reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

.Valencia blisko rzeczywiscie;-) Ja bylam w PL wrocilam dokladnie 28 stycznia polecileismy na swieta bo moja mama prawie 8 mies malej nie widziala dokladnie od kwietnia...maskara tak mi sie teskni a csaly blok zakochal sie w Juleczce :-Dmowie wam maskra:szok:....Hiszpania jestem w niej zakochana ale tak czy inaczej do pl sie tęskni ...tu mam męza dziecko..tesciow meza rodzine kolezanki...Hiszpanki i Polki..i jakos dajemy rade...zyje mi sie bardzo dobrze mąz swietnie zarabia mamy swoj wlasny domek przy plazy....A wy tam macie mieszkanie?czy domek swoj? narazie mozecie jezdzic tam na wakacje..a poznej moze sie ulozy i wrocice chociaz twoj maz zawsze moze poczukac pracy gdzie indziej w Hiszp...zycze wam szybkiego powrotu do Spanish.....ale pocieszam Cię ze napewno kiedys uda wam sie wrocic .ja teraz nie wyobrazalabym sobbie..powrotu do Polski .calkiem inne zycie chociaz sercem zawsze bede w Pl...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam:-) bejbe śpi. Na drugie śniadanko zrobiłam jagody z makaronem i kurcze szoku dostałam, bo mały wcianał, że mi prawioe nic nie zostawił:szok: no i potem mieliśmy niezłą polewkę z fioletowych języków:-D:-D:-D
A z tą podróża do Hiszpani......ehhhh co ja bym dałą żeby tam wrócić...Teraz pisze mejle z szefową M ale chyba pracy nadal niet:no:. Przecież ja tam miałam 50 do morza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: łeeee
A z tym piciem u naszych M to jak zacznę gadać to długo nie skończę:-p:dry: Pamiętacie drugi dzień świąt..jak mnie urządził skubany i jeszcze awantury robił, że mu nie pozwalam się dzieckiem opiekować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:On to pije dopóki se trafi kielonkiem do paszczy:sorry2::sorry2:
A kto tu ma doły??? Oszalałyście czy co??? Taka fajna pogoda i ciepło nawet:szok: Malinka na zakupy sio, kup se coś fajnego to zawsze odpręża:-p albo chociaz połaź tu i tam;-) A z tymi zwolnieniami i wypasioną imprezką...no comments:no::no::no::no:
Cebulina skwierczy na patelce i czeka na kiełbaskę, a ja już nie mogę się doczekać żarełka..tylko bejkbesowi musze zrobić inny obiad..:dry: ot taka zachcianka... chociaż sama nie wiem czy mu trochę tej fasoli nie dać.. Jak to u Was??
I to jest wiosenne podejście do życia, prosze , troche słońca jak wpływa, hihi
I tak trzymać!
Co do fasolki, ja już bym spróbowała podac, moja jadła i nic jej nie było.

Witaj Pysiu!

Zupa ugotowana, ja prawie wyszykowana, prawie, bo amma tylko włosy i makijaż zrobiony, hihi,
Weź tu sobie dzień zaplanuj, rano dzwoniłam do P, mówi, że na bank do 18 robi, później dzwoni koło 11, że jednak do 14, teraz, że nie wie o której wróci, szef każe naciągnąc godziny do 18 a roboty do 15 jest:baffled:.
Miałąm jechac do mamki i teraz nie wiem, czy czekac na mojego i razem zjemy objadzio i zawiezie nas do mamuśki... No lipa...

Co to jest, jak podchodze do okna albo wchodze do skąpanej w słońcu kuchni to aż mnei nosi tyle energii, a jak zasiądę do kompa to oklapuję i już nic mie ise nie chce...

Dobry wieczór mamuśki..:zawstydzona/y:chciałam zapytac czy moge do was dołączyc ja tez domowa mama...o i widze .ze moja Kernusia tu uczeszcza ,a ja nie raz sama w domu nudze sie z Juleczką to chociaz będe miała z kim pogadac w razie w..to co przyjmiecie nie?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
Pewnie ,ze tak ,witam sie serdecznie,ostrzeżona juz zostałaś ,wiec nie miej zalu jak przepadniesz z kretesem:-D
Ja bardzo chętnie,m moze by sie ucieszył:-Da swoja drogą uważam to za swietny pomysł ,dla tych biednych kobiet ,co im przyjemnosci poza małzeńskiej nie wolno:tak:

Tak tak Juleczka Polskie imię jej dalismy :-)jak bedzie druga coreczka chociaz chcuialabym mie synka to będzie Hiszpanskie:-D...Moja Julcia jest z 17 grudnia..2008..;)...Przed chwilą robiłam jej kucyki...moja mala jak sie urodzila to miala wiecej wlosow na glowie niz jej tata normalnie ma takie gęste czarne ze zaraz po porodzie spokojnie moglam jej warkocza uplesc:szok::szok:a Twoja Olwika sliczna oczka ma sliczne:tak: a reszta dziecziackow to nie widzialam tylko Michasia Kernusi:zawstydzona/y:
Mój syn tez z 17 grudnia tylko z 2003 roku.

