Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jkestem jestem
mam 20 lat (rocznikiem 21) i 31.12.2009 urodzilam synka, i pomimo tego ze to wpadka to nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo,
tata dziecka jest moj chlopak,inie jestesmy malzenstwem - jeszcze
narzie niestety mieszkamy osobno bo on konczy teraz szkole( jest rok mlodszy) i jak widac sytuacje mamy troche niefajna, ale wierze ze niedlugo to sie poprawito tak na wstepie
![]()
A ja po kapieli wymyta...hehe i wlosy umyte po 9 dniach....poprstu zupelnie inaczej sie czuje....:-)
motylicaja boże 9 dni włosów nie myć
Wybacz ale to musiało okropnie wygladac
Ja może i przesadzam bo włosy myje codziennie , mogla bym co 2 dzien, ale 9 dni to przesada. Tak na prawde jak nie umyje głowy to z domu nie wyjde wiec dla ulatwienia codziennie rano biore prysznic i tyle. Normalnie jestem w szoku...
Ach musze w ogole sie pochwalic moj ukochany telewizorek mi nowy przywiozl tzn jego stary z pokoju bo moj ten co mam w pokoju cos sie zepsol i trzeszczy ze az glowa boli takze zaraz go podlaczam i bede moga wreszcie kulturalnie chorowac w lozku ogladajac telenowele![]()
madzia18 ale motylicaja ma złamaną nogę i była w szpitalu na operacji, więc tam jako takich warunków do mycia włosów niestety nie ma
a ja w maju skończę 20![]()
nie wiem czy czytałaś, ale zapisując się do nich:
bo lektury się staram czytać

nic mi zrobić nie mogą
same streszczenia wystarczyły
nienawidzę lektur
a mała mi pocztą wyślij chętnie się zajme;-)