reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

wow jak tu gwarno sie zrobilo:happy2:
Dziewczyny ,moze ktoras by znowu odezwala sie do Ashiki :confused::confused:
wkoncu jak pisala byla "uzalezniona "od forka (jak my :-D)no i dziwne,ze tak dlugo by ja nie ciagnelo do nas:confused:

mammi mi w poprzedniej snilo sie ,ze synek bedzie i mam synka:happy2:moze Ty tez sobie wysnilas coreczke i sie dzisiaj sprawdzi :happy2::happy2:

reklama
Mammi- no moja w przedszkolu przez pół roku była chora śrenio 2x w miesiącu- płaciłam za miesiąc, a ona chodziła z 6-10dni, ale i ztym się teraz liczę- przynajmniej do wiosny...

Louise... no własnie... jakaś telepatia? ja też mam jakiś dziwny ból promieniujący po prawej stronie, ale aż po posladkach jakby w środku :baffled:

Vanilka, ja będę pisać do Ashiki, miałam to w weekend zrobić, ale mi z głowy wyleciało :baffled:

Mammi- no moja w przedszkolu przez pół roku była chora śrenio 2x w miesiącu- płaciłam za miesiąc, a ona chodziła z 6-10dni, ale i ztym się teraz liczę- przynajmniej do wiosny...

Louise... no własnie... jakaś telepatia? ja też mam jakiś dziwny ból promieniujący po prawej stronie, ale aż po posladkach jakby w środku :baffled:

Vanilka, ja będę pisać do Ashiki, miałam to w weekend zrobić, ale mi z głowy wyleciało :baffled:
emih no dokladnie taki jak opisujesz ten bol. przypomnialo mi sie ze bodajze madzik pisala ze ma ta rwe i kiedys moja kumpela tez miala i takie wlasnie objawy miala.tyle ze ona nie w ciazy. moze to po prostu nam rosnie wszystko ale az tak zeby bolalo?:-:)confused:

Ja też się witam po weekendowej przerwie:-)

PatiPaula, wszystkiego naj, 30 to najpiękniejszy okres:-)

Zuzia, myślę, że po prostu sie przemęczyłaś, zakupy, potem knajpki do nocy, musimy się oszczędzać...

Magdzik, Ty kiedyś pisałaś, ze też prowadzisz biuro podróży, nie pracujesz teraz w nim, odpoczywasz? bo ja chyba bym umarłam bez przyjścia tu kilka razy w tyg, uwielbiam te wszystkie oferty wakacyjne i wyszukiwanie czegoś fajnego:-)

emih Pisz,pisz niech sie zamelduje nam i pewnie juz plec zna :happy2:

Mnie dziewczyny to dretwieje rece czesto :baffled:to normalne:confused:
a spac juz tylko musze z czyms miedzy nogami :-D
Biore sobie big duza maskotke Cliforda mojego synka ,wkladam miedzy nogi :-D

a spac juz tylko musze z czyms miedzy nogami :-D
Chyba zboczona jestem, albo głodnemu chleb na myśli po tylu miesiącach postu, ale w pierwszym momencie pomysląłam o czymś innym a nie maskotce i o radości Twego M :-D
A mój M tak... w domu w domu, ale... pracuje...
Wieczór jednak nalezy do nas :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Chyba zboczona jestem, albo głodnemu chleb na myśli po tylu miesiącach postu, ale w pierwszym momencie pomysląłam o czymś innym a nie maskotce i o radości Twego M :-D
A mój M tak... w domu w domu, ale... pracuje...
Wieczór jednak nalezy do nas :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
:-D:-D:-Dnie to tylko Clifford :happy2:
ja nawet nie mam ochoty na te sprawy :happy2:

Vanilka ja stosuję twardą-wełnianą poduszkę między kolana ewentulanie.noga na M;-)Inaczej spać już nie dam rady

reklama
:-D:-D:-Dnie to tylko Clifford :happy2:
ja nawet nie mam ochoty na te sprawy :happy2:
hihihi-ja wlasnie mam ochote i to coraz wieksza-w koncu ilez mozna (przez pierwsze 3 miechy dolegliwosci moje mnie zniechecaly)...zwlaszcza ze taki wymuszony post to jeszcze bardziej nakreca :-D dlatego m.in. tez tej jutrzejszej wizyty u gina nie moge sie doczekac :tak: moze sie juz podnioslo to lozysko....:cool2:

Do góry