reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Duże jest piękne :-)

A co tu tak cicho? Hę? :confused:
Wszystkie boją się wirusa czy jak?? :cool2: Jak ktoś ma nie dość dobrze zabezpieczony komp to z każdej strony może wirusa złapać.. cóż.. tak już w sieci jest.. :sorry2:

Właśnie,rzecz w tym ,że są cigle nowe wirusy i inne fajanse,nawet najlepszy antywirus może nie pomóc.

Ale dzisiaj musi byc niskie ciśnienie,tak mnie głowa boli ze chyba padne.Mój ksiaże poszedł spac,to mam chwile na gotowanie w spokoju.Tylko nie bardzo mi sie chce cokolwiek robic,moze mocna kawa mnie uratuje.
:wink:

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie,rzecz w tym ,że są cigle nowe wirusy i inne fajanse,nawet najlepszy antywirus może nie pomóc.

Ale dzisiaj musi byc niskie ciśnienie,tak mnie głowa boli ze chyba padne.Mój ksiaże poszedł spac,to mam chwile na gotowanie w spokoju.Tylko nie bardzo mi sie chce cokolwiek robic,moze mocna kawa mnie uratuje.
:wink:
no cisnienie niskie, bo tez zamiast glowy mam patelnie;-)

Bacówka konkretny antywirus i żaden wirus Ci nie straszny.. mówię Ci to jako informatyk ;-) Jakoś ja od kilku lat nie złapałam ani jednego wirusa a oboje z mężem odwiedzamy najróżniejsze stronki.. zwłaszcza na rosyjskich stronach są mega ilości "ruskich wirusków" :dry:

Edziok witam wśród nas :tak: W kupie raźniej.. a jeszcze w takiej dużej kupie.. :-p

Bacówka konkretny antywirus i żaden wirus Ci nie straszny.. mówię Ci to jako informatyk ;-) Jakoś ja od kilku lat nie złapałam ani jednego wirusa a oboje z mężem odwiedzamy najróżniejsze stronki.. zwłaszcza na rosyjskich stronach są mega ilości "ruskich wirusków" :dry:

Edziok witam wśród nas :tak: W kupie raźniej.. a jeszcze w takiej dużej kupie.. :-p

A jaki proponujesz?Bo moze rzeczywiście mój jest do luftu.Używam teraz f-secure,ale skoro sie na tym znasz to bede Ci wdzieczna za pomoc.

A jaki proponujesz?Bo moze rzeczywiście mój jest do luftu.Używam teraz f-secure,ale skoro sie na tym znasz to bede Ci wdzieczna za pomoc.
JA DOKŁADNIE TEGO SAMEGO UŻYWAM I CHĘTNIE POCZYTAM JAK używacie czegoś lepszego:tak::tak::tak:
Witam kochane ja ostatnio zaganiana wizyta yteściowej wywiadówki najmłodsze chore do tego łep mi pęka :baffled::baffled:

Witam i też liczę na wsparcie :-)

Ja nigdy nie zaliczałam się do grubasków, ale też nie byłam ak całkeim szczupła. Tendencje do oponki na brzuszku praktycznie genetyczne, a poza tym astma oskrzelowa, więc nie bardzo byłam chętna na wszelkiego rodzaju ćwiczenia fizyczne. No a poza tym trzeba się przyznać, że lubię jeść. No i tak. Kilka lat temu (byłam piękna i młoda :-D) ważyłam 55-57kg przy wzroście 165cm. Wyglądałam całkiem nieźle i taką właśnie mnie poznał mój małżonek. Później niestety troszkę mi się przytyło, zwłaszcza że dzięki mojej przyjaciółce astmie, byłam skazana na sterydy. Wkrótce zaszłam w ciążę, więc przestałam się martwić zbędnymi kilogramami. Zresztą w samej ciąży dużo nie przytyłam, bo tylko 8kg i szybciutko to zrzuciłam. Ale najgorsze się stało po odstawieniu malucha od piersi. Momentalnie spuchłam i doszłam nawet do 73kg :szok::szok::szok:. To mnie przeraziło, bo nigdy nie wychodziłam ponad 70, a poza tym mąż zaczął mi przycinać, że powinam się za siebie wziąć. Najpierw się obrażałam, że tak mi mówi, ale w końcu dojrzałam sama do tego, że muszę coś z tym zrobić. No i dzisiaj za 3godzinki idę na pierwszy aerobik. Trzymajcie za mnie chciuki, żebym przy tym postanowieniu wytrwała. Mój cel to 55kg i rozmiar 38 (w tej chwili mam 40-42). Mam nadzieję, że się uda. :tak::tak::tak:

reklama
Do góry