reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam mamusie:)
a my dzis d prababci idziemy, pierwszy raz tak daleko sie wypuszczamy:)

co do urodzinek to ja pazdziernikowa ...21 w tym roku:)

reklama
kasie fakt sloneczko jest sliczne i ogolnie pogoda swietna a ja wychodzic nie moge :( no ale przez okno widze ze ladnie i ciepło hehe :D

hmmm a ja styczen, dokladnie 31. Stuknie mi 19nastka ;)

Kasiuch widze ze u Ciebie w tym roku sylwester udany ! :D

Ostatnia edycja:
kasiuch,mona - witam
kasiuch - a jak juz wychodzil, fajerwerki tryskaly? :-)

20,21 :dry: Same stare baby :sorry2: :-D:-D:-D

madzia - a dlaczego z chalupy nie mozesz wychodzic?
motylicaja - coz, wiem co to znaczy... jak lezalam ponad tydzien z rozszarpanym bębenkiem, tez nie moglam myc glowy, zeby mi przypadkiem ani kropla wody nie wleciala. 8 dni bez mycia wlosow - :baffled:

i do teraz musze uwazac przy myciu, bo jak wleci woda, ten bol... - bezcenny.

Moj mlody zaczol sie budzic nocami, niewiem o co biega. Wczesniej przesypial od 23 do 10 rano bez przerwy. a od 3 dni conajmniej 3 pobudki w nocy. 3,5,8 rano...Niby glodny ale zje tylko 100ml i idzie dalej w kimono :s

spadam jesc sniadanie

Dobranoc wszystkim mamom:-) (śmieszne słowo)
Ja właśnie obejrzałam mój film ze studniowki....:-D Nie ma to jak taniec taniec....
JA CHCE JUŻ NIEDZIELE:dry:

przyjdzie jeszcze 2 dni.....

Motylicaja no spoczko zlamalas noge, ale em tzn co? Siebie tez 9 dni nie mylas?

hehehe:-D Nie mylam sie codziennie.....hehehe....tylko glowy nie bylo jak umyc....
jesli chodzi o to co mam zlamane to w kosce mam 2 czastowe zlamanie....

kasiuch,mona - witam
kasiuch - a jak juz wychodzil, fajerwerki tryskaly? :-)

20,21 :dry: Same stare baby :sorry2: :-D:-D:-D

madzia - a dlaczego z chalupy nie mozesz wychodzic?
motylicaja - coz, wiem co to znaczy... jak lezalam ponad tydzien z rozszarpanym bębenkiem, tez nie moglam myc glowy, zeby mi przypadkiem ani kropla wody nie wleciala. 8 dni bez mycia wlosow - :baffled:

i do teraz musze uwazac przy myciu, bo jak wleci woda, ten bol... - bezcenny.

Moj mlody zaczol sie budzic nocami, niewiem o co biega. Wczesniej przesypial od 23 do 10 rano bez przerwy. a od 3 dni conajmniej 3 pobudki w nocy. 3,5,8 rano...Niby glodny ale zje tylko 100ml i idzie dalej w kimono :s

spadam jesc sniadanie

OJJ to tez masz nie za fajnie z tym uszkiem...a twoj synek to lobuz jak budzi mame w nocy....

witajcie;)

bylam na kontroli...wszytko oki....tylko noga do gory bo mam spuchniete przy palcach....

a i bylam na badaniach krwi w labratorium prywatnym..i zebym nie wychodzic z ta noga z auta to Pani pobrala mi ja w aucie...heheh

a co tu taki zastój dzisiaj?:szok:
ja właśnie gotuję pomidorówkę, trzymajcie kciuki żeby się udała:-Dbo R. przyjeżdża i nie chcę, żeby było "bo zupa była za słona":-D

Przepraszam że tu pisze ale kurde więcej to się prawie nie udzielam:p, mam do Was pytanie.
Może któraś z Was wie czy to normalne że po tabletkach wczesnoporonnych organizm nadal produkuje siarę?
Nie chodzi o mnie bo na samą myśl o czymś takim to mój Adaś szału w brzuchu dostaje , ale martwie się o Dziecko"znajomej", nie chce zeby jeszcze bardziej cierpiało przez głupotę "młodej mamy", a ona nie widzi powodów do wizyty u lekarza...

reklama
Wiesz niewiem co mam odpowiedzien na twe pytanie Mariola ... Niewiem ...Ale tak mysle ze np Kobieta karmii piersia ... a nawet gdy juz nie karmii melko nadaljest produkowane ... Jak rozmawialam z lekarzem to powiedzial ze resztki plynow mlecznych mozna nawet miec do dwoch lat ...Ja jakos cztery miesiace po skonczeniu karmienia Nadii dalej mialam mleko w piersiach ... a woecmoze z ta siara jest podobnie ?

W ogole jakie tu dzis pustki :p

Ahaa dziewczyny dostalam kiedys odpewnej mamy na bb tabelke co w jakimmiesiacu mozna dawac dziecku i duzo przepisow na dania zupki i desery wiec jak ktoras jest chetna to prosze e-maila na priva i wysle :))

Do góry