Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Chodzilo mi o posty 447 i 448...
Jak sie nie mieszka foty, to OK.
Jak sie nie mieszka foty, to OK.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja jestem chyba jakas dziwna bo na tym zdjeciu podoba mi sie ta dziewczyna po srodku brunetka, bo w porownaniu ze mna to ona mega chudzielec,to juz mi sie nie zmiesciło

Mnie w każdym razie do nich daleko i to niestety w tą drugą stronę- czyli jest mnie więcej.. Poza tym zazwyczaj kobiety XXL mają mało proporcjonalnie rozłożone te dodatkowe kg - jedna ma za dużo w brzuchu, inna w biodrach a jeszcze inna i biodra i brzuch a nogi i piersi super.. 

Fakt, że te dziewczyny ze zdjęć i te ubrane i te mniej kompletnie ubrane ładnie wyglądają i takie mogą się podobać mężczyznom.. ale po 1 to jest efekt programów graficznych (zwłaszcza panie mniej kompletnie ubrane) a po 2 one wcale nie są takie "duże"Mnie w każdym razie do nich daleko i to niestety w tą drugą stronę- czyli jest mnie więcej.. Poza tym zazwyczaj kobiety XXL mają mało proporcjonalnie rozłożone te dodatkowe kg - jedna ma za dużo w brzuchu, inna w biodrach a jeszcze inna i biodra i brzuch a nogi i piersi super..
A poza tym te propozycje ubraniowe np garsonek są nie realne.. jeśli już dobierzemy, znajdziemy dla siebie tak dopasowane (nie mówię o obcisłych tylko dobrze leżących na nas) stroje to na bank nie będziemy mogły się w nich ruszyć.. a jak uda się ruszać w tym to musi to być większy rozmiar i już tak idealnie nie leży..
Ja pamiętam jak na maturę krawcowa szyła mi garsonkę bo chciałam mieć tak wreszcie ładnie układającą się marynarkę a nie worek.. jak stałam wyglądałam super.. gorzej było jak próbowałam gdzieś ręką ruszyć albo w tym usiąść..![]()