reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Ja dzisiaj nawet nocke przespałam jakby troszke lepiej było;-) Wczoraj sobie posprzątałam łazienkę i umyłam podłogi ale coś trza zrobić bo ludzie już od 7 rano dywany za oknem trzepią:szok::szok:

Mamita zdrowka zycze.Dziwi mnie ten link daj stronke zobacze moze mi cos przyjdzie

Agnes ja na snie mierze.Mysle ze do rana bedzie dobrze i nie bedziesz musiala specjalnie wstawac

Dowikla ja tez mam PulmexBaby:-)A Ty zapodaj sobie jakis medykament na katarek:sorry2:

A co siedze na tajnym to i tu zagladne:-)
Kurcze musze allegro uregulowac mam czas do 14:baffled:Dobrze ze siostra B ma nasza kase bo znow bym musial do siostry sie usmiechac:-)

Forum Rodziców • Panel Zarządzania Kontem • Zarejestruj

Laski byłam w rowie dzięki:szok::szok::szok:
Dowiklus pasek w casto ma 25 cm:-:)-(ale dobra wiadomość utro Aga ostara mi się zamówić ten 17 cm:tak:jeden chcesz tak????
idę się deprawowac z chłopem swym a jutro cały dzień w pracy ale w niedzielę po pracy wpadnę tu a co:-D:-D:-D
papatki moje kochane:happy2:
Miłej pracy:tak::tak:

reklama
No i pierwsze co robię to wpadam na BB bo mi net padł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szlag:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agnes dobrze, że mała gorączki nie miała:tak:
A z tym lewiatanem to ja nie wiem...dziwna nazwa...kojarzy mi się z lewatywą:-D:-D
Witam się z rana. M dojechał cały i zdrowy, a teraz jedzie załątwiać swoje sprawy razem z małym więc na chwilkę zostaje sama:-)
Malinka to zaglądnij jak znajdziesz chwilę.
Mamita no to super, że przechodzi!!!

nareszcie moje "bandziory ' poszly spac tzn Gabi śpi a starsze jak zwylke markuja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:człowiek by chcial zjesc napic sie herbaty a te cholery chodza i dokuczaja jeszcze roaumiem Gabi ale Wojtek i Zuzka tak potrafia wyprowadzic czlowieka z rownowgi ze :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oczywisci po pracy nie odpoczelam nawet 5 minut nie moglam poleżec bo cały czas cos chcieli ode mni a po 17 zawozlam męza do pracy
Mamusk na calych obrotach,Nawet odpoczac nie ma kiedy:baffled:
Hej mamuśki ;-) Ja protestuję...
Za dużo piszecie...Chciałam ładnie nadrobić co popisałyście,poodpisywać i co?Min.5 stron do poczytania...Nie dam rady...Oczy mi się zamykają :zawstydzona/y: Nie obrazicie się prawda?
Aha,nie wiem czy wam mówiłam,u lekarza byłam,wyniki ok,dostałam tabletki anty na zatrzymanie @ no i wtedy na dokładniejsze badania muszę iść...
aha,no i niestety,zwolnili mnie z pracy...Zbyt mało sprzedawałam,bo tylko po 1sztuce...No nic,nie ta to inna,nie martwię się tym aż tak :tak:
Buziole kobitki :-)
Ps.Marta-czemu konto na nk usunęłaś? :-(
Dobrze ze wzielas sie za siebie a z praca to sie nie martw .Sama napisalas ze jak nie ta to inna :tak:.A co ty dokladnie robilas w tej pracy?
Witam się wieczornie. bejbes śpi, ja wykąpana ale głodna:zawstydzona/y: a na nic ochoty nie mam:no:.... czekam na M więc wpadam na BB a tu pustki!!!! Gdzie się wszsytkie laski podziały:confused::confused:
Normalnie szok! Czyżby pradu brakło;-);-)
dorotka no kurcze widzę, że bidulko dołek masz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tulam mocno i wyśpij się dobrze, przytul do G i jutro będzie nowy, lepszy dzień:tak:
No mam nadzieje ze dzisiejszy dzien bedzie lepszay .Choc jakos zawesola nie jestem od rana:baffled:.Kurcze meczy mni to i wkurzam sie sama na siebie:baffled:.
Agnes ja choruję średnio raz w roku. Ale tak źle się jeszcze nie czulam. Dobrze, że gorączki nie mam. Zła jestem na A. bo jest na urlopie to mogłabym poleżeć z jeden dzień i się podkurować to nie:wściekła/y::wściekła/y:On jak ma 37 temperaturę to umiera:wściekła/y::wściekła/y:
Tacy sa faceci niestety.Ja bym na Twoim miekscu awanture zrobila i niech sie A Zuzia zajmuje a ty odpoczywaj i zdrowka zycze
To dobrze:-)moze sie wypocila a moze poprostu miala ten stan podgoraczkowy po wariacjach albo cos:baffled:

Ale mam katar no,chyab szlag mnie zaraz trafi:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jeszcze Ty sie rozkladasz:confused:
Zdrowka dla wszystkich chorujacych

U NAS nocka z 4 pobudkami.
G poszedl do szefa po kase .Nazbieralam na czynsz i troche na gaz no i na zycie trzeba bylo zostawic.Na reszte oplat bede pozniej zbierala.
Teraz G idzie do tego klubu im pomagac w remocie.
Pozniej po mnie i po Oliwke przyjdzie zje obiad i idziemy tam wszyscy.

