reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Medea, moja mama też ostatnio robiła coś chyba podobnego do Twoich. Też jej piłowali, odlewali cos tam, znowu piłowali. Chodziłą z takimi kikutami dłuuugo bo se babka wiecznie coś źle zobiła. A wybrałaś najjaśniejszy kolor?? Wow to Twój uśmiech będzie widać z satelity:-D:-D:-D;-);-);-);-)
widzę, że diete trzymasz!!! hehe

reklama
na te moje spiłowane zakłada narazie sam metal na którym bedzie odlana porcelana- czy pasuje na moje spiłowane zeby- czy nie nachodzi za bardzo na dziąsła albo nie odstaje za bardzo od dziąsel, czy nie za długie, cy bede umiala normalnie zagryźć zeby jak jeszce dołożą na to porcelanę:tak::tak::tak:
Ależ przy tym upierdliwej roboty :szok::baffled::baffled:

Witam wieczorkiem:-):-)
Maja farbami maluje to ja na chwilkę do kompa zasiadłam ale trzeba będzie za kolacje się brać:tak::tak:
Wiktoria kuchnia cudna i faktycznie sterylna:tak::tak:
Malinka awatarek cudny - tzn. twój synio cudny:tak::tak:
A&E oj to nie dobrze że antybiotyk nie podziałał, oby teraz lekarz dobrał właściwy bo się dzieciątko niepotrzebnie męczy:-:)-(
Dorota ściskam mocno
Bitą śmietankę ja też uwielbiam zwłaszcza z galaretką i posypaną czekoladą:tak::tak::tak:
As wpraszam się na wątróbkę następnym razem bo u mnie w domu oprócz mnie nikt nie je i dlatego nie robię wcale:-:)-(
a zapraszam,ja też sama dla siebie tylko szykuję.
Poostali mają zupe ogórkową.:-D:-D:-D:-D

Dowikla dobranoc miłych snów życzę:-):-):-)

Medeuska no co ty ja mam białe?????? chyba nie widziałaś .....no wsumie na dyskotece bylo ciemno :-D:-D:-Dalbo ultrafiolet cie zmylił:-D:-D:-D

Maks zamiast iść spac to wziął sie za pisanie zdań Tata ma cole , mama ma koc maks ma tira itp . hehehe od kiedy on ma taką wene na pisanie :confused::confused::confused:

Medea, moja mama też ostatnio robiła coś chyba podobnego do Twoich. Też jej piłowali, odlewali cos tam, znowu piłowali. Chodziłą z takimi kikutami dłuuugo bo se babka wiecznie coś źle zobiła. A wybrałaś najjaśniejszy kolor?? Wow to Twój uśmiech będzie widać z satelity:-D:-D:-D;-);-);-);-)
widzę, że diete trzymasz!!! hehe
:-D:-D:-D wlasnie ze nie mest ani w polowie tak bialy jak chciałam:dry: podobny do mojego dołu:dry::dry:

Ależ przy tym upierdliwej roboty :szok::baffled::baffled:
no troche jest:baffled: a gdzie tam koniec:szok::szok::szok:

Medeuska no co ty ja mam białe?????? chyba nie widziałaś .....no wsumie na dyskotece bylo ciemno :-D:-D:-Dalbo ultrafiolet cie zmylił:-D:-D:-D
no w ultrafiolecie tylko biel świeci:-D:-D:-D:-D:-D

Nasza mała wcina pomidorową, sama oczywiście:-D

Następnie obiecana fotka, jak się wyszykowałam na szczucie mojego jak wróci z pracy:-Di przy okazji nowy kolor włosów

no super mała wcina a jaka czysta :-D:-D:-D:-D:-D

ale wyszczuplałaś,niezła laska z Ciebie :tak::tak::tak::tak:]]
no to jeszcze kuchnia ale ta moja :-)
1h2sk1.jpg

20f6ut1.jpg

no kuchnia superi jaka czyściutka :tak::tak::tak::tak::tak:

HEJ u pediatry dzis sie okazalo ze Oliwka ma angine :-(.Mamy antybiotyk .

