reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
A mnie się wydaje, że Bacówka nie do końca zrozumiała o czym mówiłyśmy.. :-p

Trzymać w szafie za małe ciuchy nie zawsze oznacza wciskanie się w nie na siłę.. ja mówiłam o takim trzymaniu z nadzieją, że jeszcze kiedyś je założę i że szkoda mi ich zwyczajnie wyrzucić.. :-p

oo właśnie;-);-)
ja ostatnio sie już przeruciłam na "międzynarodowe" :-D łudze się że nei warto wydawac dużo kasy na większe ubrania bo przecież schudnę:-D:-D:-D
ale dziewczyny chciałam się pochwalić że przez ostatnie 1,5 tygodnia spadło mi 1,5 kg:-);-) z 87,8 na 86,3(w porywach do 85,9):-) zawsze to coś...ale ćwicze choć cholendernie mi się nie chce...:-)

Ostatnia edycja:
:-D tak ja tez cos o tym wiem trzymam z mniejszym rozmiarem bo na pewno sie kiedys jeszcze wcisne:tak: nadzieja matka głupich;-) ale ja czasami lubie sobie popatrzec na te moje unikaty ktore nie doczekaja sie przymierzenia na moja piena pupcie:-D
ja lubie o siebie dbac lubie ładnie wygladac! lubie ciuchy kobiece ale i sportowe takie które ładnie na mnie leza i uwydatniaja moje atuty;-)
nie lubie jak dziewczyny maja troszke przy kosci a na sila wpychaja na siebie spodnie 38 i brzuch im faluje przy obcisłej bluzce bleeeee okropnosc!!!

to ja tez sie pochwale waze 70 kg i jeszcze 6 i wroce do wagi sprzed ciazy:cool2:

A co tu tak cicho? Hę? :confused:
Wszystkie boją się wirusa czy jak?? :cool2: Jak ktoś ma nie dość dobrze zabezpieczony komp to z każdej strony może wirusa złapać.. cóż.. tak już w sieci jest.. :sorry2:

reklama
Witam wszystkie panie Szczupłe inaczej :) Rozmiar 48 to ja :):tak::tak::tak:
W przeciwieństwie do większości z was nie przybyło mi kilogramów po ciąży (bo to jeszcze przede mną :unsure:). Zawsze byłam duuuuużo większa niż moi rówieśnicy. Poniżej rozmiaru 46 nie zeszłam :zawstydzona/y: Aż boję się pomyśleć jaki rozmiar będę nosić po ciąży.:unsure::unsure:

Co do diet to w wakacje stosowałam "south beach" udało mi się zgubić 15kg, ale przy wadze trzycyfrowej to i tak nie dużo (dodam tylko że mam 1,70m). Moje marzenie na ten rok to zejść poniżej 100 :).
Herbatkom ziołowym i wszelkim "odchudzaczą" nie ufam:wściekła/y:. Najadłam się tego i opiłam a i tak nie działało a jak zgubiłam 5kg to zaraz przybrałam 10.

Już kończę ten przydługi wstęp bo pousypiacie :)
Cieszę się, że znalazłam ten wątek, w grupie raźniej :)

Do góry