reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Uwaga!!

Upieklam miske faworkow:-):-):-):-)

Agnieszka nic konkrtenego nie kupowalam takie duperelki do lodowki i do faworkow musialam dpkupic smietane i make:tak:

Dowikla ja Laurze kupowalam w Polcse zeszyt dla 2 l ale za latwe to dla niej bylo wiec kupilam dla 3 latka.Jeszce pamietam jak u siostry bylam i Lali to wyklejala hihi.Fajne sa te zeszyty:tak:Tu tez kupuje do wyklejania dzis widzialam bajke w ktorej trzeba bylo wklejic np ksiezniczke, ksiecia, stol, krzeslo...

Musze przyznac ze te firanki w rzeczywistosci sa piekniejsze:tak:

reklama
ANIU
Dawaj troszke faworkow:tak::tak::tak:

A moja zdolna Klaudia wlasnie popisaly glowy wszystkim tym tanczacym teletubisiom:szok::szok::szok::szok::wściekła/y:

ANIU
Dawaj troszke faworkow:tak::tak::tak:

A moja zdolna Klaudia wlasnie popisaly glowy wszystkim tym tanczacym teletubisiom:szok::szok::szok::szok::wściekła/y:

jutro tez bede piekla a co, troche w boki pojdzie:tak::-D:-D
Szybko mi to jakos poszlo gdzies 1,5h
O kurcze to teraz ladnie teletubisie wygladaja:sorry::rofl2:

Moja bajke oglada i zaraz dam jej kolacje choc nie wiem czy bedzie chcial jesc bo wcina paluszki z sezamem a o 18 jadla makaron z sosem:baffled:

Zaraz beda pewnie czytse(taaa na bank) bo wszyscy poszli do lazienki i je myja:szok::-D:-D:-D:-D

Ja tez niedlugo bede robila kolacyjke i napewno zjedza bo kupila ogory kiszone a Oni uwielbiaja kanapki z szynka i na to pokrojone ogory:tak::tak::tak:

Mniammm ja uwielbiam ogorki a Lali rownie bardzo jak ja:tak:
U nas na kolacje chamburgery
Mnie jeszcze prasowanie czeka:baffled:
lali pomogla mi pozbierac pranie.Dalam jej za zadanie posciaganie skarpetek z kaloryferow :sorry: jaka zadowolona byla ze mogla mi pomoc:rofl2:

A dzis to mnie zaszokowala.Ide z nia na miesice po schodach a ona do mnie wskazujac palcem na schodek: Mamo nie ma pieniazka
Mysle o co chodzi a potem mi sie przypomnialo ze kiedys jak szlismy Ona znalazla tam centa:szok::szok:pamiec to ma dobra:laugh2::laugh2:oby do szkoly jej taka zostala:rofl2:

mniam podziel się:-p

bardzo chetnie
W ogole to zrobilam ciasto na oko:laugh2: i musze przyznac ze dobre wyszlo:-D:tak::-p

Ide Lali kolacje dac niby chce mleko i corosanta:eek: juz widze jak to je:nerd:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to fotki zrobione
to moje firanki i woalki uszyte moimi rączkami , woale i organtyny kupuje na metry:-p:-p:-p
1 to na wejsciu mam taki ganek ja to tak nazywam
2 i 6 to W sypialni mam teraz te fioletowe bo sciany pomalowałam dwie na fiołkowy kolor ale wczesniej własnie miałam te złote bo sciany były żółte

a 3 i 4 to gościnnego bo ja mam dwa okna na konc sa przyszyte ręcznie koraliki

5 fotka to kuchnia
fajne,ja też sama wiele do domu szyję,ale ostatnio na obrazy mi padło,więc czasu nie ma na szycie.;-):-):-)

Bardzo fajne mieszkanko.

Ania podziel się faworkami.:sorry::sorry:
Ja chyba jutro oponek napiekę,bo mam stary sprawdzony sposób.
Będą oponki,kółeczka(małe pączuszki) i księżyce.
No może coś foremkami poczarujemy z Kubusiem ,ale to będzie od mojej ochoty zależało.
Co do mieszkanek.
Ja uważam,że każda z nas dba o swoje jak może najbardziej i najlepiej.
Jedna ma gdzie włożyć stertę ubrań i ich nie widać ,a druga nie,ale to nie znaczy,że ta druga ma gorzej coś w domu zrobione.
Po prostu pewnych rzeczy się nie przeskoczy.
Wszystkie mieszkanka są cudowne,bo są nasze i o nie dbamy najbardziej jak umiemy.
To tyle w tej kwestii.
Ja gdzieś miałam fotki swojego lokum,ale nie wiem czy chcecie oglądać,bo będzie może ,że się chwalę ,albo coś.:-p:-p:sorry::sorry::sorry:

A my na walentynki , nie wiem czy w ogóle cos szykijemy, ja bede na @, kazałam mojemu kupić sok ananasowy???? ale on jeszce nie wie do czego to służy, hihi...

:-D:-D:-D:-D:-D

I zas jest temp 38,3 :-(

może udaj się z małą do lekarza.:sorry:

Ania to u Ciebie najwieksza kara to brak kaszki?
U nas zakaz ogladania bajek:-D:-D
u nas też :tak:

A&E WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WCZORAJSZYCH URODZIN ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA MARZEŃ SPEŁNIONYCH I WSZYSTKIEGO O CZYM TYLKO ŚNISZ:tak::tak::tak::tak:
MALINKA Z FAMILIĄ
i ja dołączam się.:tak:

Aga miala w styczniu urodziny:szok::-D:-D
a nie imieninki? :unsure::unsure::unsure::oo2:
mniam podziel się:-p

:-D:-D:-D:-p

Upiekłam torta, zrobiłam ciasto... a nóż jutro ktoś wpadnie.:tak:;-):-)

Julina zjechala do domu,mężol jutro na nockę, więc zmykam.:sorry:

reklama
Do góry