Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
lubiczanko,do dzieła!

Tylko jak tu w dziewczynkę trafić?

Tylko jak tu w dziewczynkę trafić?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Ada tesz do okruszkow nie nalezala, jak sie urodzila;-) 3800 g i 52 cm...:-)Rzeczywiscie malenkaa na tym drugim zdjeciu - to taka byla moja Olcia jak sie urodzila...
I zrozumialas cos? Bo ja niea ja próbuję zrozumieć film "wojna polsko-ruska"...prawie kończę i niestety nie wiem, o co chodzi
spokojnej nocki wszystkim;-)
Jeden fasolek, ktoremu to "niby cos tam wisi"MamoAdy..słodziak..:-) a niedługo będziesz miała kolejnego szkraba..a właśnie..a Ty wiesz już ile masz fasolek? ;-)
No, *******a ze mnieA tej huśtawki to Ty nie mogłaś wcześniej wystawić zanim ja bujaczek kupiłambo chciałam taką właśnie ale za drogo stoi a tu taki zonk teraz nooooooooooo
![]()
Kochana, mam nadzieje, ze nie kopie Ady, bo chcialabym, zeby chociaz jedno dziecko do mnie bylo podobneMamoady zaraz będziesz miała kopię córeczki,tylko z małą różnicą między nogami....o ile się nic nie zmieniło![]()
nieeeeI zrozumialas cos? Bo ja nieMalo tego... Nabralam jakiegos wstretu do Szyca przez ten film
![]()