Mamitka bidulko ,wspólczuje bólów gardła,mam bandzieję ,ze lekarz prędziutko pomoże

Myszunia ,oby nie jelitówka ,a jeśli juz to bardzo ,bardzo łagodna:tak:

Agnes i Joanna ,jak po ogień ,ale zapracowane dziewczyny.

Anabubka pewnie kaca leczy;-)

Malinka ,to nie fajnie ,na pewno Piotrek jest bezpieczny,wiadomo każdy wolałby kasę :tak:

MH szczęsciara na wesele pojechała:-D

Ja jutro oddaje mojej mamie dzieci na 2 piekne dni ,będą to dni pełne lenistwa i miłości:tak:tak sie cieszę ,mówie wam:-D:-D:-D:-D

Dziekuje dziewczyny za słowa pocieszenia ,jestem pewna ze z wiosna wszysko na lepsze sie odmieni:tak:

Widziałyście tą reklamę?
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=8LdqAmgj-Gc"]YouTube- Arctic Reklama[/ame]

Edit:

Spadam, bo i dzien przed kompem zleci...

Madziula Natasza:-)a ja ide się zaraz ubrac..bo jeszcze len siedze w pizamce:-):szok:..I idziemy na zakupki bo kolezanka ma zaraz po mnie wpasc z dzieciolem swoim a ja jeszcze w rozsypce...zajdziemy moze na jakis obiadek bo nie chce mi sie gotowac..a jak mezus przyjdzie to kolacje bede juz robic chyba ze wpadnie na obiad wczesniej:szok:...musze Julci bodziaki kupic jakies i rajtuzki bo dostala taka slicznisua sukienunie od babci;)..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zjdecia z apratu szlak trafil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.mialam tyle chcualam wsawic i 3 zostaly no zaraz cos mnie trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dobra lece nie smęce:-( do pozniej mamuski miłego dnia:-):tak::tak:

A co tu taki bez ruch ,jakby sobota była:szok:
Mam dzis na obiadek karkówke w sosie musztardowym z suróweczka z kapustki,marchewka ,jabłkiem i ryżem,mniam ,mniam:rofl:
Ja dziś sie w miarę szybko ubrałam ,już nawet u mamy na kawce byłam z dzieciakami na sankach przy okazji:tak:,a teraz piecu****ę:tak:
Ryż dochodzi i zaraz będzie obiad:tak:

Luna tej reklamy na pewno w tv nie puszczą ,erotyk konkretny ,a nie reklama,no wkurzyłabym sie jakby moje dzieci miały to oglądać pomiędzy jedną bajką ,a drugą:baffled:a no czytałam ten artykuł o 9letniej mamie,też sie dziwie ludzio ,którzy takie komentarze wstawiają o dziecku:szok: choćby latała na golasa i cuda robiła to ,to jest dziecko i nie ma seksualnej tak dalece rozwinętej świadomości,jak mozna tak myśleć ,ale to świadczy tylko o autorach komentarzy ,nie daj Boze takiego poznać:szok:
Luna to w końcu co robisz,co z tym bankiem i mamą??

Ciekawe gdzie Malinka sie podziewa,czy jej sie humorek coś poprawił??

Co to jest, jak podchodze do okna albo wchodze do skąpanej w słońcu kuchni to aż mnei nosi tyle energii, a jak zasiądę do kompa to oklapuję i już nic mie ise nie chce...

A u mnie słońce zaszło i cała chęć do życia minęła zwłaszcza że dziś do teściowej mus jechać na cały weekend:cool::cool:

Ja jutro oddaje mojej mamie dzieci na 2 piekne dni ,będą to dni pełne lenistwa i miłości:tak:tak sie cieszę ,mówie wam:-D:-D:-D:-D

Dziekuje dziewczyny za słowa pocieszenia ,jestem pewna ze z wiosna wszysko na lepsze sie odmieni:tak:

No jasne że się odmieni, u mnie też się odmieni:tak::tak::tak:

jestem jestem:happy2:
spacer zaliczony zakupy w biedronce tez mały może rżnąć w pampersy:-D:-D:-D
humorek no nie najgorszy:baffled:coś we mnie siedzi w środku i sama nie wiem co ale siem domyślam co to:baffled::baffled::baffled:mój chłopina od tygodnia akumulatorów mi nie ładował bo chory ale juz dziś zdrów byc musi bo jak nie to siłą wezmę;-);-):-):-):-):-)
droga masakra miejscami chodniki czyste czarne no marzenie a miejscami masakra breja do tego zamarzniete grudy:baffled:a ludzie koło swoich posesji to są bezmyślni podwórka sobie wyczyścili ze śnieg a breje buch na chodnik:wściekła/y::wściekła/y:no bym i mandaty wpierniczyła jak nic:wściekła/y::wściekła/y:

