reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aga impreza udana byla taka Polka z kolega od Hassana, fajna dziewucha i byla tez jdna Kurdyszka.Bodzio dzis mi gadal ze non stop sie na mnie gapila:baffled:Chyba sie jej podobalam w lokach:-D:-D
Jak zaczelam zartowac to ta Asia gada do Beata: Ty Ania tak gada jakby wypila wiecej niz my:-D:-D
Beata to dzis do roboty szla za wtorek.Oni raz w miesiacu maja otwarte w niedziele:baffled:mam nadzieje ze nie miala ceizkiwgo wstawania:-p
Nutella:-D:-D:-Dno tak jak tylko lubi to to trzeba bylo cos wymyslec

Agnes to jest super zupka:tak::tak:Moj kuzyn jak byl z laska to nie chcial sprobowac.Edzie sprobowala i jej strasznie zasmakowalo:tak:Jak ktos nie wie z czego to sie zachwyca nia a jak slyszy ze z krwi kaczki to mowi ze bleeeee

Sernik mniammmmm
A ja w czawartek bede robila chrusty czy jak kto woli faworki:-)
No to musialas sie jej spodobac skoro tak sie w ciebie wpatrywala:-D:-D
A co do zartow i gadki ty to masz gadane wiec nie musisz wypic zeby towarzystwo podtrzymac:-D:-D:-D
Kiedy B jedzie do PL bo trzeba by bylo znowu babska impreze zrobic i cos popic bo widze ze ty ostatnio poszkodowana jestes jako kierowca:-D:-D:-D

reklama
Wiesz Aga jak to jest z tym moim chlopem :-DDzis nic nie gada a w srode poeiw ze do Polski musi jechac.Nie no w ten weekend napewno nie bo Walentynki sa ale moze w kolejny go nie bedzie:confused:W sumie u jego mamy to takie zaspy ze ponoc tunel tam maja i auta nie berdzo maja jak przejechac:baffled:
!8 lautego Marlena ma operacje na nos to myslslam ze pojedzie ale nic nie gada wiec ja sie nie dopytuje:baffled:
Odbijemy sobie nic sie nie martw
Cos sie odwlecze to nie uciecze:-D:-D

Dzis chlopaki od Bodzia tez sie wpatrywalai w te wlosy:-D:-DNie ma jak sie troche babka pokreci, pomaluje i juz furora:-D:-D
Dobrze ze kiecki nie zalozylam bo by pic nie mogli:-D:-Djezyki na wierzchu.A nie ma ich co drznic bo wyposzczenia sa wiec spodnie zalozylam:-D:-D

A ja kazalam dzisiaj mojej siorze upiec ciasto biszkoptowe z kremem,brzoskwiniami i galaretka bo nie mam piekarnika a tez mi to co chwile ktoras smaka robi:tak::tak::tak:
Ja to bym sobie zjadla jeszcze tiramisu,albo taki swiezutenki sernik z brzoskwiniami mniam,mniam

AGNES
Ja do spaghetti dodaje jeszcze ogorki kiszone drobno pokrojone:tak::tak::tak:Sos robie oczywiscie sama:tak::tak::tak:

A moja ala' chinszczyzne to tak sie robi
Kroje drobno piers z kurczka(ja biore trzy takie srednie) i podsmazam we woku przyprawiajac to przyprawa do gyrosa.Dodaje brokuly,marchewke,kukurydze i papryke(albo gotowe warzywa na patelnie;-)jak kto woli)
Gotuje ryz i ugotowany wrzucam do tego mieska z warzywami i do tego wszystkiego daje knorr fix do potraw chinskich:tak::tak::tak:
Pychotka
mniam pyszne ciacho- ale dziś juz mam uraz do słodkiego:dry:

ta chinszczyzne Twoja muse kiedys spróbowac;-)
MEDEUSKA kurcze roladki powiadasz za tydzien u ciebie?No to ja za tydzien wbijam sie do Ciebie na roladki bo je uwielbiam :-).
spoko:-D:-D:-D tylko nie wiem czy zostanie bo u mnie chłopai jak są rolady to az sie o nie bija:-D:-D njak bym 2 kg zrobila to i tak by wszystki pochłoneli:-D:-D:-D:-D:-D