No i dzis zadzwonilam do kliniki jak z wynikami Oliwka i niestety dowiedzialam sie ze OLIWKA JEST CHORA NA ZESPOL TURNERA :-(.
Troche sobie poplakalam ale juz mi lepiej.
W srode jade sama do lekarki do Katowic i ona mi powie co i jak.Jak ja bedziemy leczyc itp.
Jestem podlamana ale ja sie tego spodziewalam.
Najgorsze dla mnie to to ze takie dziewczynki musza brac lekarstwa aby miec @ i ze nie zachodza w ciaze .Choc podobno juz jest jakis sposob .Jakis przeszczep czy cos takiego .Jeszcze sie do konca nie doczytalam.Zobacze co sie dowiem w srode od lakarki.

No nic pozostaje nam dalej zyc i ja leczy tak jak sie da.No i teraz bede miala troche zalatwiania z TA JEJ NIEPELNOSPRAWNOSCIA :-(.

dorota tule Cię.Bedzie dobrze.jestesmy z Tobą :tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale cyce :-D:-D:-D:-D:-D

malinka no awatarek superasny :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Anka o jakim szamponie rozwawialiście że taki dobry????

Wiki a dlaczego w swojej kuchni nie gotujesz?tylko na dole?nie chcecie oddzielnie sobie gotować?

dowikla zazdroszczę zapału do ćwiczeń,ja po kilku dniach wysiadam bo dostaje lenia :-D:-D:-D:-D:-D

As świetne zdjęcia,sniegu nie brakowało jak widać :-D:-D:-D:-Dważne że wyjazd sie udał :tak::tak::tak::tak:

A&E zdrówka dla Emily :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwce jest juz o wile lepiej,goraczki już nie ma,został tylko katar.ja równiez nadal zakatazona :sorry2:

Oliwka jest dziś mega niegrzeczna,wręcz nieznośna niedowytrzymania.od kiedy przyszłam z pracy to tylko na nią wrzeszczę,wszystko jest na nie,tego nie tego nie tylko wrzeszczy i ryczy i tak na zmianę.oszalec idzie :no::no::no::no::no:dzis to mi łeb pęka mam dość.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jeszce nie spi ,az marzę aby juz spała :tak::tak::tak::tak::tak:

ależ wybór jedzenia
Syrop z cebuli to na kaszel a nie na gardło.
Można w ten sposób oskrzela i płuca zalać i zapalenia się nabawić.:sorry2::sorry2:

Ania ja mam tę samą wersję i kłopot z głowy.:tak::tak::tak:
Kochane przysiadłam do neta z obiadkiem.
Zrobiłam wątróbkę z cebulką i dziś tylko dla siebie do chlebka.
Miało być na 2 razy ,bo ponad 40 dag było tej wątróbki.
Właśnie zauważyłam,że już jej zabrakło.:szok::szok::-D:-D:-D
Gdzie ja to zmieściłam?:confused::confused::confused::confused:
Sama się sobie dziwię.
Wpadnę do Was może wieczorkiem,czas obiad dla reszty rodzinki podszykować.
hmmm myslalam ze na gardlo tez ale fakt lepsze lody:tak:
Watrobka musial byc mega smaczna skoro cala wciagnelas:-D
Dziękuję za pochwałke awatarku:tak::tak::tak::tak:to aktualne zdjęcie Antoszki:tak::tak:śliczny jest nie??????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
boski i te wloski:sorry2:
Przepraszam Kaziu ale oile mnie pamięć nie myli to ty kiedys tu komuś radziłaś cos a propo ciązy i zbyt dobrze pamiętam jak nam zarzucałaś ze ciągle siedzimy przed kompem a i że Lunki dziecko "sra krwia a ona hi hi hi"więc jakoś na twoje posty nie mam ochoty odpisywać:no::no::no::no:
As dziękuje kochana :tak::tak::tak:
podpisuje sie pod tym postem
Cześć mamuśki:tak::tak:

Nie bylo mnie tu troche a tu tyle postów ze matko droga ale przeczytam dzisiaj
:tak::tak::tak:pokukam co to sie u was dzieje , ja jakoś od piatku zle sie czuję i mam chyba handrę całą sobote przeleżałam , to chyba przez to ze zaczął mi sie 12 tydzień , którego cholernie sie boję:-:)-:)-( w niedzielę z rana

Maks zamiast iść spac to wziął sie za pisanie zdań Tata ma cole , mama ma koc maks ma tira itp . hehehe od kiedy on ma taką wene na pisanie :confused::confused::confused:
no to mialas impreze dosc szybko a cos ci bylo czy tylko zaslablas?
Maks od kiedy w przedszkolu rozkreca sie czekaj jak piosenki zacznie ukladac:tak:
no super mała wcina a jaka czysta :-D:-D:-D:-D:-D

Anka o jakim szamponie rozwawialiście że taki dobry????

Oliwce jest juz o wile lepiej,goraczki już nie ma,został tylko katar.ja równiez nadal zakatazona :sorry2:

Oliwka jest dziś mega niegrzeczna,wręcz nieznośna niedowytrzymania.od kiedy przyszłam z pracy to tylko na nią wrzeszczę,wszystko jest na nie,tego nie tego nie tylko wrzeszczy i ryczy i tak na zmianę.oszalec idzie :no::no::no::no::no:dzis to mi łeb pęka mam dość.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jeszce nie spi ,az marzę aby juz spała :tak::tak::tak::tak::tak:

Syoss to ten szampon.Ja dzis umylam nim 1 raz wlosy i jestem bardzo zadowolona.Wlosy sa mega delikatne i mam wraenie ze bardzo sliskie.Uwielbiam takie uczucie jak po fryzjerze:sorry2:
Dobrze ze goraczka odpuscila:happy2:

Wrocilysmy o 20 ja najadlam sie jak swinia.Zjadlam 7 gofrow z bita smietana i truskawkami, z bita smietana, z dzemikiem i z bita smietana- takie mixy sobie walnelam:happy2:
Lali miala jakis shiz i popychla sie z Sandra.Nie umiala zrozumiec dlaczego nie wolno tak robic i moje zakazy nic nie daly.Nawet klaps w dupe.Wiec popchnelam ja lekko a ta sie przewrocila i chyba zrozumiala ze to nic fajnego:sorry2::zawstydzona/y:Poskutkowalo ale to bylo drastyczne posuniecie:baffled:

Moje dzieci tzn Laura i maz wykapani, po kolacji w lozkach:-DLali szuka miejsca a w aucie prawie mi zasnela:baffled:

Moja już od godziny śpi, jakoś szybko dzisiaj padła, ale jeszcze przed snem płakała że nie chce iść na zastrzyk. Wszędzie mówią żeby dziecka nie kłamać tylko mu o wszystkim mówić więc starałam się jej wytłumaczyć że musimy zbadać krewkę czy jest zdrowa, ale jak tu wytłumaczyć czterolatkowi żeby dobrowolnie zgodził się na ból, no nic musimy przez to przejść, najwyżej trochę płaczu jutro będzie:-:)-(
Anka ale mi narobiłaś smaka na te gofry, chyba sama jutro wymyślę je na kolację:tak::tak::tak:

Anaconda niestety czasami tak trzeba.Ale bedac przy niej napewno bedzie mniej bolalo;-)
Mysle ze dla Majki to mega przezycie skoro przed snem mowi o jutrzejszym dniu

dobranoc spadam na film

reklama
Anakonda

Mój Maksiu też przeżywal tylko ze szczepienie ale jak juz doszlo co do czego to ja wyszłam od lekarza cała mokra a mój syn powiedzial tylko.... mama juz po wszystkim:-D:-D:-D wiec może nie bedzie az tak źle :-):-):-) trzymam kciuki za was:tak::tak::tak:

Siostra zbladłam zrobiłam sie biał jak sciana i czułam sie juz zmęczona ale to chyba po calym dniu:-( tu wyjazd , tu odrazu impreza i ani chwili odpoczynku no i wkońcu organizm sam sie zbuntowal i było koniec imprezki o godz 20.00:baffled::baffled::baffled: innym gościom to nie pasowało ze my jedziemy do domu .........
ale to co mialam czekać aż zemdleje czy co????????:baffled::baffled::baffled:

Ja też uciekam spac ale jutro rano napewno zajrze do was tutaj:tak:

DOBRANOC WSZYSTKIM:-):-):-)

Do góry