reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
przeprosiłam się z laktatorem. dziś ładnie ściągał - co prawda tylko 60ml (ale godzinę temu, może trochę więcej, mój ssaczek mnie wycyckał) ale już bezboleśnie.
no i kurcze - z lewej piersi się leje i leje... a z prawej tak niewiele, chyba Aga miała ten sam problem? co Kochana zrobiłaś?
Nic nie zrobiłam

W dzień jak wypije z tej "gorszej" i ma mało to daję mu drugą...a w nocy zawsze daję tą gorszą jak go już biorę do łóżka bo wtedy przy niej zasypia...ale też dłużej possie:-) I jakoś mu starcza

Tylko zauważyłam że on tak ogólnie nie lubi pić z prawej(gorszej piersi...jak mu już nie "sika" mleko to sam nie pociągnie...za to z lewej pije i pije

kopciuszek2107
Fanka BB :)
a tak w ogóle to jestem w szoku bo.. chyba dostałam okres... i NIC mnie nie boli i czuję się znakomicie!!! nie do wiary!![]()
U mnie teraz tez byl taki ze w zyciu nie powiedzialabym ze to @

No ja właśnie tę maść używam, bo jak kupowałam to Cepan'u nie było i farmaceutka powiedziala,ze ta jest super.
A ja mam smutny nastrój potwornie. Oprócz problemów z laktacją byłam dziś na fotokoagulacji moich nieszczęsnych oczu przez które miałam cc i usłyszalam,ze zadnego dziecka juz nie urodzę SN, bo mam w tak tragicznym stanie siatkówki ;-(((
No ale co zrobić, całuje Was serdecznie i w wolnych chwilach wszystko nadrabiam czego nie czytałam od dawna![]()
Fajnie ze jestes:-)a porodem SN sie nie martw

Tisane !Najlepsza tisanka i dla dzieci i dorosłych :-) Do kupienia w aptece
![]()
Tez Tisane polecam

przeprosiłam się z laktatorem. dziś ładnie ściągał - co prawda tylko 60ml (ale godzinę temu, może trochę więcej, mój ssaczek mnie wycyckał) ale już bezboleśnie.
no i kurcze - z lewej piersi się leje i leje... a z prawej tak niewiele, chyba Aga miała ten sam problem? co Kochana zrobiłaś?
U mnie tez jest podobnie

aga6671
Mama Hani i Tomka
A tak wogóle to mój Tomek dziś też pięknie zasnął

Trochę marudził przy mleku..ale wtrąbił w końcu 140 ml..i potem góra pół godzinki jak się przebudzał i trzeba było go kołysać...a to u niego naprawdę mało
A daję mu od kilku dni pieluszkę przy buzi..tak że się do niej tuli a dół może sobie do rączek chwytać
Tylko boję się żeby się w nią nie owinął czasem...dlatego co chwilę zerkam do sypialni..a jak go biorę do łóżka to już pieluszkę zabieram
Pamiętam że moja mama tak robiła przy najmłodszej siostrze....

Trochę marudził przy mleku..ale wtrąbił w końcu 140 ml..i potem góra pół godzinki jak się przebudzał i trzeba było go kołysać...a to u niego naprawdę mało

A daję mu od kilku dni pieluszkę przy buzi..tak że się do niej tuli a dół może sobie do rączek chwytać

Tylko boję się żeby się w nią nie owinął czasem...dlatego co chwilę zerkam do sypialni..a jak go biorę do łóżka to już pieluszkę zabieram

Pamiętam że moja mama tak robiła przy najmłodszej siostrze....
Sposób z pieluszką jest dobry
Mojej córci też jak już widze, że zaraz uśnie, przykładam pieluszkę to policzka, tak, żeby smoczek lekko przytrzymywała. Wtedy Julka od razu zamyka oczka i zasypia, chyba czuje ciepło i pewnie jakies swojskie zapachy z tej pieluchy ;P
aga6671
Mama Hani i Tomka
Sposób z pieluszką jest dobryMojej córci też jak już widze, że zaraz uśnie, przykładam pieluszkę to policzka, tak, żeby smoczek lekko przytrzymywała. Wtedy Julka od razu zamyka oczka i zasypia, chyba czuje ciepło i pewnie jakies swojskie zapachy z tej pieluchy ;P
A nie boisz się że machając rAczkami zawinie się jakoś w tą pieluszkę

Czy to ja jakaś przewrażliwiona jestem

Troszkę się obawiam ale zawijam ją tak żeby tworzyła bardziej taki rulonik tak, że musiała naprawdę by się namachać, żeby ją rozwinać i się nią nakryć....Póki co jeszcze się nie zdarzyło, żeby Julka się zawinęła w pieluchę, także chyba nie ma co się tak tym stresować....Myślę, że gdyby miała pieluchę na głowie pewnie by płakała i się szamotała więc w razie takiej awarii zawsze można szybko interweniować 
czesc laseczki:0 ja tak na chwilke.... widze ze nie tylko ja mam w prawej piersi wiecej niz w lewej

no ale wazne ze sie mala najada
... jakos nie bardzo mam czas zeby zagladac,... a moja oanna nawet jak chce w dzien zajrzec-doskonale to czuje-i juz po spaniu........:-):-) jutro ide do gina.... niech sprawdzi mi
"""podwozie"""
mam nadzieje ze u Was wszystko w porzadku
,,, pozdrawiam serdecznie
"""podwozie"""

czesc laseczki:0 ja tak na chwilke.... widze ze nie tylko ja mam w prawej piersi wiecej niz w lewejno ale wazne ze sie mala najada
... jakos nie bardzo mam czas zeby zagladac,... a moja oanna nawet jak chce w dzien zajrzec-doskonale to czuje-i juz po spaniu........:-):-) jutro ide do gina.... niech sprawdzi mi
"""podwozie"""mam nadzieje ze u Was wszystko w porzadku
,,, pozdrawiam serdecznie
![]()
czesc

reklama
Purchawka
Mama Lolka :-)
Witaj również!Purchawko, witaj znowu![]()