reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Witam mamusie.

dzieńdoberek
u nas wreszcie przespana noc, oby te zębiska szybko wyszły:baffled:

krycha w 9tyg boli brzuch bo wiązadła się rozciągają :tak:a nawet mogą się pojawić delikatne plamienia, także nie masz się czym martwić:tak:
U mnie wiazadla od samego poczatku dokuczaja,bardzo mi dokuczaja.Czasem w lozku zastygam w bezruchu bo jak mnie sie naciagnie to sie ani w prawo ani w lewo nie obroce:baffled:

Krycha jam tez blada.Nie martw sie;-)A wyniki mam chyba dobre bo jak robilam dwa tygodnie temu to by przyszly do domu jak zle a tak pojda do kliniki.:-)

Ja dalej sie czuje do d....:dry:

reklama
camomile , gosiulka i mojemu wczoraj z wieczora się dostało ale było krótko;-):-D:-D jakaś pełnia czy cóś;-):-D:-D:-D

krycha i gastone współczuję tego żelastwa:tak: mi spadło żelazo w drugie połowie ciąży ale starałam się jak mogłam tego nie brać bo później miałam paskudne problemy z- za przeproszeniem -wypróżnianiem i hemoroidami dlatego ciągle kłamałam w maternity że biorę:zawstydzona/y::tak::tak:

Drozdusia, halo, halo??? Jak nastrój dzisiaj? Pamiętaj o kawusi :tak::tak::tak:

Krycha no wlasnie mowilam Ci wczoraj ze jestes bladziudka, ale ja pamietam ze tez bylam do 16 tyg bo tez mnie mdlilo i jesc nie moglam NIC!! Tylko pilam wode z sokiem porzeczkowym hahah:)

Ano właśnie :sorry2:... Na całe szczęście mogę już normalnie jeść, więc witaminki pochlaniam nie tylko w tabletkach ;-)

Krycha ja w ciązy miałam anemię i też byłam blada jak ściana. Dopiero ratowały mnie 2 tabletki żelaza dziennie.W przeciwnym razie prawie mdlałam na ulicy:baffled:

Nie no, raczej to jeszcze nie anemi. Pamiętam, że z Oliwcią żelazo zaczęłam brać jakoś tak w połowie dopiero :-)... Tych omdleń to Ci nie zazdroszczę!!!

Krycha jam tez blada.Nie martw sie;-)A wyniki mam chyba dobre bo jak robilam dwa tygodnie temu to by przyszly do domu jak zle a tak pojda do kliniki.:-)

Ja dalej sie czuje do d....:dry:

Może to uroki tych początków :-D:-D, dzięki Bogu I trymestr nie trwa wiecznie ;-):-D:-D

krycha i gastone współczuję tego żelastwa:tak: mi spadło żelazo w drugie połowie ciąży ale starałam się jak mogłam tego nie brać bo później miałam paskudne problemy z- za przeproszeniem -wypróżnianiem i hemoroidami dlatego ciągle kłamałam w maternity że biorę:zawstydzona/y::tak::tak:

No właśnie, prez to cholerne żelazo ciężko później w toalecie idzie, ale co zrobić jak trza brać :confused:... No chyba, że też bym nic nie powiedziała ;-)

Ja na całe szczęście nie pokłóciłam się ze swoim, ale wczoraj to nawet nie zdąrzyłabym, bo jak przyszedł to już spałam, a dziś wstał, zrobiliśmy zakupy, chwilę sie pokręcił i polazł wcześniej do pracy! Mam nadzieję, że nas to nie dopadnie ;-):-D...

Położyłam przed chwilką Oliwcię i teraz muszę obiad zrobić, ale mi się nie chce :baffled:...

Drozdusia, halo, halo??? Jak nastrój dzisiaj? Pamiętaj o kawusi :tak::tak::tak:

Może to uroki tych początków :-D:-D, dzięki Bogu I trymestr nie trwa wiecznie ;-):-D:-
.

