jakiego stwora macie:-) Z dziwnych zwierzaków miałam kiedyś legwana Igiego:-D:-D zarąbisty był:-)

Mały śpi z tatą :-D Ja sprzątam bo kolęda tuż tuż...
Słuchajcie dajecie jakąś ofiarę na kolędzie? Ja już tam nie pamiętam ile moja mama dawała i zgłupiałam bo kasy jakos tak nie mamy w gotówce za wiele...

reklama
Do góry