reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

a u nas nawet dobrze :-) Mały a sie dobrze , karmie go piersia boli troche ale przezyje sie ;-) raz nawet brodawka mi pekla ale dobrze ze sa dwa piersiaczki :-D a tak wogole to nacieli mi krocze i boli jak cholera :wściekła/y: siadac nie moge tylko siedze na kółku :no::wściekła/y: i troszke to nie wygodne jest ... ale wazne ze mam Kamilka przy sobie :tak: i powiem wam ze bardzo ale to bardzo Go kocham i już oddała bym za niego swoje zycie :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
będzie dobrze,najważniejsze,że macie siebie;-)większosc nacinają...:no:no ale jak trzeba to trzeba pocierrpiec,żeby później mogłoby byc lepiej:sorry2:;-)Przed Wami tyle cudownych chwil..:-)
W sobotę lub niedzielę będzie mój mój mąż i nie mogę się doczekać już:-),będę sobie go "używać" do woli-w każdym sensie tego słowa:-D
hehe to używaj póki możesz,bo już niebawem czeka nas post związany z połogiem:-D:tak:

Dziewczynki ja już dzisiaj zmykam bo idziemy do znajomych i pewnie później wrócimy..no więc jakby co to życzę słodkich spokojnych snów i przespanej całej nocki;-) do usłyszenia!;-):-)

reklama
a u nas nawet dobrze :-) Mały a sie dobrze , karmie go piersia boli troche ale przezyje sie ;-) raz nawet brodawka mi pekla ale dobrze ze sa dwa piersiaczki :-D a tak wogole to nacieli mi krocze i boli jak cholera :wściekła/y: siadac nie moge tylko siedze na kółku :no::wściekła/y: i troszke to nie wygodne jest ... ale wazne ze mam Kamilka przy sobie :tak: i powiem wam ze bardzo ale to bardzo Go kocham i już oddała bym za niego swoje zycie :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ojej...jak już masz fajnie....:tak: Ucałuj syneczka od forumowej ciotki ;-)

Ja dzisiaj zajmuję się moim Filipkiem bo ma gorączkę....:-( Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
Mała sie wierci...skurcze jakieś są ale nieregularne....
Też już marze o tym żeby sie rozpakować...no ale cóż...trzeba czekać, zobaczymy kiedy mała zechce się pojawić...
buziaki

Witajcie!
Nie było mnie cały dzień, bo byłam zajęta a poza tym mam jakiegoś lenia i jakiś ten dzień śpiący. W nocy znów miałam przerwę w spaniu ale tylko godzinkę.

Hej dziewczyny
Wrócilismy…wiec zagladam na chwilkę..czuję sie super!!!!!!!!!nigdy bym nie powiedziala ze kilka dni temu urodzilam….
Dziewczyny jestem taka szczesliwa i pelna sił witalnych :))))) Az mnie rozpiera i mam ochotę biegac:)))
Maksio jest cudny i slodki i dziś sie poplakalam jak go karmilam bo pomyslalam ze jest moim najwiekszym szczesciem…..i caly ten poród i ludzie na jakich trafilam to byla magia!!!!! Przy jakiejs okazji opisze Wam wszytsko ale pewnie wiecie ze urodzilam expresowo bez znieczulenia i nacinania, do tego polozna tak mnie ucisnęla na brzuch ze zeszlo ze mnie prawie wszystko i teraz juz nie krwawie tylko brudzę….no naprawde nie wiedzialam ze tak moze byc wspaniale!!!!!!!
Laseczki sciskam Was ogromnie…na tyle na ile bede mogla bedę zagadac:))))))
CALUJE WAS…..
Ty to masz szczęście albo czary:-D. Zaczaruj i nas my też chcemy tak expresowo rodzić, tylko żebyśmy zdążyły do szpitala dojechać. Fajnie że jesteś już z nami.