a wlasnei powiedzcie mi jak robicie rolady? bo ja zawsze robie z musztardą i żadnych innych przypraw jesli o przyprawy chodzi nic wiecej nie daje- a np kolezanki mama do rolad nie daje musztardy tylko papryke i inne takie pryprawy:confused: a powiem Wam ze od tradycyjnych wołowych rolad nie pspotkałam sie z przyprawami:confused::confused::confused:

ja zawsze do farszu daje boczek, albo szynkę wędzoną jakąś wkostkę pokrojoną, ogórek kiszony w kostkę i cebulkę:tak::tak::tak:

A to moja zlosnica przed dzisiejszym spacerkiem:-D:-D#
ooooo jaka cudna!!!!!!! jaki płaszczyk!!!! przepiekny!!!!!

G juz wrocil z filmami dwoma :-).Wiec lece sie umyc i zaraz w lozeczku sobie poogladam :-).
DOBRANOC
jakie?:-p
Moj bratanek kocha nutele i bylismy wlasnie u babci i ona zrobila czarnine powiedzielismy mu ze to zupa z nutela wcinal az mu sie uszy trzesly a tak to z niego straszny niejadek:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

A ja w czawartek bede robila chrusty czy jak kto woli faworki:-)
o pychotka- ale jak moja babci ami na dzien babci robiła pełno tego ze nie umielismy zjesc to sie tak przejadlam ze na samą myśl już mi za słodko:-D:-D:-D

Wiesz Aga jak to jest z tym moim chlopem :-DDzis nic nie gada a w srode poeiw ze do Polski musi jechac.Nie no w ten weekend napewno nie bo Walentynki sa ale moze w kolejny go nie bedzie:confused:W sumie u jego mamy to takie zaspy ze ponoc tunel tam maja i auta nie berdzo maja jak przejechac:baffled:
!8 lautego Marlena ma operacje na nos to myslslam ze pojedzie ale nic nie gada wiec ja sie nie dopytuje:baffled:
Odbijemy sobie nic sie nie martw
Cos sie odwlecze to nie uciecze:-D:-D

Dzis chlopaki od Bodzia tez sie wpatrywalai w te wlosy:-D:-DNie ma jak sie troche babka pokreci, pomaluje i juz furora:-D:-D
Dobrze ze kiecki nie zalozylam bo by pic nie mogli:-D:-Djezyki na wierzchu.A nie ma ich co drznic bo wyposzczenia sa wiec spodnie zalozylam:-D:-D

No nie zebym go wyganiala ale niech jedzie jak najszybciej bo mnie suszy:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)
moj se wziol wolne w walentynki opiekunke do emily mamy juz zalatwiona tylko ze nie chce mi powiedziec co bedziemy robic twierdzi ze przyjdzie czas to sie dowiem:-D:-D:-Da mnie ciekawosc zrzera:-D:-D:-D

No to chlopaki sie napalali:-D:-D:-D a B chodzil napewno dumny jak paw bo oni sobie tylko poogladac moga:-D:-D:-D

Asia to musialas spor tego wciagnac ze na sama mysl masz juz slodko w buzi:-D:-D
Ale ja jak sie czyms przejem to tez na sama mysl mam odruch wymiotny albo zaciska mi sie gardlo:baffled:

Laura konczy kolacyjke wiec za chwile klade ja spac.Widze ze juz szuka miejsca na lozku:szok:W sumie dzis przez to ze nie bardzo sie wyspala malo zjadla:baffled:Zawsze tak ma:sorry2:

No nie zebym go wyganiala ale niech jedzie jak najszybciej bo mnie suszy:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)
moj se wziol wolne w walentynki opiekunke do emily mamy juz zalatwiona tylko ze nie chce mi powiedziec co bedziemy robic twierdzi ze przyjdzie czas to sie dowiem:-D:-D:-Da mnie ciekawosc zrzera:-D:-D:-D

No to chlopaki sie napalali:-D:-D:-D a B chodzil napewno dumny jak paw bo oni sobie tylko poogladac moga:-D:-D:-D

