anka26_x_07
Mama Laury :)
a ja na chwile jedziemy na zakupy bo bedziemy ciastka robily:-)
Nadrobie pozniej;-)
Nadrobie pozniej;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem od dziewczyn z casto że ich córki maja szał na te pet shopyMalinka ty mi lepiej nie przypominaj.
Wybrała sobie trzy figurki littlest pet shop za 35zł - toż to rozbój w biały dzień bo za takie badziewie to ja bym 10zł nie dała, ale skoro obiecałam Mai że kupię jej to co sama sobie wybierze a reklama swoje robi to z płaczem musiałam potem płacić
Kochana wiele osób marzy o takim mieszkanku.ja nie mam za bardzosie czym pochwalic ale kilka zdjec mam
1,2 ,3 kuchnia kuchnia pokój dzienny ,5 6 pokój Wojtka 7,8,9 pokój dziewczyn i ostatnie przedpokój
to jest balagan bałagan jak sie patrzy![]()
Mamita kartacze to nic innego jak podłużne pyzymój mąz mówi na nie cygara
Mięsne kartacze - MojeGotowanie.pl - Przepisy - Obiady - Mięsne kartacze
Musimy podwójnie zapłacić oc bo wcześniej auto było na brata ale jak A. miał stłuczkę to oc przepisaliśmy na siebie i zmieniliśmy ubezpieczalnię. Zapłaciliśmy oc a teraz po 2 m-cach poprzednia ubezpieczalnia przysłała ponaglenie o druga ratę pomimo iż tam wycofaliśmy. Powiedzieli że jak była stłuczka to druga rata im się należy bo poniesli koszty przez stłuczkę A.Dien dobry- dzis maks nas obudzil 6.30pól godziny dłuej moglismy pospac;-)
w nocy mi spadła nakładka z trójki
Generalnie źle nie wygląda ale boli, bo teraz blisko jest nerw i jest baaaaaaaaaaardzo nadwrażliwy- M pojechal do Świerklan, czekam az przyjedziei bede musiala isc do dentystki żeby mi załozyla na nowo bo przegryzłam w nocy
czemu podwójne?
ja te4z robi kartacze- ale inaczej troszke
czasem robie z normalnego ciasta na kluski śląskie a czasem ciemneale ja woke z normalnym- mniam uwielbiam je:-) dawno nie robiłam- bede musiala zrobć
ja najbardziej lubie zcebulka- ale moja babcia tez robiła z normalnym sosem![]()
Nie ma to jak od rana nerwelloo
A ja wkur*** mialam termin na 10:30 do dentysty.Moj dzwoni do mnie 10:15 ze jednak nie da rady dojechacJak by zadzwonil wczesniej to by sobie Laure ubrala i zawiozla bym ja do Agnieszki
A tak dupa zimna.Matka ubrana i wyszykowana a tatus dzwoni ze nie przyjedzie
Niech mnie ktos zastrzeli
Laura je sniadanko, ja powiesilam pranie a ze ubrana jestem to czekam az Lali zje i ide na miasto
No jakąś swoją urodę to to ma,skoro dzieci się tym bawią.Iwcik to czekam na fotki firanek
rurki z kremem jami ale diecę się może za 20-30 kg się skuszę
As a w jaki sposób wykorzystujecie te figurki w terapi?????
swoją drogą bez obrazy ale paskudne to to![]()
To moja mama, no w końcu zrozumie ale to potrwa wiadomoNatalineczka ,gratulacje,nie zauważyłam wcześniej suwaczka
Beata no fakt ,ale to jest Twoja mama czy babcia ,bo w końcu nie wiem z kim mieszkacie.
Nawet jeśli pogada to w końcu zrozumie ,młodzi powinni mieszkać na swoim ,a skoro sie tak u niej w dioomu nie czujecie ,to nic dziwnego,przecież nie chcecie sie na drugi koniec świata wyprowadzić.
To teraz tłusty czwartek i znowu pączki z ziemniaków będą mniam mniamDowiklus oj dba o to bym nie zapomniała żem ja multi mama i nadrabia za Julkę i Adama
kochana szczypiory nie są głodnetoż to jakiś cud
kochane teraz w czwartek jest dzień pączkwytzn tłusty czwartek
bo ja się pogubiłam czy to teraz czy za tydzień
![]()
pieeerogiii.... ale mi Kochana ochoty narobiłaśZ godzinę chyba odpisywałam
No ale w międzyczasie Piotruś się przebudził i musiałam go po pleckach podrapać, żeby dalej zasnął.
Piotrunio czuje się lepiej - jest zdecydowanie weselszy i więcej je niż wczoraj, chociaż cały czas na paracetamolu, bo temperatura się podnosi co jakiś czas. Jednak wydaje mi się, że na gorączce się skończy i interwencja lekarska będzie zbędna.Prawdę mówiąc to wcale nie mam ochoty na wyjście gdziekolwiek z domu
Ulepiłam dziś wreszcie te pierogi z serem co to za mną już od dawna chodziły i zjadłam ich od razu 12No cóż... Nie mam wyrzutów sumienia, bo to moje ostatnie podrygi
Za niedługo trzeba będzie udać się na dietkę, żeby mnie w lato na plaży ludzie z Green Peace nie chcieli do morza wrzucać
;-);-);-)
Przynajmniej wiesz czym ją zająć jakby coWiem od dziewczyn z casto że ich córki maja szał na te pet shopyi chyba Paulinka Anabubki też
a ja nawet nie wiem jak to wygląda i moja Julina nigdy nic o nich nie mówiła więc chyba nawet tego nie zna
ona wogóle lalek barbi tez jakos nie lubi
ona bawi się baby born tą co dostała od As i wózkiem od mikołaja a najbardziej lubi puzle i zabawy plastyczne
nożyczki klej kolorowanki farny kredki plastelina o tego jej nigdy dość
A&E WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WCZORAJSZYCH URODZIN ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA MARZEŃ SPEŁNIONYCH I WSZYSTKIEGO O CZYM TYLKO ŚNISZ
MALINKA Z FAMILIĄ