[quoteja słyszałam,że pomaga jak już masz rozwarcie,a tak to najlepszym przyśpieszaczem jest sex:D:-):tak: a jak wiadomo,sex to przyjemnośc..więc nie odmawiajcie sobie i nie żałujcie takich przyjemności hehe;-)[/quote]
Mi to i sex nie pomaga:wściekła/y::-(

Popieram ja tez juz chce!!!:-D
Choc ja to mam 6 dni, jutro ide znow na kontrole do szpitala wiec mam cicha nadzieje ze moze mnie zostawia ! Pewnie znow cisnienie mi zaszaleje :baffled: w domku mam ok ale w szptalu ojojoooo :szok:zobaczymy . Kurcze dziewczyny jestem glodna podjadlabym cos slodkiego lub jakiegos owocka , ale boje sie o ta moja zgage :sorry2:
Kinia nie szalej tak z tym ciśnieniem:-D. Poczekaj na mnie ja mam 8 dni:-D

i my sie witamy :-)

co tam u was dziewuszki ? :tak: całuski :*
Super, że jesteście już z nami.;-)

A co bedzie jak sie nam Mama Sówka rozwiarze
:szok: No właśnie.A może poczeka aż my się rozpakujemy i dopiero ona weźmie się za rodzenie:-D:-D

wiem ze to minie :tak: krocze po boli i minie a Synuś wart był wysiłku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak: a Czarodziejka ma racje ja tez tak mialam jak sobie pomyslalam ze jest moim najwiekszym szczesciem to tez sie poplakalam :sorry2: bo porod to tak naprawde magiczne przezycie ... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ostatnia edycja:
wiem ze to minie :tak: krocze po boli i minie a Synuś wart był wysiłku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak: a Czarodziejka ma racje ja tez tak mialam jak sobie pomyslalam ze jest moim najwiekszym szczesciem to tez sie poplakalam :sorry2: bo porod to tak naprawde magiczne przezycie ... :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Po Waszych wypowiedziach można wnioskować, że to jednak prawda, że o bólu i cierpieniu porodowym szybko się zapomina, kiedy Maluszek jest już na świecie :-)
Oby u Wszystkich nas się to sprawdziło :-D

Po Waszych wypowiedziach można wnioskować, że to jednak prawda, że o bólu i cierpieniu porodowym szybko się zapomina, kiedy Maluszek jest już na świecie :-)
Oby u Wszystkich nas się to sprawdziło :-D
zapomina się, zapomina:tak: moja znajoma po pordzie zarzekała się, że więcej dzieci niechce, nie zniesie tego bólu, a teraz co :tak:marzy jej się drugi dzidziuś i już nawet nad nim intensywnie pracuje:-D

i my sie witamy :-)

Kochana super, że jesteście w domku już:-) taka wizja rzeczywiście nastraja pozytywnie -> ból jest był, jest i będzie, ale Nasze Kruszynki nam to wynagradzają, bo to jest największy CUD:-D

Ja dzisiaj zajmuję się moim Filipkiem bo ma gorączkę....:-( Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej Mała sie wierci...skurcze jakieś są ale nieregularne....

madzia współczuję Twojemu Filipkowi i mam nadzieję, że szybko mu minie ta gorączka:tak: no i trzymam kciuki, by skurcze zrobiły się bardziej regularne:-D

mama sowka to bedzie miala roboty jak sie zacznie wysyp:-)
A co bedzie jak sie nam Mama Sówka rozwiarze
Mamo_Sówko a kto Cię zastąpi jak Ty sama się posypiesz? :confused:
:szok: No właśnie.A może poczeka aż my się rozpakujemy i dopiero ona weźmie się za rodzenie:-D:-D

Kochane spoko jakoś sobie poradzę nawet jak będzie duży wysyp Śnieżynek naraz:-D a jak ja się rozpakuję to postaram się jak najszybciej wrócić i Was tu ogarniać:-) poza tym jest jeszcze moderatorem Pandorka, więc nic się nie bójcie:-)

reklama
Witam kobietki jak tam samopoczucie jak humorki ?mówie wam nie róbcie remontu w czasie ciąży bo to strasznie wkurzające a już w żadnym wypadku nie angażujcie teścia i męża bo macie nerwa murowanego:wściekła/y:jestem zła jak niewiem co !!!! nie mogą sie sami dogadać a potem kto na tym cierpi najbardziej no jak to kto ? JA i dzidzia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry