reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

GRECJA - plamienie przy pierwszym opakowaniu jest normalne i to właśnie na brązowo ;-) a co do kucia to się nie wypowiadam bo nie pamiętam :sorry:

reklama
Artystka najwaniejsze, ze nic sie z twoim tata nie stalo;-)
Femme moj jest tez kierowca tylko kurcze on juz dzisaj zaliczyl 3 misata dzownil do mnie ze jedzie 30km/h bo inaczej sie nie da droga zasypaan a jak ktos jedzie z naprzeciwka to widac dopiero jak jest pare metrow odleglosci wiec tez sie martwie.

A moja babci nawet spoko jest co prawda tez troche moher ale jak sie z nie wchodzi w tematy tabu to calkiem spoko a w Mikim to zakochana jest wedlug niej to idelane najmodrzejsze itp itd dziecko:-) dziadek umarl jak bylam mala ale tez byl fajna ze strony ojca dziadek umarl ok przed moim urodzeniem a babcia jak bylam malutka wiec nie wiele pamietam.
A jesli chodzi o materializm w wiekszosc rodzina mojego ojca to tylko przez oczami ma kase:no:

A ja dzisaj posprzatlam pokoj, u siebie w szafie przy okazji bo juz nic nie moglam znalezc:sorry2: ogarnelam kuchnie i poprasowalam a zeby Miki mi nie przeszkadzal dalam mu odkurzac z niczym nie mialam problemu:-p

femme właśnie z tym plamieniem to wiem, że normalne chociaż nie zawsze. myślałam, że mnie to nie spotka no ale...:biggrin2: tylko to kucie jest niepokojące... i nie wiem czy to od tabletek czy cos...a może w ciąży jestem?:-D i mm tak jak moja mama, że przez 3 miesiące ciąży miała niby okres:-D haha..ale już sobie fazy ze zmęczenia wbijam:-p

ja się czasami mogę nieźle uśmiać bo dziadkowi często się coś nie podoba jak babcia coś powie i wtedy gada, że babcia to moher i mówi "idź se rydzyka posłuchaj":-D

Ostatnia edycja:
femme u nas np w Płocku. Co spadły pierwsze takie duże opady to po 3 dniach dopiero zaczęli odśnieżać!!! A śniegu było na pół metra... I jak odśnieżyli to zasypywali wszystkie samochody, wszystkie chodniki i nie dalo sie nigdzie wyjsc ;/ Jak szlam z psem to myslalam ze sie zabije, bo ani solą ani piaskiem nie bylo nasypane, ani nie bylo odśnieżone. Później sie dziwią ze ludzie łamią się, kierowcy mają wypadki.. a niby mandaty wlepiaja za szybką jazde za np przekraczanie predkosci czy za niestosowanie sie do znakow drogowych. To niech i oni sie stosują do warunków pogodowych. Te podatki ida na co? Żebyśmy nie mogli spokojnie jechać, albo wyjśc z domu bo z kazdym krokiem mozna sie połamać?
Jak tak to przed zimą zapowiadają ze sie szykują, ze maja tyle i tyle odśnieżaczy ze są przygotowani.. A jak co do czego to nie mozna czuc sie bezpiecznie..

grecja moj P wogóle prawka nie ma ;P Bez prawka jeździł. Teraz wogóle nie jeździ bo mu zabroniłam. :p Hehe

Mój tata jak mial 13 lat to jeździł do niemiec zeby zarobić pieniędzy troche.. I jeździł bez prawka jakieś 10 lat ;P Pozniej jak zrobił to jeździł np tirami bez zezwolenia itd. a ostatnie 2 lata co minęły to pozdawał wszystko bez uczenia bez niczego. I wogóle jak poszedł na tiry to egzaminator sie na ojca wkurzył, bo tata mu jeszcze tłumaczył wszystko co i jak hah i tamten sie tak wnerwił ze ojciec wie wiecej od niego i go udupił ;p Ojciec popełnił błąd jak jechal a tamten egzaminator mu uznał a tata mu wyjaśnił ze ma błąd...Hehe sam siebie wsypał, za drugim razem znowu egzaminator chciał mu przybić bład a ojciec sie nie dał. I dopiero za 4 razem mu zaliczył (a na tiry u nas akurat jeden i ten sam jest egzaminator ;p)