:-D:-D:-Dsuchoty masz:-D:-D
Napewno Cie zaskoczy ma glowe do niespodzianek wiec napewno bedzie to cos extra:tak:

Dzis byl dumny ja paw przed blokiem:tak:
Poszedl wczesniej z Lali do auta, wklada ja do fotelika.Ide na druga strone ulicy jedzie jakis synek, dosc szybko.Mojego nie widzial bo stal za samochodem a za naszym stal bialy fiat duplo.Ja patrze a ten hamuje:szok::szok:Prawie sie zatrzymal zeby sobie popatrzec:szok::-D:-D:-D
Faceci to maja odchyly, co:confused::-D

piękne focie

czarnina a fuj :baffled::baffled::baffled::baffled: dziewczyny jak wy to możecie przełknąc i jeszce się tym zachwycać :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
pyszności taka dobra czarninka z kaczuszki i z makaronem własnej roboty mniam....

witam wieczorowo.
Nie czytałam wszystkiego,ale zauważyłam ,że chorowitków jest trochę.
Dla wszystkich chorujących dużo zdrówka życzę ,zwlaszcza dla Oliwki Agnes ,bo widziałam,że dość wysoko goraczkowała.
Dziś tylko zrobiłam obiad i śpię cały czas.
Kiedyś trzeba odespać ten wypoczynek.
Więcej na swój temat to chyba napiszę w odpowiednim miejscu,bo nie wszystko się nadaje do publicznego czytania :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Teraz o Kubie.
Kuba prawie nauczył się jeździć na nartach ,ale strach nie pozwolił mu zjeżdzać ze stoku.
Scenka z życia Kuby:
ja:Kubuś dlaczego nie zjeżdżasz na nartach?
K: bo się boję
ja :a czego się boisz?
K: że zjadę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Padaliśmy ze śmiechu z niego.

Kuba nie jeździ znów na nartach
instruktor pyta:
Kuba bierzesz dziś udział w zajęciach?
K: nie
I: a czemu:
K: bo mnie cholernie włosy bolą :-D:-D:-D:-D
Ot cały Kuba.

Kubuś chodził na zajęcia ,które sam sobie wybrał.
Od 3 dnia sensei zrozumiał,że Kuba to typ niereformowalny i mu odpuścił na maxa ,bo grupę mu rozbijał.
Kuba wygodnicki wybrał rano zamiast nart spacerki z mamą po okolicy i wieczorem zamiast basenu cieplutkie jacuzzi.
No wie chłopak co dobre :-D:-D:-D:-D:-D
Codzienni jak było karate to dziwnym trafem zasypiał snem kamiennym a jak się kończyło to wkrótce się budził.:-D:-D

Ogólnie bardzo zadowolony jest z wyjazdu i chce jechać za rok,więc jest szansa,że w przyszłym roku i ja pojeżdżę.:tak:

reklama
No mi to Ona nie wyglada na zlosnice:-p
Slicznie:-):tak:

Aga ale sliczna i jaka rozesmiana:tak: nie zauwazylam zeby zmierzla byla:-D:-D

Dorota nie ma jak wspolnie spedzony czas bez klotni:tak:

Nadrobilam wiec teraz sie witam:-)

Wczoraj na imprezce bylam kierowca wiec wypilam az kieliszek likierku.Wrocilismy do domku o 00:30.Laura zasnela mi w aucie.Jak ja wyciagalam z auta nawet sie nie przebudzila:szok:
W domu rozebralam ja na spaniu
Dzis wstala o 10:szok::szok: i do tej pory jeszcze nie spi:szok:
Ale ma czas do 20 potem ja klade:tak:

Dzis obiadku nie robilam bo bylismy zaproszeni.Pojechalismy na 14 i wrocilismy o 17.Zjadalm czarnine:-p sama nie umie robic wiec na gotowca jezdze:-D:-D
Moj spi przed tv wiec mam czas na nadrabianie a sporo tego bylo

e tam co to za imprezka z jednym kieliszkiem likieru;-):-D:-D:-DNadrobisz nastepnym razem;-)

Ja juz wyprysznicowana i siedze sobie z goraca herbatka z cytrynka
Dziewczynki mi sie porozbieraly i biegaja z golymi nozkami:szok::szok::szok:

Do góry