reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam z rana.
Dzisiaj dzien sprzatania, bo wczoraj jezdzilismy z meblami az trzeszczalo:-D
Ada ma juz ostatecznie swoj pokoik a my swoja sypialnie:-) Jupiiii:-D
Teraz jeszcze chcialam wziac sie za okna, podlogi i szafy- bo mi ciuchy wychodza... z mody:-D:-D:-D
Rzeczywiscie malenka :D a na tym drugim zdjeciu - to taka byla moja Olcia jak sie urodzila...
Ale Ada tesz do okruszkow nie nalezala, jak sie urodzila;-) 3800 g i 52 cm...:-)
a ja próbuję zrozumieć film "wojna polsko-ruska"...:sorry2: prawie kończę i niestety nie wiem, o co chodzi:baffled:
spokojnej nocki wszystkim;-)
I zrozumialas cos? Bo ja nie:eek: Malo tego... Nabralam jakiegos wstretu do Szyca przez ten film:baffled:

MamoAdy..słodziak..:-) a niedługo będziesz miała kolejnego szkraba..a właśnie..a Ty wiesz już ile masz fasolek? ;-)
Jeden fasolek, ktoremu to "niby cos tam wisi":-D:-D:-D

A tej huśtawki to Ty nie mogłaś wcześniej wystawić zanim ja bujaczek kupiłam :angry: bo chciałam taką właśnie ale za drogo stoi a tu taki zonk teraz nooooooooooo :wściekła/y:
No, *******a ze mnie:baffled: Ja juz ja kiedys wystawialam a pozniej stwierdzilam, ze niech jeszcze jest ale juz od kilku tyg. zbieralam sie w sobie i szukalam pedu:-D zeby wystawic ogloszenie:eek:

Mamoady zaraz będziesz miała kopię córeczki,tylko z małą różnicą między nogami....o ile się nic nie zmieniło :eek::-D
Kochana, mam nadzieje, ze nie kopie Ady, bo chcialabym, zeby chociaz jedno dziecko do mnie bylo podobne:tak:I to bez roznicy, co tam miedzy nogami bedzie mialo:-D A Ada, to kopia tatusia, ze mnie chyba nic to dziecko nie ma. No chyba, ze inteligencje:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

No to milego dnia, ja znalazlam swoj ped, wiec korzystajac z okazji... Hehehe
Milego dnia

Witam i ja:-)
Dzien zaczelismy o 6:baffled:
Mlody nie chcial juz zasnac po tym jak wciagnal 280ml mleka......
Zasnal o 9:30 i wstal o 10:05 ale pospal...teraz stoi i oglada " Malanowskiego.....":-D:-D:-D......

Ja zawsze ogladam powtorke M jak Milosc bo przed 20 kapiemy mlodego.....

Mamo Ady ales roznica....slodka byla Ada byla taka malusia.....

Bylam wstawic pranie i na dworze jest strasznie zimno,takie zimne-mrozne powietrze,ze szybciutko do domciu ucieklam

Ostatnia edycja:
Hejo mamuśki!

Wczoraj nie miałam kompa, bo jak M przyjechal na lunch to mi zabrał :crazy: a tu takie wieści
Gastone ale to niesamowite!!!!!!!!! nie wyobrazam sobie jak musieliscie byc zaskoczeni :-) a w ogole brałas pod uwage blizniaki? były w waszej rodzinie?
ogromne gratulacje!!! to teraz nowy wózek, dwa imiona trzeba wybrac, ale super :-)

MartaF słodki Szymcio :tak:

Moniak ale ty masz przeboje z mała w nocy :szok: jak było dzis, opiekunki sie przydaly?
wczoraj Emma w ciagu dnia spała tylko 30min za to jak zasnęła o 18:20 to dzis sie obudziła o 9 rano :-) jupi, wyspałam sie, oczywiscie miala 3 krotkie pobudki na mleczko, ale w dzien jest tak aktywna, raczkuje na calego, podnosi sie, co chwile do kominka podchodzi, w krzeslku ani w kojcu nie posiedzi

Lubiczanko co z tym mopem?? Sofik dzieki za linka widzialam te z viledy ale jakos nie przemowiły do mnie :zawstydzona/y:

Ooo Marta synek cuuudny i jaki on juz duzy....dywan tez super....

Anineczku u mnie to jets tak jak mlody wstanie np o 5 czy 4 i zje mleko to wtedy spimy nawet i do 8 albo do 7:30 a jak nie obudzi sie na jedzenie to wstaje o 6 i juz jest happy:sorry:......

Wlasnie sie dowiedzialam ze mieszkam pod jednym dachem ze zlodziejem :baffled::baffled: Irol-jakby nie bylo:baffled:....to jest syn szefa mojego m.........w gazecie o nim pisze podobno Angela ma gazete pozniej podrzucic....
Lubiczanko a moze to on Ci rope kradl z baniaka???bo wlasnie w kradziez ropy jest zamieszany

Dzien dobry dziewczeta :)
Anineczko - chcialam Ci napisac po co Grazyna chce sie spotkac z Hanka, ale widze ze juz wszystko wiesz :D
MamoAdy - Olusia tez malucia nie byla, bo wazyla 5 kg przy urodzeniu.
Ewelcia - moj Stas czasem wstaje o 3-4 bardzo wyspany i wola chleba i soku. Ale na szczescie godzinke sie pokreci i wraca do lozka...a wogile najlepsze jest to moj malz wstaje o 4 do pracy takze ja nawet sie z lozka nie ruszam.. to sa ich meskie sprawy :D

Dziewczeta - czy ktoras z Was wysylala ostatnio paczki do Polandii i moze mi polecic dobrego kuriera? bede zobowiazana :D

Ewelcia-nie sądzę,żeby go aż tutaj po ropę przywiało:eek:
Monidan-no właśnie my chyba też z viledy mamy:sorry:ale naprawdę warto(choć przyznać się muszę ,że jak raz w miesiącu nim przejadę to sukces:zawstydzona/y:)
MamoAdy-ach ten Twój pęd...a mi jak na złość nic się nie chce...Choć dziś muszę zrobić bombki pieczarkowe-bo mnie nawiedziło i kupiłam cały wór dziadostwa:baffled:
Anineczko-wcale się nie dziwię tej pladze...Po pierwsze to nas właśnie ce****e,że nawet z czystej zazdrości i zawiści stajemy się donosicielami(uogólniam rzecz jasna mając na myśli nas-ludzi),a z drugiej strony może troszkę drażnić,że niektórzy są kombinatorami i tylko dlatego coś tam mają...Ciężko powiedzieć,bo nie powiem,żebym sama nie próbowała kiedyś zachachmęcić-stwierdziłam jednak,że zabyt uczciwa jestem(najzwyczajniej nie potrafię kłamać-od razu to widać po mnie:szok:)choć na uczciwości szczerze mówiąc niczego się nie dorobiłam-ech-tak zle i tak niedobrze

kasiu ja wywyłałam,szybko i tanio 0863328771,mają tez do biura numer ale mam w tym kompie co mi padł:sorry:

lubiczanka jasny dywan,najwyżej wyrzuce jak zabrudzą,tanio na targu kupilismy:sorry:

reklama
I zrozumialas cos? Bo ja nie:eek: Malo tego... Nabralam jakiegos wstretu do Szyca przez ten film:baffled:
nieeee :no: a wstrętu do Szyca nie mam;-)
Marta - dywanu nie widać za dużo, ale to nieważne - Szymuś boski:tak:
a ja lecę ugotować zupkę dla małego, a potem na jakieś zakupy, bo w lodówce przeciąg :sorry:
miłego dnia:-)

Do góry