reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

jedyneczka no swinta racja z tymi menami i porodami.ja tam mam od M odpoczynek i toraczej na długo,dzis sie z nim tak pozarłam ze wylazł z domu.a niech w p.....u idzie palant

reklama
cześć dziewczyny

ale mi sie do czytania nazbierało oooo
a mnie nie było tylko 2 dni
no nic zabieram się do nadrabiania

no jak przylazł z pracy to jadł grochówke i kanapki troche tego wszamał,pewno sie tak pakował na dłuzsze bycie poza domem,mam tylko nadzieje ze bedzie miał po tym zajebiste wzdecia.
:-D:-D:-Djeny jakie te chlopy sa durne :happy2:
oni maja dobrze,pokloca sie i wychodza sobie piwko walnac i im dobrze ,a my zostajemy z dzieckiem w domu i nie mam nawet gdzie wyjsc ochlonac

:-D:-D:-Djeny jakie te chlopy sa durne :happy2:
oni maja dobrze,pokloca sie i wychodza sobie piwko walnac i im dobrze ,a my zostajemy z dzieckiem w domu i nie mam nawet gdzie wyjsc ochlonac
vanilka to prawda ze walna focha i wyjda ale chociaz nie musze patrzec na te jego durna mine udajaca ze mnie nie widzi ale non stop łypie na mnie okiem,a jak wyjełam sobie osobna poduszke i kołdre to sie wk......ł i wyszedł no to ma pecha bo to jeszcze tym bardziej działa na mnie odwrotnie niz on sie spodziewa

Jak mój już na maxa narozrabia to ja wychodzę i zostawiam go z dziećmi.:evil:To dla niego gorsza kara bo nie wie gdzie jestem i ma myślenice.Jakbym go wtedy gdzieś puściła to na bank w knajpie z kumplami by siedział i jeszcze na bani wrócił, a tak to ja jestem na wygranej pozycji.A najczęściej siedzę u babci i taty dwa osiedla dalej i myślę o nim cały czas,do momentu kiedy całkiem żal mi się go zrobi;-)

reklama
Do góry