reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

.Poleżałam troche teraz sie zerwałam do kompa i myśle ,ze pora juz sie ubrać i wstać całkiem,sie brykne po chlebek i do mamy na herbatkę:tak:
Postanowiłas to po 10, jest prawie wpół do 12 a ja nada takich decyzji w głoqie nie mam, no akoś mi sie nie chce. Wyselekcjionowałam nowego kandydata do Wladz KMT, uff
Ale jest tak pięknie za oknem, że chyba rusze dupsko, bo az zal w domu sedziec, gdybym miala obiad szybki, o bym do bratowej poleciala, tak mi sie zachcialo, ale ...

Madziula co do mamy co do mamy wpadnij do mnie:-D:-D
wiedziałamze twoja mama ma jekie,s doswiadczenia z tą akwizycją dlatego Wiki do ciebie odesłałam :-p:tak:
siedzę z wami i myślę zrobie sobie herbatkę wychodzę do kuchni a moje dziecko które było na podłodze jest w łóżeczku:szok:myslę jak on to skubaniec zrobił:dry:wyciągnełam go postawiłam na podłodze i patrze a ten myk na skrzynkę z zabawkami podciągnięcie przechył w pół i na główkę do łóżeczka:szok::szok::szok::szok:kaskader jak nic:szok::szok::szok:
o, moja to z pufy wskakuje, tez na główkę, a później krzk-wypuć mieeeeee

zapytaj moze w necie gdzies poczytal to podrzuce stronke mojemu:-D:-D
Zapytam, a jak nie powie, to sama moze WAM znajdę, hiih

No to jak postanowiłam, tak odpadam, lece, pa

reklama
Wiki mi też wyskakuje ta reklamam dziś:tak:
mój Tosiek zawsze śpi koło 10 no 11 a dziś strajk chce się bawić i juz choć tulił sie i tarł oczka no trudno pójdzie spać później włosów głowy z tego powodu rwać nie będe:sorry2:choś troszku mi palny poknocił:-p

MALINKA a wiesz jeszcz na jakie rzeczy dzieciece jest promocja?
KERNA zazdroszcze ze maly juz spi .Mojej to nie w glowie spania .No ale na szczescie sama teraz sie grzecznie bawi :-).
Co do dziecie kaskaderow no to serce staje jak sie zobaczy dziecko w takie pozcyji,Oliwka tez lubi wlazic do szaf i szafeczek :-).
ANACONDA 3 mam kciuki za wyniki Maji i czekam na wiesci :-).
MEDEA ty to chyba lubisz cierpiec u sadysty hihihi

Ja juz mam posprzatane.Oliwka zaraz zje 2 sniadanie a ja jeszcze 1 nie zdazylam zjesc .Lece zrobic sobie jajecznice :-).

Nie wiem czy wam mowila ale dzis G wraca z pracy ,zajmuje sie mala a ja lece na 18 do klubu wsparcia na spotkanie z kobietami wspoluzaleznionymi.

Ide na to sniadanie i pobawic sie z mala.Jak ona usnie to chce poleciec tutaj niedaleko po ziemniaki na obiad :-).Zajze pozniej

Wiki mi też wyskakuje ta reklamam dziś:tak:
mój Tosiek zawsze śpi koło 10 no 11 a dziś strajk chce się bawić i juz choć tulił sie i tarł oczka no trudno pójdzie spać później włosów głowy z tego powodu rwać nie będe:sorry2:choś troszku mi palny poknocił:-p
To mój ladnie spi zawsze ma pore chodzenia spac o 11;30

Ja już z przychodni wróciłam, okazało się że Maja pasożytów nie ma no i co z tym kaszlem nie wiadomo, dostała teraz skierowanie do laryngologa i na morfologię, oj będzie płacz:-:)-(
Dorota fajnie że na takie spotkanie idziesz, dużo się zapewne dowiesz i pokażą ci jak postępować z mężem, trzymam kciuki:tak::tak::tak:

witam z zasypancyh Mrozow:tak::tak::tak::tak::tak:
maskarycznie wieje i zasypie!!!!!!!!!!!!1
normlanie do jutra nas zasypie!oby pradu nie ukradli:-)wolalabym nie bo jutrodo koleznaki planuje pojechac.
nocka normlanie piekna!
Weronika jak usnale ok21 to wstala dopeiro przed 9 i nie obudzila sie o 7 na mleko:szok::szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
oby wiecej takich nocek.

