reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam serdecznie!
Ja też z rana na wysokich obrotach. Jakoś nie sprawia mi to problemu, wcześnie zasypiam, mały dośc dobrze śpi w nocy i się wysypiamy :tak:

emilcia - moj też od wtorku w pracy - ale jakoś dajemy radę i ty dasz... :tak:
kacha_wawa - cierpliwości i spokoju w domu na te ostatnie dni i z mamą u boku - choć z Olisiem pomoże - to już coś :tak:a ty na porodówkę... i dormark to samo
Kto jeszcze został :confused: andzia pewnie już po ... :tak:

reklama
Kaja pewnie, że damy radę :-)
Ale tak smutno, że do jutra sami... :-( Ale radę damy:-);-)

Sylwia Adaś mój zjada mleka ok 80 ml... Może Oliś po prostu się nie najada...

Dzien dobry Dziewczynki:-)

Chyba sie reglujemy z porami i spaniem, i wreszcie moge pozowlic sobie na come back na BB, mam nadzieje, ze pelna para:-) :confused:
Dzis moj maly Matteo dal mi pospac, i nie powiem, lacznie wyszlo mi chyba z 7 godzin, a praktycznie dwa tygodnie spalam max 4 godziny na dobe:baffled:

heh wysokich obrotow jak Kaja to ja jeszcze nie mam. Na razie znalazlam chwile czasu, zeby sobie maske na twarz polozyc i wlasnie mi sie skora relaksuje echhhh:cool2:

Zycze wszystkim milego dzionka:-)

Witam !
Melduje sie wciaz w dwupaku, zadnych zwiastunow porodu nie ma, lezy mi sie coraz ciezej, bo boli miednica i pachwiny, a przekrecanie w nocy zaczelam juz odczuwac bolesnie.
Pozdrowka

Cześć kochAAANE!!! A szczególnie Ty sylwkaszu bo wiem co przezywasz;/:(
Całą noc się męczyłam, jakies sporadyczne mega bolesne skurczybyki i cisza, chodze jakbym miala kłode między nóżkami, a mała jak siedzi i wierci tyłkiem tak siedzi. Wczoraj byłam na "wywoływaniu wilka z lasu" na spacerze i co? C.d NIC:(
Mam nadzieje, że dzień coś ciekawego zaoferuje, bo juz krew i łzy mnie zalewają,..Straszne jest takie czekanie i ta napięta w domu atmosfera:(;/
Ucałujcie od Cioci Meryen wasze słodycze a ja lece sprzatać:*

Cześć Mamuśki

Nadarienne
- zazdroszczę Ci ja za nic nie mogę się zabrać za sprzątanie, ze zlewu naczynia wypadają aż wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale dzisiaj już muszę generalnie sprzątnąć bo jutro przyjeżdża moja mama.

andzia76, ja również trzymam kciuki za szybkie rozwarcie:-D.

e_milcia naszą Małą też prześladuje czkawka, strasznie tego nie lubi płacze a ja nie mogę jej pomóc :-(

Sylwia100 Julka też na początku tak miała, jadła nie dużo i za chwilę się znowu budziła, teraz wszystko się unormowało, je więcej i śpi dłużej. Myślę że u Was też będzie wszystko ok :tak:

reklama
e_milcia, ja też zawsze sobie popłaczę przy opowieściach z porodówki

Czkawki moje maleństwo też ma często i strasznie tego nie lubi, płacze i nie może ani spać ani jeść. Czy te czkawki jakoś później mijają? Bo aż przykro patrzeć, jak biedactwo się męczy. :(

dormark, sylwkasz, Meryen - współczuję, ale jeszcze trochę i będziecie swoje maleństwa też tulić! ;)

Meh, właśnie mi mleko wykipiało... ;/

Do góry