Ogólnie powiem szczerze ze moj tata podstawowke skonczyl tylko a jest takim zaradnym czlowiekiem.. Wogóle w samochodach, każda najmniejsza czesc zna.. Wie wszystko o samochodach, o przepisach itd.. Wogóle niby jest bez szkoly a wie duzo wiecej od nauczycieli niektórych.. No moze prócz pisowni.. "Mój" pisze tak: "muj" albo tfój.. hahaha ;) ale jest dyslektykiem i mu wybaczam te błedy..
Ale wyobraźcie sobie jak są wystawione aukcje na allegro.. Trzeba po nim poprawiać wszystko ;P
Wyobraźcie sobie że moj tata już miał tyle zawodów... Uczył sie na krawca (krawiectwo ciężkie..)ale jak stwierdzil ze juz wszystko umie to olał szkole wolał pracować.. Pózniej był chydraulikiem, sprzedawal samochody, pozniej mial sklep z kosmetykami, sklep z petardami, pozniej czesci samochodowe, mial warsztat samochodowy, miał komis, miał sklep z zabawkami. Hehe Miał sklep z ciuszkami :D Ogólnie obrotny facet ;)

grecja moja babcia alkoholiczka to jak slyszy o kosciele to drze sie ze wykastrowac wszystkich ich naciagaczy, rydzyka powiesic haha nie nawidzi i dziadek tez, i moze dlatego obie moje babcie sie nie lubią ;p

Ostatnia edycja:
Witam. Wybaczcie mi bowiem znów zaniedbałam forum :-)
normalnie tak piszecie że ciężko zapamiętać.
Moja teściowa należy do tych których ze świecą trzeba szukać. Czasami jest aż za dobra.
Widzę temat babć był. Ja teraz mam tylko jedną. Mama mojej mamy. Na ona 12 wnuczków i 2 pra wnuczków. I jest super babcia. Nawet jak ciężko z kasa to jakąś tam czekoladke rzuci na święta. Mama mojego taty też była super, choć dużo piła. A dziadków miałam aż trzech :-)
MADZIA Twoja babcia to udana strasznie. Te które słuchają radia Maryja są naprawdę ciężkie do zniesienia. Mój teść tak samo potrafi narzekać. A z tym cmentarzem to niezle potrafi wnuczka wykorzystać.
ARTYSTKA Najważniejsze że Twojemu tacie nic się nie stało. Widać ma on smykalke do interesów, no chyba że wszystkie poupadaly :-)
GRECJA Bo człowiek jak już raz się żestresowal ciążą to potem różne rzeczy mu do głowy przychodzą :-) wiesz, ja brałam też anty i z tego co pamiętam to brzuch z początku bolał niemiłosiernie i je odstąwilam. Jak masz wątpliwości to zawsze można zapytać ginekologa.

EWI na razie nic nie będę pytać, poczekam trochę. to dopiero pierwsze opakowanie to może dlatego. jak np. po 3 opakowaniu mi nie minie to wtedy się zgłoszę do gina;-)

witam dziewczyny napisałam tak wielkiego posta to mi go skasowało ;/...
a wiec po skrócie jestem chora mam przepisany bioparx migdała mam tak opuchniętego ze ohohoho nie umie jes pic a tym bardziej mowic .....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
co do palenia to przed ciaza paczka na dzień lm linki miętowe:) w dniu w ktorym sie dowiedzialam ze jestem z ciazy wypalilam z 3 fajki mój mi połamał cala paczke( pamiętam ze o to płakałam:-D jak na poczatku zreszta o wszystko) i powiedzial abym sie nie wazyla:-p:-p potem 2 dni po cichu pokurzylam pare na dzien potem mnie odrzuciło nie mogłam siedzieć nawet z palacymi a po miesiacu po urodzeniu malej nie wytrzymalam i pale teraz ale nas wszyscy pala tesciowa tesc i moj ale na klatce alb na balkonieze wzgledu na Amelke:):-):-) i ja po kazdym paleniu zuje gume zeby jej nie chuchac i myje dokładne rece zeby nie smierdzialy jak bede jej dotykac, jestem przewrazliwona ...
dzis mlodej dalam jedzonko ze słoiczka pomimo ze pisało ze od 4 msc :-D:-Ddelikatna marchewka z jabłkami zjadła prawie wieksza kolowe 2 3 jak mucila .. a jaka tęczowa kupka:D:D:D:nerd:
madzia moja babcia tez jest fanem Radio Maryjia a najbradziej rydzyka kurde pamiętam kiedys spalam u niej w bb i o 4 rano chyba mnie budzi bo jest modlitwa do matki boskiej cos tam w bramie ooooo jeeeee myslalm ze ja zjem a najgorsze ze sle kase na rydzyka apotem placze ze nie ma na lekarstwa :dry::dry: ae i tak jest kochna :-D dobra uciekam bo mala spi po spacerze a moj M zaproponowal mi masazzzzzzzz:zawstydzona/y::szok: trzeba korzystac a dzis to nawet mi upiek banany w ciescie kokosowym (MUSZE SIE Z NIM CZĘŚCIEJ KŁÓCIĆ:))
CIAO:*

NIUNIA Dużo zdrówka. A masażu zazdroszczę
KASIUCH O ile jesteś młoda mama? :-) nie no żartuje. Jasne że możesz dołączyć tylko napisz coś o sobie i dzidzi. Jak układa się z ojcem dziecka i w ogóle.

reklama
a co tam, mój przyjedzie to też mi zrobi masaż:-D
w ogóle to mi niedobrze, tzn mam dziwny posmak w ustach i nawet jak piję to nie mija. więc teraz jem drugie to może przejdzie:baffled:

Do góry