panistepelek
Fanka BB :)
kolia - Ja nie kupuje książek bo mnie na to nie stać, choć wszystkie te które przyczytałam i szczególnie mi się spodobały chciałabym mieć na własność. Takto to albo siostra coś podrzuci albo korzystam z biblioteki miejskiej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi organizm pomógł w rzuceniu paleniapo prostu wraz z nudnościami i bolesnością pierski pojawiła się niechęć do fajek mimo, że miałam nerwowy okres-matura!!!! a potem wystarczył test już wiadomo było skąd to
))
Mam pytanie czy, któraś z was miała doświadczenia typu-który lekarz ginekolog lepszy był dla was na kasę chorych czy prywatnie-jeśli zmieniałyście
ja mam lekarza na kasę i jestem bardzo zadowolona
a co do mojego egzaminu to przedstawiłam zwolnienia lekarskie z mojej nieobecności ale to nic nie dało na szczęście koledzy wziął moją stronę i chcąc nie chcąc głupio jej było mnie nie dopuścić skoro cały rok jest za mną i mnie dopuściła ale z ogromnym bólem serca...
motylicja z tym że moja babcia na trzeźwo też tak mówi.. A dziś jeszcze mnie wkurzyła bardziej ze sie upiła..
Wkurza mnie to no bo mowi że kupila dla małego to tamto, a cały czas przypomina ze mozna było usunąć że ma żal do siebie ;/ a mnie to tak wkur*** bo to tak jak teraz kocha swoją córke i by powtarzala ze mogła ją usunąc.. to by było inaczej ;/ A ja nie chce zeby ktokolwiek o moim dziecku tak mówił. Tym bardziej że jej powtarzam to za kazdym razem, a ona nadal swoje ;/ Patologia ;/
Dziś znalazłam mieszkanko za 800zł +opłaty 70m2 w tym 3 pokoje, kuchnia, łazienka, taras i oddzielne wejście (bo domek jednorodzinny to jest, i góra jest zajęta a cały dół wolny) i tak sie wlasnie zs Patrykiem zastanawiamy, bo w sumie jest okazja, ale z drugiej strony nam starczy jednopokojowe, mniejsze o połowe 30m2 spokojnie nam by starczyło
ten babsztyl pewnie nie ma dzieci
no dziewczynki, palenie jest zle ale jakie pomocne i przyjemne. Dzieci tylko szkoda. A ktoras z was w ogole jest z Warszawy? I jak to sie stalo, ze dwie z was z tąd żyją w UK;-)?
witam dziewczyny napisałam tak wielkiego posta to mi go skasowało ;/...
a wiec po skrócie jestem chora mam przepisany bioparx migdała mam tak opuchniętego ze ohohoho nie umie jes pic a tym bardziej mowic .....
co do palenia to przed ciaza paczka na dzień lm linki miętowew dniu w ktorym sie dowiedzialam ze jestem z ciazy wypalilam z 3 fajki mój mi połamał cala paczke( pamiętam ze o to płakałam
jak na poczatku zreszta o wszystko) i powiedzial abym sie nie wazyla
potem 2 dni po cichu pokurzylam pare na dzien potem mnie odrzuciło nie mogłam siedzieć nawet z palacymi a po miesiacu po urodzeniu malej nie wytrzymalam i pale teraz ale nas wszyscy pala tesciowa tesc i moj ale na klatce alb na balkonieze wzgledu na Amelke
:-):-) i ja po kazdym paleniu zuje gume zeby jej nie chuchac i myje dokładne rece zeby nie smierdzialy jak bede jej dotykac, jestem przewrazliwona ...
dzis mlodej dalam jedzonko ze słoiczka pomimo ze pisało ze od 4 mscdelikatna marchewka z jabłkami zjadła prawie wieksza kolowe 2 3 jak mucila .. a jaka tęczowa kupka
madzia moja babcia tez jest fanem Radio Maryjia a najbradziej rydzyka kurde pamiętam kiedys spalam u niej w bb i o 4 rano chyba mnie budzi bo jest modlitwa do matki boskiej cos tam w bramie ooooo jeeeee myslalm ze ja zjem a najgorsze ze sle kase na rydzyka apotem placze ze nie ma na lekarstwaae i tak jest kochna
dobra uciekam bo mala spi po spacerze a moj M zaproponowal mi masazzzzzzzz
trzeba korzystac a dzis to nawet mi upiek banany w ciescie kokosowym (MUSZE SIE Z NIM CZĘŚCIEJ KŁÓCIĆ
)
CIAO:*
witam mamuski, nie wiem czy juz sie pytalam, ale na wrazie czego pytam jeszcze raz: mozna dolaczyc do mlodych mamus??
Musze się pochwalić zaliczyłam dziś egzamin na 5:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jeszcze tylko 2 we wtorek i w czwartek trochę się boje bo dużo materiału ale może jakoś dam radę
jkestem jestem
mam 20 lat (rocznikiem 21) i 31.12.2009 urodzilam synka, i pomimo tego ze to wpadka to nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo,
tata dziecka jest moj chlopak,inie jestesmy malzenstwem - jeszcze
narzie niestety mieszkamy osobno bo on konczy teraz szkole( jest rok mlodszy) i jak widac sytuacje mamy troche niefajna, ale wierze ze niedlugo to sie poprawito tak na wstepie
![]()
ja też w marcu skończę 21 latek;-)
no ja narazie w dorobku mam 7+ "życie" mam plan przeczytac wszytskie i pewnie dawno juz bym to zrobilam gdyby nie to że 30 zł trzeba zostawić w księgarni a na razie ja nie zarabiam a jak bym co miesiąc P mówiła, ze chce ksiazke to by mnie zabil![]()