femme fatal
Mama Ninki :)
GRECJA - plamienie przy pierwszym opakowaniu jest normalne i to właśnie na brązowo ;-) a co do kucia to się nie wypowiadam bo nie pamiętam 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ogarnelam kuchnie i poprasowalam a zeby Miki mi nie przeszkadzal dalam mu odkurzac z niczym nie mialam problemu
tylko to kucie jest niepokojące... i nie wiem czy to od tabletek czy cos...a może w ciąży jestem?
i mm tak jak moja mama, że przez 3 miesiące ciąży miała niby okres
haha..ale już sobie fazy ze zmęczenia wbijam

jak na poczatku zreszta o wszystko) i powiedzial abym sie nie wazyla
potem 2 dni po cichu pokurzylam pare na dzien potem mnie odrzuciło nie mogłam siedzieć nawet z palacymi a po miesiacu po urodzeniu malej nie wytrzymalam i pale teraz ale nas wszyscy pala tesciowa tesc i moj ale na klatce alb na balkonieze wzgledu na Amelke
delikatna marchewka z jabłkami zjadła prawie wieksza kolowe 2 3 jak mucila .. a jaka tęczowa kupka

ae i tak jest kochna
dobra uciekam bo mala spi po spacerze a moj M zaproponowal mi masazzzzzzzz
trzeba korzystac a dzis to nawet mi upiek banany w ciescie kokosowym (MUSZE SIE Z NIM CZĘŚCIEJ KŁÓCIĆ