Malina -grożny posterunkowy,:-D
ale domyślam sie ,ze poruszania po mieście to nie ułatwia:tak:
a ja po obiadku, siadłam do kompa ,co to jest ,ze po obiedzie zawsze spanie muli:baffled:

reklama
Dowkluś wczoraj ptrzyłam za tymi paskami był jeden:tak:ale mi Aga z dekoracji ćwieka zabiła bo mówi że ih były 2 rodzaje szerszy i węższy i zgłupiałam zmierz ile twój ma na szerokość centymetrów jak to bedzie ten to ci kupie i wysle:tak:
Kernus jagody jami ale i tak nie ma to jak malinki:-D
Justa 19 oj nie prowokuj kochana nie prowokuj bo co niektóre z nas to wielodzietne:-pja tez mam córcie Julke a wszystkie Julki to fajne dziewczyny:-D
Anaconda to ja czekam na fotki Majci:tak:
ja co by sie głupimi myslami nie dołowac zabrałam się za robote wypucowałam łzienkę na błysk:tak:i zabrałam się za okładanie synusia książek bo stare okładki już się podarły:baffled:więc z nowym semestrem bedzie miał nówki sztuki a że tapety mi zostało to mam w co obkładać:-D
Moje dziecię się wyspało zaraz zjemy jogurcik ubierzemy się i pójdziemy do biedrony po pampersy chusteczki cos do chlebka:tak:kasy narazie brak większej bo pensja 10(oby:szok:)to narazie skromniusio tylko to co trzeba:tak:a że w jedną strone do biedrony mamy 2km to spacerek będzie jak się patrzy:tak:
Kochana ,to super ze jest:tak::tak::tak:Zmierzylam i moj ma 17 cm szerokosci:tak:Wstawie Tobei jeszcze raz fotke:-):tak:
Witam:-):-):-)
Maja przebrana za księżniczkę poszła do przedszkola no i ja razem z nią godzinkę byłam, zdjęcia porobione teraz tylko na kompa trzeba wgrać:tak::tak::tak:
A teraz troszkę was poczytam:-):-):-)
No to czekamy na zdjecia:tak::tak::tak:
A co tu taki bez ruch ,jakby sobota była:szok:
Mam dzis na obiadek karkówke w sosie musztardowym z suróweczka z kapustki,marchewka ,jabłkiem i ryżem,mniam ,mniam:rofl:
Ja dziś sie w miarę szybko ubrałam ,już nawet u mamy na kawce byłam z dzieciakami na sankach przy okazji:tak:,a teraz piecu****ę:tak:
Ryż dochodzi i zaraz będzie obiad:tak:
Ja mam dzisiaj na obiad frytki i paluszki rybne hehe;-):-)
Ale jestem wygodnicka:-pAle dzieciaki to uwielbiaja
jestem jestem:happy2:
spacer zaliczony zakupy w biedronce tez mały może rżnąć w pampersy:-D:-D:-D
humorek no nie najgorszy:baffled:coś we mnie siedzi w środku i sama nie wiem co ale siem domyślam co to:baffled::baffled::baffled:mój chłopina od tygodnia akumulatorów mi nie ładował bo chory ale juz dziś zdrów byc musi bo jak nie to siłą wezmę;-);-):-):-):-):-)
droga masakra miejscami chodniki czyste czarne no marzenie a miejscami masakra breja do tego zamarzniete grudy:baffled:a ludzie koło swoich posesji to są bezmyślni podwórka sobie wyczyścili ze śnieg a breje buch na chodnik:wściekła/y::wściekła/y:no bym i mandaty wpierniczyła jak nic:wściekła/y::wściekła/y:
Ja tez bylam na spcerku z wozkime i nigdy wiecej:no::no::no:Masakra poprostu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jak nie chlapa to mega zaspy albo kawalek odsniezony a potem hektar nie:no::no::no:Zrobilam jeszcze zakupy i jak juz wracalm to bylam wymeczona i cala spocona:no::no::no:I jeszcze bułek nie kupilam-FUCK:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cholerka i jeszcze bede musiala wyjsc bo wozek stoi przed domem i bede musiala go wtachac do chaty:no::no::no:
Mlode leza-tzn Wiktoria juz spia a Klaudia cos tam cuduje,ale mam nadzieje ze zaraz padnie:tak::tak::tak:

Do góry