reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Kalemeon napewno napisze:-):tak:co i jak u tej kumpeli.

A tak poza tym to sie sypiemy niema co:szok::szok::-)
Dzisiaj nie moglam zasnac, do 2.30 sie meczylam i dzisiaj ide kupic tabletki co mi ginka przepisala bo to juz lekka przesada:wściekła/y::baffled:

reklama
Ahh...miło się czyta takie wieści o nowych lutowych bobaskach :tak:
Oleńka od Siuniabka ślicznaaaaaa:tak::tak::tak:
Ja też już chcę moją córcie.....:happy2:
Teraz zmykam po Filipka do przedszkola....miłego dnia i jakby coś to lekkich porodów...hihihi

hej! ja nadal 2 w 1;-)
ale coś dół brzuszka pobolewa..i gania mnie na kibelek..no ale jeszcze wody nie odeszły skurczy mocnych nie ma to nie sieję paniki..
właśnie jestem w trakcie gotowania obiadku..
faktycznie już coraz więcej nas zaczyna sie "rozpakowywac":tak::-)
a Princeska Siuni prześliczna..jak zobaczyłam to aż sie pogłaskałam po swoim brzuszku i juz bym chciała też swoją kruszynkę..
ciekawe kiedy moja kruszynka zechce do mnie hehe;-)
mam nadzieje,że już niedługo..
3mam kciuki za dzisiejsze wziyty jak jeszcze jakieś są?
no i smacznych obiadkow życzę:-)

Witam!!
Właśnie wrociłam od lekarza juz mysłalam ze do domu nie dojde tak tego sniegu nasypało ze mysłalam ze utkwie gdzies :szok:.
Krazek zdjety jak narazie zadnych skurczy tylko lekko krwawie. Rozwarcie minimalne ale za to moja waga poszła nieżle do gory:szok: 3 kilo w 2 tygodnie normalnie 2 razy mnie musiała wazyc bo nie wierzylam ze az tak poszła w gore. Czarodziejka ja tez chce miec taki porod jak Ty tylko pozazdroscic naprawde... serdeczne gratulacje

hej dziewczynki,poczytałąm trochę z wczoraj,ale się uśmiałam po tym filmie z you tube o pierwszej cytrynie.Gratulacje dla nastpnej mamusi :) wczoraj mój mąż przywiózł do domku łozeczko turystyczne i wózio,drugie łożeczko ma przywieżć dziś ,bo miejsca w busie nie starczyło,ale już wytrzymam.DZiś muszę jechać do social welfare oddać zwolnienie to na 1,5 tygodnia,bo inaczej mi nie zapłacą.No i dziś piątek,a ja się w miarę dobrze czuję.Brzusio troszeczkę bolał rano ,ale przeszlo.DZidzia też z rana leniwa,ale sie wkońcu dama ruszyła.u nas na dworze tak pięnie dzis ,chyba z 12 stopni w plusie,wietrzę całe mieszkanie.ciekawe czy się sprawdzi przepowiednia mężusia,że to dziś,raczej nie-ale kto wie :)miłego dnia

hej dziewczynki ,
dopiero zajrzałam na forum i przestudiowałam dzisiejsze zaległości... ojj trochę mi się zeszło , hehehhee
my dzisiaj z M robiliśmy faworki.... wyszło ich sporo tylko jak się dorwaliśmy to już nic nie ma:( a miły być na niedziele dla gości heheheh
no nic zrobimy jutro....
a dzisiaj jeszcze w planach mam zeberkę upiec, coś mnie tak ostatnio na nią naszło
A czarodziejce jak nic tylko pozazdrościć..... u mnie nadal nic... zero skurczy, zero wód, czop nie wyszedł..... a miało być tak pięknie:p heheheh ( miękka szyjka i krótka, 3 st łożyska, mały bardzo nisko..) czuję że jeszczę trochę w dwupaku pochodzę
Jak kochane dzisiejsze wizyty ??

reklama
Ale mnie malutka dzisiaj strasznie kopie :-)
W różnych zakamarkach brzuszka ;-)
Jakby szukała po omacku gdzie tu może być wyjście ;-):-D
Mam nadzieję, że jeszcze troszkę u mnie pomieszka :-D

Do góry