reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny mam dość, niech się ten tydzień skończy!!!
W sobote Jonasz miał urodziny a w niedzielę poniedziałek i trochę wtorek Kaj żygał i miał biegunkę :-:)szok:
Za to z wtorku na środę jazda z Amelą i Jonaszem. Wczoraj lekarz, Amelka zapalenie oskrzeli, Jonasz lepiej a do tego Amelka w poniedziałek skręciła nogę i nie powinna jej obciążać. MASAKRA :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

jejku to niezle... u mnie sie zaczelo katarem i kaszlem... pozniej biegunka... teraz goraczka i znow widze ze kupa leci jak woda...chwilami przezroczysta chwilami zolta i zielonkawa.... ehhh podejrzewam ze to jakis wirusik... u nas w szpitalu leza dzieci z tymi wirusami irotawirusami1 widocznie cholerstwo panuje etraz!!!!

reklama
jejku to niezle... u mnie sie zaczelo katarem i kaszlem... pozniej biegunka... teraz goraczka i znow widze ze kupa leci jak woda...chwilami przezroczysta chwilami zolta i zielonkawa.... ehhh podejrzewam ze to jakis wirusik... u nas w szpitalu leza dzieci z tymi wirusami irotawirusami1 widocznie cholerstwo panuje etraz!!!!

DAFFI ty juz sie nie pros o rotawirusa:no:to jest dopiero dziadostwo:tak:dziecko non stop sra i zyga:-(

Czesc Dziewczyny;-)

U nas jako tako juz do boli brzuszka sie przyzwyczailam o teraz to chlustanie i zwracanie pokarmu .... i zje zwroci i zaraz znowu glody ... ide z nim chyba dzis do pediatry ... bo boje sie ze to cos powaznego....:-:)-:)-(tylko wieje strasznie u nas dzis i zimno a w pon idziemy na szczeppienie wiec moze go przetrzymam zobacze jak dalej to bedzie.... troszke was nadrabiam...\

ale maly juz znowu marudzi ehhh:confused::confused::confused:

Oj to masz teraz na glowie:-(oby tylko szybko przeszlo.

No to sie stukam z toba kawka:-);-)

DAGMAR to jest sam lezaczek -bujaczek:tak:

No ja kupiłam Kajowi ten leżaczek:tak:

wczesniej spala i budzila sie ciagle byla bardzo markotna oczka jej same opadaly ale cos nie pozwalalo jej zasnac i plakala co 5 minut. teraz jest lkepiej jakies pol godz ze mna porozmawiala posmiala sie a temp poki co to 37,5 mam nadzieje ze spadnie calkiem i nie wroci!

No to odpukać niech przejdzie. Ucałuj ją mocno

Dagmar- na spacer troche sie boje w taki wiatr isc a balkon-a właściwie taras- mamy wieeelki i osłoniety wiec tam ja wystawiamy i sobie jeździmy. Dziś była na 20 minut, może jeszcze potem raz ją wystawię. My tak ją wystawiamy od kiedy skończyła chyba 10 dni. Najpierw było na 10 minut, potem 15 a teraz 20. Chciałabym na dłużej ale trochę wieje. U nas dziś chyba -6 ale i w gorszy mróz ja wystawiałam
Domyślam się że 100 światów masz z dfzieciakami...:szok:

Moja Perła dziś wyjątkowo dała mi w nocy w kość. Budziła się co godzinę:baffled:
Za to w dzień cudnie spała to jej wybaczam:-) Mogłam pomalować sobie pazurki w rękach, w nogach i praniem się zajęłam;-)
mój Olek to samo:-(

A ja uważam, że numeracja numeracjom nierówna.. Moja Perła ma czasem ubranka z 56 na styk, czasem do 56 już nie wchodzi, czasem jej ubieram 62, nawet 68 a na jednym pajacu, który za parę tygodni będzie za mały jest napisane 72:szok: (lub 74)
z tym sie zgodze,ja juz zakladam malego w ciuszki 62 i sa dobre a on ma 58cm, ma strasznie dluugie nogi:szok:

Jeju ja nie wiem kiedy ten moj maly sie nauczy jesc w dzien co 2 godziny normalnie on sie budzi rowno co godzine i ruk taki ze hej juz mu dalam 100 ml herbatki to nie chcialam wiecej teraz mu dalam zwyklej wody ale byl ryk no a w nocy moze spac po 3 godzinki i je normalnie a w dzien by jadl co godzinke ehh moze lada dzien sie zmieni bo rowno godzine ryk i uspakajanie i czekanie z zegarkiem zeby juz mozna go bylo nakarmic.
Karnitynko- a myslalam ze jestem sama:dry:

tez robisz na dzien z 100 zdjec ??
JA robie!!! i kasuje moze ze 2:-p

Witajcie w ten wietrzny dzien:wściekła/y:kurde ale jestem niewyspana maly dzis dal nam popalic, wstal sobie najpierw o 2 potem o 4.30 a potem o 5 , 6 ,7,8 i 9:dry:
i mam zbicie, bo chcialam z nim dzis wyjsc a tu taki wiatr:( i co z tego ze jest tylko -3,wybaczcie musialam troszke ponarzekac:zawstydzona/y:

a teraz mam do Was pytanko:
ile kosztuja w Waszej przychodni szczepionki na pnemo,i meningokoki, i pakiety 6 w 1??:confused:

mój Olek to samo:-(

z tym sie zgodze,ja juz zakladam malego w ciuszki 62 i sa dobre a on ma 58cm, ma strasznie dluugie nogi:szok:

Karnitynko- a myslalam ze jestem sama:dry:

JA robie!!! i kasuje moze ze 2:-p

Witajcie w ten wietrzny dzien:wściekła/y:kurde ale jestem niewyspana maly dzis dal nam popalic, wstal sobie najpierw o 2 potem o 4.30 a potem o 5 , 6 ,7,8 i 9:dry:
i mam zbicie, bo chcialam z nim dzis wyjsc a tu taki wiatr:( i co z tego ze jest tylko -3,wybaczcie musialam troszke ponarzekac:zawstydzona/y:

a teraz mam do Was pytanko:
ile kosztuja w Waszej przychodni szczepionki na pnemo,i meningokoki, i pakiety 6 w 1??:confused:

6w1 kazda szczepionka po 180zl a meningo i pneumo nie wiem jeszcze ise nie orientowalam.

reklama
Do góry