reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A co konkretnie ćwiczysz ,jakies specjalne ćwiczenia,czy tak sama sobie wymyślasz??
Cwiczenia wzmacniajace i ksztaltujace miesnie ramion,posladkow,ud i przede wszystkim brzucha:tak::tak::tak:
Do tego jeszcze tzw przysiady sumo
no to jeszcze kuchnia ale ta moja :-)
1h2sk1.jpg

20f6ut1.jpg

Super kuchnia,a jaka czysciutka:tak::tak::tak:

reklama
Wiki no w kompleksy mnie wbijasz jaka ty t kuchnie masz lśniącą:szok::szok::szok:ty w niej gotujesz:sorry2::sorry2::sorry2:bo u mnie to chleb na wierzchu kubeczki jakieś talerzyki przyprawy a u ciebie normalnie sterylnie:szok::szok::szok:
Lunka jak spaliłaś buraczki:sorry2::-D:-D:-D:-D
Kernuś u ciebie zawsze ciężkie poniedziałki:-(tulam niedługo piątek zaraz wróci:tak::tak::tak:a sliczny masz nowy suwczek:tak::tak:
Joasiu nie ma to jak dzieci w domu :baffled:mój Antocha uparł sie ze będzie zwalał mi wszystko ze stołu:baffled:no i zwala i podnosi i tak od 15 minut:szok:
Dowiklus no wszystkie te twoje ćwiczenia rozumiem ale przysiady sumo:baffled::baffled::baffled:co to jest??bo sumo to mi się z wielkimi ludźmi kojarzy a ty mi no ni jak szczpiorza mamo na sumo nie pasujesz:-D:-D:-D

WIKTORIA,AZ CHCE SIE GOTOWAĆ :tak:masz juz podłaczony gaz??możesz już urzytkować swoja kuchnie.
Anka nomało fajne przezycia ,brrr,tez bym sie bała:tak:
Dowikla ,właśnie jakie przysiady sumo??a gratuluje samozaparciea do ćwiczeń
Malina gg

Ostatnia edycja:
Odmeldowuję się dziewczyny, obiecałam teściowej maraton po mieście a jescze w szlafroku, bez obiadu, wyrko nie zasłane:(

Wiki no w kompleksy mnie wbijasz jaka ty t kuchnie masz lśniącą:szok::szok::szok:ty w niej gotujesz:sorry2::sorry2::sorry2:bo u mnie to chleb na wierzchu kubeczki jakieś talerzyki przyprawy a u ciebie normalnie sterylnie:szok::szok::szok:
Lunka jak spaliłaś buraczki:sorry2::-D:-D:-D:-D
Kernuś u ciebie zawsze ciężkie poniedziałki:-(tulam niedługo piątek zaraz wróci:tak::tak::tak:a sliczny masz nowy suwczek:tak::tak:
Joasiu nie ma to jak dzieci w domu :baffled:mój Antocha uparł sie ze będzie zwalał mi wszystko ze stołu:baffled:no i zwala i podnosi i tak od 15 minut:szok:
Dowiklus no wszystkie te twoje ćwiczenia rozumiem ale przysiady sumo:baffled::baffled::baffled:co to jest??bo sumo to mi się z wielkimi ludźmi kojarzy a ty mi no ni jak szczpiorza mamo na sumo nie pasujesz:-D:-D:-D
E ja tez myslalam ze mam porzadek w kucni ale tylko do czasu kiedy zobaczylam kuchnie WIKTORII:-D;-)
U mnie tez na wierzchu kubki,owoce ,przyprawy ,jakies slodycze lub papierki po Nich a u WIKTORII to tak jakby tej kuchni nie uzywala wogole:szok::szok::szok:
WIKI
Jak to robisz Kochana ze masz tak czysto:confused:

A przysiady sumo sa to przysiady w lekkim rozkroku ze stopami wystawiony wystawionymi dosyc mocno na zewnatrz

KERNUS
Ja to prawie co roku dostawal takie prezenty:szok::-D:-D:-D
W tym roku jesli juz to kupie sobei sama cos ,ale jeszcze nie wiem co,napewno nie zadna bielizne hehe:-p:-p:-p

PS Fajny masz ten nowy suwaczek
eee no widzisz sama..chcę cos innego:tak: dzięki za suwaka:-) Wczoraj jedna mi napisałą, że już nie taki z niego groszek, a ja jej na to, że póki płuc mi do gardła nie wpycha to dla mnie jest Groszkiem:-D:-D:-D

kerna
czemu nie chcesz??

a ja kupiłam dzisiaj w auchanie ciasto, bo mi smaka narobiłyście.... ale było obrzydliwe.. teraz mi niedobrze po nim:-( krem byl z margaryny bleeeeeeeeeeeee
a nie chce bo prawie co roku dostaję taką sexi koronkę na tyłek i leży to potem w szafie....już mam ich do wyboru do koloru, a prezent będzie abrdziej dla M:-p cwaniak jeden. Wolę coś dla mnie...
a krem fuuuuuuuuuuuu nie znoszę takich :dry::dry::dry:

mniam uwielbiam czarnine jadlam jak nie wiedzialam z czego jest robiona a jak sie dowiedzialam to mi nie przeszkadzalo bo mi smakowala:-D:-D
Moj bratanek kocha nutele i bylismy wlasnie u babci i ona zrobila czarnine powiedzielismy mu ze to zupa z nutela wcinal az mu sie uszy trzesly a tak to z niego straszny niejadek:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok: o masakra co ja tu czytam!!!! głowa jużmnie boli:-D:-D:-D

A ja w czawartek bede robila chrusty czy jak kto woli faworki:-)
wstrętne baby jesteście i tyle!!!!!!!!!!! Ja ledwo wchodzę na bb i już żarcie..potem nie dziwcie się jak będę każda prosić o przepis na obiad..i z waszych psotó zrobię sobie jadłospis na cały tydzień:-D:-D:-D:-D:-D

Dobrze ze kiecki nie zalozylam bo by pic nie mogli:-D:-Djezyki na wierzchu.A nie ma ich co drznic bo wyposzczenia sa wiec spodnie zalozylam:-D:-D
tiak....obcisłe spodnie to jescze gorsza pokusa;-);-):-D

Prawie sie zatrzymal zeby sobie popatrzec:szok::-D:-D:-D
Faceci to maja odchyly, co:confused::-D
ja też kiedyś byłma młoda i piękna...:baffled::baffled::baffled:
co do fotek to cudne są!! As jak tam było pięknie!! A Kuba to duży facet jest:szok:
Wiki sory.....ale podupadłam:zawstydzona/y: zobaczyłam swoje odbicie w piekarniku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak Ty to robisz! Kuchania ekstra:tak:
Luna:szok::szok::szok::szok: to Ty laska jesteś!!!!! wow!!!! A Niunia słodka:tak:

no i tak w sumie po łebkach bo strony mi dolatywały jak szalone więc rozumiecie co???
Bejbes oczywiście śpi a ja rozmrażam mięcho na obiad i gulasz pewnie z ryzem...

Ja sie powoli zbieram bo o 12 powinnam byc na dole hehe;-):-)
A ja nadal rozczochrana i w ciuchach domowych:szok::-D
Do pozniej:-)

mlena super ze weszlas, Co u Ciebie?
Cwiczenia wzmacniajace i ksztaltujace miesnie ramion,posladkow,ud i przede wszystkim brzucha:tak::tak::tak:
Do tego jeszcze tzw przysiady sumo

Super kuchnia,a jaka czysciutka:tak::tak::tak:
a jakie cwiczenia? masz jakies zestaw, czy sama wymyślasz?
kiedy ty masz na to czas i ochote?:-p:-p
mi sie juz odechciało cwiczen-nie lubie tego robic jak wszyscy w domu a u mnie M teraz caly czas:baffled:
Ja sie powoli zbieram bo o 12 powinnam byc na dole hehe;-):-)
A ja nadal rozczochrana i w ciuchach domowych:szok::-D
Do pozniej:-)
:-D zdążyłąś??:-D:-D:-D:-D

reklama
Dowikla fajnie ze sobie tak cwiczysz.Moje miesnie tez by potrzebowaly troche wzmocnienia.Ja po calym dniu padam na twarz a rano nie moge sie z lozka zwlec.A co sie stalo ze tak sie zmobilizowalas? Zdazylas na te 12:-D

Krena bylas piekna i mloda:szok:to ile Ty masz wiosen?A z tym zarziem to my tu czesto :-D

Ja posprzatlam w kuchni.Zupka sie gotuje, wloski umyte.jeszcze pranie musze wstawic.Laura wcina fantazje i juz widze ze jej troche wylecialo:baffled:Mata moze sprzatac a efektow brak:-D:-D

Do góry