wiec ja wstalam przed 9 ale ze zimno to kawka i zanim sie rozcmuchalam to sie 10 zrobila.w piecu rozplailam, pozmywalam,udka sie marynuja do pieczenia.
dziewczynom wlaczylam wlasnie bajke bo sie klocily,a p niech jeszcze pospi troche,ja moze cos popisze.
wybieram sie dzis do mamy po poludniu,ale zobacze jeszcze jak to bedzie,czy bedzie mi sie chcialo.najgorsze 500m bo pozniej to juz las i nie czuc tego wiatru.

alez mi sie nic nie chce
juz zdecywoanie wole sloneczko:tak:

Witam

poczytalam was troche i widzę ze był gorący temat wczoraj wieczorkiem niestety nie miałam neta tak sie wkurzyłam bo dopiero dzisiaj niedawno zaczął działac , zawsze jak jest potrzebny to go nie ma.:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:
Ja od samego rana przygody mam , Najpierw sąsiadka wzięła dzieci do przedszkola no i okazało sie ze ujechali kilometr i w zaspie utknęli z trójką dzieci :szok::szok::szok:no i trzeba było iśc odkopywac i wypchac jakoś , a tu wiatr szaleje ze o mało głowy urwac nie chce no i tak z godzinke zeszło zeby przepchac auto przez zaspy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzieci nie dotarły do przedszkola trzeba w domu siedziec moze jutro odwalą , no i z moich masaży nici musiałam zadzwonic i odwołac bo nie da rady dojechac:-:)-:)-:)-(

Maksiu siedzi niezadowolony ze musi w domku siedzieć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale co zrobic, właczyłam mu bajki to oglądał a teraz bawi sie kolejką z torami wiec troche mu zejdzie nim zbuduje trase dla lokomotywy:tak::tak::tak::tak:

mykam obiadek robic bo chłop dał radę na około przyjechac a jak dojedzie do pracy to nie mam pojecia bo i rano on sie zakopał w zaspie i trzy inne auta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra co za zima:szok::szok::szok::szok:

A u was jak pogody , czy tylko u mnie tak piździ:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dajcie pomysła na szybki obiadek:confused::confused::confused::confused:

reklama
Do przychodni wybralismy się całą rodziną-A. mnie i Zuzę przez wieś na sankach ciągnął. Fajnie bo wiatru nier ma i słonko świeci.;-);-)Wyniki nie dotarły:baffled:

Mamitka to sie nazywa mieć zaplanowane obiady:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-Dnie no jesteś niezła:-D:-D:-D:-D
ja chyba sobie pierogi ruskie wyciągnę z zamrażary i tak muszę ją rozmrażać i musimy wyjeść wsio z niej:dry::dry::dry:to ja pokożystam z gotowców pietruszka jako ten lepiej gotujący w sobotę jak będe w pracy coś ugotuje:-p
To pierwszy tydzień w życiu taki zaplanowany-oczywiście mówię o obiadach:-p:-p:-p:-p:-p

Lunka a co to za sztuczki może i ja swego podszkole jak ozdrowieje:-D:-D
fajne są takie namioty:tak:a czas odwiedzin chrzestnej no powala:dry::dry::dry::dry::dry::dry:
u mnie piękne słonko Antek chodzi do kuchni i się kłóci ze słońcem które razi go w oczy:-):-):-):-):-):-)
Chciałabym go słyszec:-D:-D:-D:-D

hej Ania:happy2:
a miałam wam pisać w biedronce są świece zapachowe 3.99 kosztują duże w szkle kupiłam na próbę oliwkową no pachnie cudnie w całym mieszkaniu zapach się roznosi i długo się pali bo my już z 3 wieczory po 3-4 godziny palimy ją a nawet pól się nie wypaliło:tak:a mój tatta mówi że kupił anty tabac i pachnię pięknie tak orientalnie:tak:
Musze popatrzeć w biedronce bo nie drogo ;-)

No i nawet sniadanko sobie zrobilam:-)

