A co tu tak cicho? Hę?
Wszystkie boją się wirusa czy jak??Jak ktoś ma nie dość dobrze zabezpieczony komp to z każdej strony może wirusa złapać.. cóż.. tak już w sieci jest..
![]()
Właśnie,rzecz w tym ,że są cigle nowe wirusy i inne fajanse,nawet najlepszy antywirus może nie pomóc.
Ale dzisiaj musi byc niskie ciśnienie,tak mnie głowa boli ze chyba padne.Mój ksiaże poszedł spac,to mam chwile na gotowanie w spokoju.Tylko nie bardzo mi sie chce cokolwiek robic,moze mocna kawa mnie uratuje.

Ostatnia edycja:

Jak ktoś ma nie dość dobrze zabezpieczony komp to z każdej strony może wirusa złapać.. cóż.. tak już w sieci jest..

W kupie raźniej.. a jeszcze w takiej dużej kupie.. 

) ważyłam 55-57kg przy wzroście 165cm. Wyglądałam całkiem nieźle i taką właśnie mnie poznał mój małżonek. Później niestety troszkę mi się przytyło, zwłaszcza że dzięki mojej przyjaciółce astmie, byłam skazana na sterydy. Wkrótce zaszłam w ciążę, więc przestałam się martwić zbędnymi kilogramami. Zresztą w samej ciąży dużo nie przytyłam, bo tylko 8kg i szybciutko to zrzuciłam. Ale najgorsze się stało po odstawieniu malucha od piersi. Momentalnie spuchłam i doszłam nawet do 73kg