Ja mam wrazenie ze trwa:-D

ms marple ja tez mialam w poprzedniej ciazy takie same problemy ze tak powiem prozniowe :-D po zelazie wiec tez powiedzialaj ze biore a nie bralam:cool:

Nic nie zalatwione :/ Wyslali nas na patrickswell aby tam pozalatwiac sprawy Juz mam tego do kurwy dosc :/ Citizen bylo zamkniete Z jakiegos tam healt powodu i nikogo nie przyjmowali w dugganie nue potrzebuja nikogo Boszeee odchodze od zmyslow

Nic nie zalatwione :/ Wyslali nas na patrickswell aby tam pozalatwiac sprawy Juz mam tego do kurwy dosc :/ Citizen bylo zamkniete Z jakiegos tam healt powodu i nikogo nie przyjmowali w dugganie nue potrzebuja nikogo Boszeee odchodze od zmyslow

Kurczaki, no strasznie mi przykro... Ale nie poddawaj się! Jesteś zła, wściekła wręcz, ale walcz dalej!!! Tak w życiu jest, że ak coś się wali to na potęgę, ale z każdej sytuacji jest wyjście, tylko nie można się poddawać i pochopnie podejmować decyzje... Cierpliwości Wam życzę i powodzenia :tak:

Gastone, minie w końcu, nie martw się :tak:! No, w najgorszym wypadku potrwa to jeszcze tylko z 7 miesięcy ;-):-p:-D, a potem już z górki :sorry2:

hej..
Sylcia co za cholerny pech Was przesladuje!!trzymaj sie kobieto!!!wkoncu musi byc lepiej!!!
Domi znalazł nowa zabawe,którą mnie prześladuje...scrablle.od rana w to gramy....jak zamykam oczy to widze literki!heheh
pozdrawiam

A ja już w domciu :tak:Byłam w Crescent i pech chciał że zachciało mi się siusiu:-Da w kieszeni miałak telefon no i co? wpadł mi do klopka :szok: i dupa blada od razu padł ciekawe czy jak wyschnie to mi odpali:szok::-D A jak nie mężus nie będzie się musiał długo g:-Dłowić żeby mi znowu umilić życie będzie musiał kupić nowy hahah:-D ja to się mam poprzednik wpadł do kubka z sokiem:-D W nagrode kupiłam sobie 2 bluzki w Zarze :-D:-Dw końcu musze sobie zapasy pouzupełniać bo wszystko mam za duże i wisi a stare prawie wszystko porozdawałam dla motywacji hahha a w czymś trza chodzić heheh:-D Krycha ja w każdej ciąży anemiczna byłam przy Marti do szpitala chcieli mnie zamknąć dzień przed wczasami nawet się nie przyznałam M... tylko zaczełam łykać tabletki i jakoś było problem tylko z tymi zaparciami:szok:

Martka jak chcesz to Damian ma specjalne srubokreciki Moze Ci porozkrecac fona i zobaczyc co i jak :) Noo ale mialas niezlego pecha Ze az do kibelka Ci wpadl ;/ Mi kiedys wpadl do szklanki herbaty Noo ale tel mialam nokia 6197 fabrycznie klejony byl wiec odkleilam klawiature i i wysuszylam Go i pradzil dalej Tylko baterie musialam naladowywac suszarka przez 3 dni bo sie inaczej Nie dalo ;/

Niechce zapeszac Ale wyslalam cv do pracy i juz do mnie zadzwonili ze na jutro interview Jak dalej mnie praca interesuje na full time ! Sa to promocje itp ... Superrr

Ostatnia edycja:
reklama
Niechce zapeszac Ale wyslalam cv do pracy i juz do mnie zadzwonili ze na jutro interview Jak dalej mnie praca interesuje na full time ! Sa to promocje itp ... Superrr

No i proszę, świtełko w tunelu się zapaliło :tak::tak::tak:! Sylciu007, jeszcze mocniej niż przed tem kciukasy trzymam żeby coś się Wam na dobre w końcu ruszyło!!!!

Do góry