Oliwka lata samopas po mieszkaniu .Ja jeszce do rowu ide zajzec i lece do niuni i cos posprzatac trzeba bo jak ona usnie to i aj chce sobie odpoczac :-).
MILEGO DNIA

Hej, wczoraj wieczorem dostałam sms-ka ze szkoły,że zajęcia mam przesunięte na 14:50,więc spokojnie na basen się wyrobię i potem chłopaków do siorki M oddeleguję:-p:tak::cool::cool:.
Dowilka, zdrówka dużo.:tak:
Kerna dzięki za info;-);-):tak:.
Malinuś tylko, żeby Pietruszka się za nadto nie przepracował:-p;-):tak:.

Wpadłam i ja jak po ogień na razie.
Myszunia poród juz blisko ,nie puchnij tak kobietko:tak:z drówka zyczę i córóni piękności:tak:już jutro najlepiej:-DDobrze,ze jelitówka to strachy na lachy:tak:

Marta ,a o co sie gniewasz:szok:

Agnes nie siej paniki z gorączka :-D36.6:-Drozgrzało sie dziecko pod kołderka ,a mamusia juz szaleje z termometrem:-D

mAMITA ,MNÓSTWO ZDRÓWKA ZYCZĘ ,KOCHANA ,A Z FACETAMI TO JUZ TAK JEST,MAM NAWET TAKIEGO JEDNEGO W DOMU
Dowikla jak młodzieży dziś??Dajesz radę??

K wczoraj przytargał jakoą ś kaske ,no tak sie cieszę:-Dzaraz idę odstawić dzieci do babci ,ale najpierw na zakupy ,zajrzę jak wrócę ,będe wtedy SAMA:-D

ellllooooo

Witam sobotnio
Za oknem p[iekne sloneczko swieci to sie chce zyc
Ja zaraz spadam sprzatac
Moj wlasnie wszedl do domu n sniadanko:-)
Dzis mam w planach sprzatnie lazienki i zakupki.Wieczorem idziemy na urodziny wiec prezent trzeba kupic a co to nie mam pojecia:sorry2:

Wlece pozniej

Beata Ty nigdy z nami nie posiedzisz dłużej ani w dzień ani wieczorem :no::no::no::no:zawsze wpadasz na chwilę anpiszesz posta lub dwa i juz Cie nie ma.posiedż z nami czasem dłużej :tak::tak::tak::tak:
Nawet nie wiesz jakbym chciała ale to małe ostatnio nic mi nie daje zrobić :dry: czwórki u góry mu wychodzą, trójki i do tego jeszcze cztery na dole :no: no szału idzie dostać. Się cieszę że chociaż na chwilkę mogę wejsć :-D
Agnes ja choruję średnio raz w roku. Ale tak źle się jeszcze nie czulam. Dobrze, że gorączki nie mam. Zła jestem na A. bo jest na urlopie to mogłabym poleżeć z jeden dzień i się podkurować to nie:wściekła/y::wściekła/y:On jak ma 37 temperaturę to umiera:wściekła/y::wściekła/y:
Bo facet to gorzej niż dziecko :dry:
kurczę dotknełam teraz czoła Oliwki i robi sie ciepła,nie wiem co amm teraz robić.budzić ją i zmierzyć jje temperaturę:sorry2:jak ja obudze to się będzie wkurzać ale tezją tak nie mogę zostawić an całą noc bo jak zacznie rosnąć a do rana daleko?nie wiem poradżcie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Dobrze że przeszła :tak::tak::tak: ale i tak zdrówka życzę :-D
Witam! Ja dzisiaj nawet nocke przespałam jakby troszke lepiej było;-) Wczoraj sobie posprzątałam łazienkę i umyłam podłogi ale coś trza zrobić bo ludzie już od 7 rano dywany za oknem trzepią:szok::szok:
Skąd ja to znam, u mnie potrafią o 6 rano albo o 23 wieczorem trzepać dywany :no: co za ludzie :sorry2:
No i witam w sobotę. Ja dzisiaj nie sprzątam bo sama zostaję z małym, mama do siostry jedzie pilnować Julka, ojciec na studiach a M ma służbę :sorry2: trochę pochmurno dzisiaj i lekko wiatr wieje ale za to nie jest zimno bo przez całą noc było nie całe -2 więc może uda mi się wyjść na dwór z Kubkiem jak mi się zachce :sorry2: mama ma lenia, ale dzisiaj sobie obiecałam że zrobię porządek w ciuchach Kuby, bo już coraz mniej się w większość mieści :tak: i następny wydatek :dry: no a teraz lecę przebrać bo coś kupka jakubka śmigola :baffled: i pranie czeka :dry: ale mam lenia!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mój tata nie będzie siedzieć wieczorem na kompie to zajrzę :tak:

reklama
U mnie podłogi wyszorowane, kuchnia umyta, m zajmuję sie bejbesem a ja myślę co mu do jedzenia dac...zero pomysłu. co ożna dać na śniadanie oprócz kanapek????:confused::confused::confused:
Jak chodzi o naszą przyjaciółkę justa 19-----została zbanowana. więcej w rowie:sorry2:

Do góry