A ja kurcze nie wiem, no mala to mi chyba papier do zabawy topi w toalecie. Wagon zeby na tydzien ledwo starczyl-8 rolek?
U nas też 8 rolek. Tylko że velvet rumiankowy. Raz kupiłam i teraz teściowa ciągle woła taki papier. jak tu się wprowadziłam to tylko szary był a teraz :wściekła/y:I tez 8 rolek na tydzień-nie wiem co ona z nim robi:baffled:

MH a gdzie ty teraz jedziesz?bo jakos mi umknelo?.Ja tez czekam na fotki wloskow :-)
LUNKA no to chcestna sie postarala 15 minut szok .No ale przynajmniej namiot sie malej podoba :-).No to ja sie pytam o Twoj kolorek wsloskow :-) .Fotki poprosze :-)
MEDEUSKA powodzenia u sadysty .
MALINKA ja to mam ochote na placki ziemniaczane ale nie wiem kto mi je zrobi hihihihi
ANACONDA ciesze sie ze Maja juz zdrowa i poszla do przedszkola

A mnie ktos zauwazyl????????????:-)

Anka czekam na prova co z marta

Oliwka pojadla wiec musze po niej posrztaac bo sajgon narobila.Kupsko nawalila bo czuje wiec lece ja umyc i przebrac .Jak ja ,siebie i mieszkanie ogarne to wejde .Nie piszcie tylko za duzo
Ja Cie widzę;-)

No ten biedronkowy papier to faktycznie migiem idzie, ja lubię z lidla - biały co jest 10 rolek za 6zł bodajże, polecam, superwydajny i mięciutki:tak::tak::tak:
Muszę oblukać ten papier z lidla;-)Widziałm go ale wydawał się jednowarstwowy:baffled:

Madziula co do mamy co do mamy wpadnij do mnie:-D:-D
wiedziałamze twoja mama ma jekie,s doswiadczenia z tą akwizycją dlatego Wiki do ciebie odesłałam :-p:tak:
siedzę z wami i myślę zrobie sobie herbatkę wychodzę do kuchni a moje dziecko które było na podłodze jest w łóżeczku:szok:myslę jak on to skubaniec zrobił:dry:wyciągnełam go postawiłam na podłodze i patrze a ten myk na skrzynkę z zabawkami podciągnięcie przechył w pół i na główkę do łóżeczka:szok::szok::szok::szok:kaskader jak nic:szok::szok::szok:
Za Mamusią wywrywny chyba ;-);-):-D:-D

laski jak któtaś m blisko auchan to są mega promocje na dziecięce rzeczy też:tak:a Medea są też fajne spacerówki z kubusiem puchatkiem i miki mause za 199 zł:tak:
aój wariat nie chce spać:no:
Ja do auchan mam 80km:-:)-(

Leće po ziemniaczki do piwnicy. A. usypia Zuzię(czyt. drzemie z Zuzią):cool2:
MALINKA a wiesz jeszcz na jakie rzeczy dzieciece jest promocja?
KERNA zazdroszcze ze maly juz spi .Mojej to nie w glowie spania .No ale na szczescie sama teraz sie grzecznie bawi :-).
Co do dziecie kaskaderow no to serce staje jak sie zobaczy dziecko w takie pozcyji,Oliwka tez lubi wlazic do szaf i szafeczek :-).
ANACONDA 3 mam kciuki za wyniki Maji i czekam na wiesci :-).
MEDEA ty to chyba lubisz cierpiec u sadysty hihihi

Ja juz mam posprzatane.Oliwka zaraz zje 2 sniadanie a ja jeszcze 1 nie zdazylam zjesc .Lece zrobic sobie jajecznice :-).

Nie wiem czy wam mowila ale dzis G wraca z pracy ,zajmuje sie mala a ja lece na 18 do klubu wsparcia na spotkanie z kobietami wspoluzaleznionymi.

Ide na to sniadanie i pobawic sie z mala.Jak ona usnie to chce poleciec tutaj niedaleko po ziemniaki na obiad :-).Zajze pozniej

u mnie podobnie...między 11 a 12 kimonko bez gadania:tak: czasem pośpi 40min czasem prawie 2h...

Do góry