reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Anabuba to masz luuuuuz
Fajnie. Lubie jak mój długo Spi bo po tem mega wyspany jest przeuroczy i całuśny. A dzisiaj w nocy się budził i wołał w płączu mama

i od razu go wzięłam do siebie i potem też się budził i macał mnie czy jestem

Ale Pati fajnie, że jest po
doczekała się ale termin ekstra!!!
Malina no idiota..ja ze strachu nie wiedziałam jak się nazywam a ten mi tu ....eh dobra.;-)
Kochane babeczki jesteście serio, co ja bym bez Was...

no żywcem nic;-)
MH super nocka

Dorota to minął ci termin @..testuj...

Ale Pati fajnie, że jest po

Malina no idiota..ja ze strachu nie wiedziałam jak się nazywam a ten mi tu ....eh dobra.;-)
Kochane babeczki jesteście serio, co ja bym bez Was...

MH super nocka

Dorota to minął ci termin @..testuj...
no więc oj będzie się rodziło dzieci u nas:-)
Anabubka kochanie mała pójdzie do przedszkola ty wrócisz do pracy ale nie na długo bo bedziesz kochana w ciąży no i urodzi się synuś;-)a w między czasie wyremontujecie górę;-);-)
Mamitka ty tez prosiłas o wróżbę kochana rechabilitacja zuzi przyniesie niesamowite rezultaty zuzinka bedzi slicznie chodziła mówiła kupicie własne mieszkanko małe ale swoje i wtedy pocznie się zuzinkowa siostrzyczka potrwa to 3-4 lata ale za ten czas bedziecie na swoim z drugim beybusiem w ramionach
Anabubka kochanie mała pójdzie do przedszkola ty wrócisz do pracy ale nie na długo bo bedziesz kochana w ciąży no i urodzi się synuś;-)a w między czasie wyremontujecie górę;-);-)
Mamitka ty tez prosiłas o wróżbę kochana rechabilitacja zuzi przyniesie niesamowite rezultaty zuzinka bedzi slicznie chodziła mówiła kupicie własne mieszkanko małe ale swoje i wtedy pocznie się zuzinkowa siostrzyczka potrwa to 3-4 lata ale za ten czas bedziecie na swoim z drugim beybusiem w ramionach

madziulanatasza
Fanka BB :)
Dobrnełam jakoś do końca,ale naskrobane
Anabubka jeden pies to mieszaniec labladora z dalmatyńczykiem,a drugi mały kundelek,ten mały jak sie trzęsie na duzym mrozie to mi go szkoda i bierzemy ich wtedy.My słomy nie mamy ,mają stare kołdry w budzie.
Agunia ,pokazałaś majstrowi gdzie jesgo miejsce
Medeuska 6000

Myszunia ,dziewcyny juz ci opowiedziały co u Patrysi ,a ja cie tylko tulam i pocieszam ,to juz blisko ,coraz blizej,dasz radę kochana
MH ja też z rana sie naszuflowałam prawie godzinę odśnieżałam,bo przysypało nas zdrowo
Wspólczucia za niedospane nocki
Luna ,a to ci Piciu przygode zapewnił
Dorota ,super wiesci ,powodzenia
Malina kiedy te twoje dzieci do dziadków jadą ,bo moje dzieci sie konkretów domagaja i sie juz dovczekać nie mogą

Anabubka jeden pies to mieszaniec labladora z dalmatyńczykiem,a drugi mały kundelek,ten mały jak sie trzęsie na duzym mrozie to mi go szkoda i bierzemy ich wtedy.My słomy nie mamy ,mają stare kołdry w budzie.
Agunia ,pokazałaś majstrowi gdzie jesgo miejsce

Medeuska 6000

Myszunia ,dziewcyny juz ci opowiedziały co u Patrysi ,a ja cie tylko tulam i pocieszam ,to juz blisko ,coraz blizej,dasz radę kochana

MH ja też z rana sie naszuflowałam prawie godzinę odśnieżałam,bo przysypało nas zdrowo

Luna ,a to ci Piciu przygode zapewnił

Dorota ,super wiesci ,powodzenia

Malina kiedy te twoje dzieci do dziadków jadą ,bo moje dzieci sie konkretów domagaja i sie juz dovczekać nie mogą

Mama Helenki
i Aniki :D
dziewczyny przypomnijcie mi co sie daje do klopsików, żeby bardziej mięciutkie bylo? Kasze manną? Ile na kg mielonego?
Ja daje rozmoczona kajzerkę

kerna
http://www.lauraziobro.pl
Malina ja też ja też

madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja daje wszystko na wyczucie ,więc konkretem nie rzuce

reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
zanimmala pojze do przedskzola to prawie rok:-)no więc oj będzie się rodziło dzieci u nas:-)
a gore to naj[ierw trzeba wykoczyc zeby bylo co remetowac potem

nasza mniejsza co wyglada jak hiena ciagle sie trzesie,nawet jak jest cieplo

Lunka do mielonych manne na miękkość a ile hmmmm no ja to tak n oko daję nie wiem 3-4 łyżki![]()
tego nie lsyszalam

stuknela 10 i slysze ze moe dziecie cos gada wiec spadam
milego dnia
Podziel się: