reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny
W moderatorni powstal pomysl na najlepsze miejsca na wakcje dla mam z dziecmi:tak::tak::tak:Chodzi o przyjazne hotele,linie lotnicze,kwatery itd.
Jak macie jakies super sprawdzone i godne polecenia miejsca to prosze o podawanie linkow:tak::tak::tak:

reklama
Anabuba już myślałam że wszystko nadrabiasz bo nie ma Cię i nie ma:-D:-D
Antybiotyk mam na 7 dni:baffled: Kaszlu nie mam chcoiaz teraz mnie cos dusi:zawstydzona/y:
Dowikla no ja raczej linka nie zapodam:-(Ale za jakies 10 lat może uda sie wyjechać na wakacje:confused::cool2:

Wyciagam sernik i zmykam do wanny;-)
Dobranoc;-)

Anabuba już myślałam że wszystko nadrabiasz bo nie ma Cię i nie ma:-D:-D
Antybiotyk mam na 7 dni:baffled: Kaszlu nie mam chcoiaz teraz mnie cos dusi:zawstydzona/y:
Dowikla no ja raczej linka nie zapodam:-(Ale za jakies 10 lat może uda sie wyjechać na wakacje:confused::cool2:

Wyciagam sernik i zmykam do wanny;-)
Dobranoc;-)

heheh
no wciela mnie,pranie wieszlaam...
kaszle moze Cie meczyc bo Ci ropa schodzi z migdalow
ale zdrowka zycze
i Dorota dla Oliwki tez bo przeoczylam
skor zadnej nie ma to ja tez uciekam
dobranoc

Witam Was dziewczyny
Ja dostalam @ czuje sie fatalnie i zla jestem jak osa :wściekła/y::wściekła/y:
M byl na popoludnie w robocie ale co zadzwonil to sie z nim klucilam o byle co bo wszytko mnie drazni:wściekła/y::wściekła/y:
Dzis nic ciekawego sie nie dzalo bylam troche na spacerze i placu zabaw z Emily oczywiscie bez wozka bo m wozi go ze soba w bagazniku:wściekła/y::wściekła/y:
Tak jak by go najbardziej potrzebowal w pracy a ja moge siedzec w domu uziemniona bo wozka brak:wściekła/y::wściekła/y:
Emily od paru dni jest nie do wytrzymania ryczy kwiczy tupie no wszytko naraz nie wiem jakis diabel w moje dziecko wstapil:wściekła/y::wściekła/y:
No to wam troche ponarzekalam:-D:-D

Chyba wam sie jeszcze nie chwalilam ze znalezlismy wrescie domek na wakacje:tak::tak::tak: jest 10 osobowy i kosztuje 490zl/dzien na 3 rodzinki to moim zdaniem jak za darmo wynajelismy oczywiscie caly domek bo mozna tez bylo wynajac apartament a lub b ale ze nas akurat 10 osob bedzie to w sam raz:tak: Tu macie linka
Angra_Startseite

Tylko nie wiem co ta za miescinka te Rowy moze ktoras juz tam byla?????

Ostatnia edycja:
jestem:happy2::happy2:
jedno nadrobiłam teraz tu:tak:
tęskniłam za wami:-D:-D:-D
Fajnie ze sie pojawilas.Nie ma to jak nalog:-D.
witajcie kochane:-):-):-):-):-)
czuje sie jakbym wieki tu nie była:-p
tesnilam za Wami:-):-):-):-):-):-)
zasiedziałam teraz troche w rowie bo starszne zaspy:-D:-D:-D:-D

akumulatorki naladowane przynajmniej an jakis czas:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

wiec tak szybko straszczam
pojechalysmy w czwartek o 15.tescio nas podwizol na stacje.dziewczyny grzecznie w pociagu siedzialy.mala tylko "co to" pytala.:-Dw ogole sie rozgadala strasznie
kolezanka wyszla po nas na stacje.
dziewczynki grzecznie sie bawily,koelzanka ma corke w wieku Pauliny i pierwszy raz od tylu lat o nic sie nie klocily:szok::szok::szok::szok::szok: i sie nie bily:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
bo zawsze bylo cos.
Weronika tez czula sie jak u sibie,mmo ze dawno nie bylysmy bo w wakacje ostatnio
wieczorem mala grezcznie poszla spac,bez placzu czy cos.
Paulina tez
a my z psiapsiola jak sie rozgadalysmy,to razem z jej mezem wypilsymy litra i najlpesze ze malo co poculam:-D:-D:-D:-D

polozylam sie psac przed 4 i byloby fajnie zeby nie to ze u nich w domu starsznie cieplo i mala jak sie po 4 obudzila to mimo picia i cienkiego mleka zasnela dopiero o 5 rano.no to ja pospalam :baffled::baffled::baffled::baffled: do po 8:baffled::baffled::baffled::baffled: bo krolewny raczyly juz wstac:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ale bylo milo.wczoraj zaliczylsymy jeszcze zajecia plastyczne u kolezanki w bibliotece,dziewczyny lepily z masy solnej,malowaly itp.Weroniak tez:tak::tak::tak: babki mialy z niej ubaw:-D
wroclysmy po 18 do Mrozowale waraclaysmy z pociagu na piechoteWeronika juz ledwo doalazla ale za to o 20 juz padla:-D
Paulina troche pozniej wiec i ja sie szybko polozylam spac zeby odespac.

dzis rano wiadomo s[przatanie, obiad pozniej bylam u mamy
Paulina została u babci na noc a ja z Weroniak wrocilam do domu i nawet wieksozsc drogi mala jechala na sankach:szok::szok::szok:
spi juz z godzine:tak::tak::tak::tak::tak:

p w pracy-osatnia noc bo dzis ma dyzur.jutro ma wolne ale pewnie trcohe odespi po 7 nocach bo w poniedzilek rano do pracy

to juz koniec kilometrowc.teraz ide poczytac:tak::tak::tak::tak:
Bardzo sie ciesze ze akumulatorek naladowany.Dziewczynki bardzo ladnie sie spisaly:tak:
ale zdrowka zycze
i Dorota dla Oliwki tez bo przeoczylam
Dzieki:tak:
Witam Was dziewczyny
Ja dostalam @ czuje sie fatalnie i zla jestem jak osa :wściekła/y::wściekła/y:
M byl na popoludnie w robocie ale co zadzwonil to sie z nim klucilam o byle co bo wszytko mnie drazni:wściekła/y::wściekła/y:
Dzis nic ciekawego sie nie dzalo bylam troche na spacerze i placu zabaw z Emily oczywiscie bez wozka bo m wozi go ze soba w bagazniku:wściekła/y::wściekła/y:
Tak jak by go najbardziej potrzebowal w pracy a ja moge siedzec w domu uziemniona bo wozka brak:wściekła/y::wściekła/y:
Emily od paru dni jest nie do wytrzymania ryczy kwiczy tupie no wszytko naraz nie wiem jakis diabel w moje dziecko wstapil:wściekła/y::wściekła/y:
No to wam troche ponarzekalam:-D:-D

Chyba wam sie jeszcze nie chwalilam ze znalezlismy wrescie domek na wakacje:tak::tak::tak: jest 10 osobowy i kosztuje 490zl/dzien na 3 rodzinki to moim zdaniem jak za darmo wynajelismy oczywiscie caly domek bo mozna tez bylo wynajac apartament a lub b ale ze nas akurat 10 osob bedzie to w sam raz:tak:
Angra_Startseite

Tylko nie wiem co ta za miescinka te Rowy moze ktoras juz tam byla?????
Z tymi nerwami jak mam @ to jestem taka sama:-p.Doslownie wszystko mnie wkurza.Bez kija nie podchodz:baffled:.
No to sobie w ROWIE odpoczniesz:-D:-D:-Dna wakacjach:tak:
witam.
Wróciliśmy.
Jesteśmy cali i zdrowi.
Relacja z wyjazdu potem.
Teraz idę spaaaćććć...:-D:-D:-D:-D:-D
Witamy,witamy i czekamy na opowiesc jak bylo:tak:

Witam sie niedzielnie.Nocka do D ...
Oli sie co chwile budzila,normalnie nie dalo sie juz z nia wytrzymac .No ale to pewnie wina stanu podgoraczkowego.W nocy miala 37,6 a teraz ma 37,2.
Po 1 sie wkurzylam i poklocilam sie z G bo on chcial do rana siedziec i ogladac tv bo jakas walka byla.Noz kurna jakby nie mozna bylo isc spa i wstac jak sie walki zaczynaly.Nie no ja sie bede meczyla spac przy tv a strasznie nie lubie spac przy telewizorze .A po drugie G do rana bedzie siedzial i patrzal a pozniej do poludnia bedzie spal?O nie nie po to jest w niedziele w domu abym ja sie zas caly dzien Oliwka zajmowala a ten bedzie odsypial bo cala noc przed tv musi siedziec:wściekła/y:.
Ale wylaczyl bo mu trulam i chcial miec spokoj:-D.

Witam niedzielnie :-) jak zwykle niewyspana zawiozłam męża do pracy po 7 rano ja mam do pracy na 12.30 :-( zrobię pomidorówkę bo mam rosół mąż gotował wczoraj ;-) makaronu nagotował to jeszcze troche zjem idę na kawkę Miłej niedzieli :-)
AS witaj z powrotem czekamy na relacje :tak:
moze dzieci dadza mi poczytac co napisałyscie :dry:

ASIU milej pracy.
MAMITA ja szukalam forum mam ktore maja dzieci chore na zespol Turnera.Moze w tym Twoim forum co sie zarejestrowalas jest taka choroba?Chyba ze sie wczesniej natknelas na inne forum gdzie byl ten Turner?

reklama
witam się niedzielnie.
Oliwka oglada Gumisie to ja wskoczyłam na bb :-D:-D:-D:-D:-D M za godzinke idzie do pracxy:tak::tak::tak::tak:

ASIU milej pracy.
MAMITA ja szukalam forum mam ktore maja dzieci chore na zespol Turnera.Moze w tym Twoim forum co sie zarejestrowalas jest taka choroba?Chyba ze sie wczesniej natknelas na inne forum gdzie byl ten Turner?

dorota miałaś o tym nie mysleć,po co masz stale o tym czytać ,jeszcze nie masz wyników a się stale nakręcasz:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

As fajnie że już wróciłaś,jak odeśpisz to opowiedz nam jak było :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Anabuba a skąd amsz takie wiesci o aleksi?to dobrze że zaczyna jej sie ukłądać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

nocka była ok.jak dałam jje na wieczór czopek to Oliwka przespałą całą noc tylko raz sie obudziła na siku.ale czopek tak jje zbił ze miała osłabienie bo 35,8 :sorry2:
w tej chwili ma 37C.

a ja jeszzce siedzę w szlafroku,glowa mnie boli mam big katar :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nic mi się nie chche :sorry2:
a przede wszystkkim spac mi sie chce :tak::tak::tak::tak::tak:

na obiadek mam z wczoraj rosołek i robie do tego spagethii mniam mniam :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry