reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam dziewczynki
Dzisiaj zdecydowanie lepiej się mamy z Anią:-). Pranie mam do wywieszenia i mieszkanie do ogarnięcia.

Tichonku uśmiałam się z tego postu o Grazi:-D:-D:-D. Ty to umiesz opowiadać;-). No i jak tam się historia potoczyła??? A tu do poniedziałku czekać trzeba:-D

Dzien dobry :happy: mamusie

Ja od 7.30 nie spie bo mlody urzadzil pokrzyk za babcia i musialam zabrac go na dol - maz po nocce wiec musi sie wyspac:eek:. Czekam do 11stej i spadam na kawusie do Pauletty juz wczoraj sie zapowiedzialam wiec mam nadzieje ze jej nie obudze;-). Swoja droga zaczyna brakowac mi tesciowej:szok::szok::szok: teraz ona by siedziala z mlodym a ja bym sobie jeszcze smacznie spala. No oby do poniedzialku:confused2::confused2::confused2:. Tak czy siak pomimo jej wielu wad jest super babcia dla Wiktorka:tak:.

Didi nie zazdroszcze przygod na lotnisku i to jeszcze sama z 2 dzieci, bagazami itp. Dobrze ze bez psa:-p:-D:-D:-D(taki lekki humorek) ale dzielna widac z ciebie babeczka i pokazalas ze kobieta silna jest:tak::-). Szacuneczek i jeszcze to lotnisko w Dublinie - jak ja go nieznosze najglupsze chyba lotnisko na jakim bylam a na kilku zdazylo mi sie juz byc:baffled:

Marta widze ze strasznie niecierpliwa z ciebie kobieta - no coz ale o swoje trzeba walczyc. Poczekaj do poludnia jesli nadal kaski nie bedzie wal do banku jak w dym:happy: i pros o pieniazki z grozna minka:-);-). Autko zapowiada sie ciekawie i taki maly milage:szok: ja tz bym dzwonila i brala - oczywiscie jak ktos cie nie uprzedzil.

A co do serialu MJM no coz tesciowa znow zareagowala i Grazia podkulila ogon, swoja droga trzeba miec tupet zeby tak krecic i necic :wściekła/y: strasznie wkurza mnie ta baba a i Mareczek ktory teraz nagle dostrzegl zalety zony i udaje jakby nic sie nie stalo - FACECI KURDE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobra dopijam kawke bo oczy mam jak na papalke, robie drugie sniadanko synciowi i na chalpki spadam:-)

Milego dnia dziewczynki (kurcze dlugi ten post mi cosik wyszedl ale mam nadzieje ze sie nie zanudzilyscie:-p:sorry:)

jestem załamana :-:)wściekła/y:sprzedany:-(czego ja sie spodziewalam ze będzie stał taki fajny i czekal na mnie:no:

Witam!

Didi i ty tak spokojnie o tym piszesz, ja bym chyba wyszła z siebie, a czemu ci nie pozwolili Thermo zabrac?? :confused: ze niby wyjmiesz w samolocie i ludzi pomielisz, matka dwójki dzieci terrorystka :-D co za pajace :wściekła/y:

Witam!
My po szczepieniach,tzn.Wikta:tak:Wczoraj jej sie marudzenie wlaczylo lekkie,ale bez goraczki,dzielnie zniosla ogolem te zabiegi:-)Ja zesrana bylam od rana,za przeproszeniem bo sama z nia wracac musialam,ale na szczescie zasnela jak tylko wyjechalam z Galway.Dzis znowu jechac musze,bo na 15ta do szpitala na ta konsultacje:wściekła/y:Alez mi sie nie chce.Mam nadzieje ze i dzis bedzie grzeczna w podrozy;-)
Martus a jakie masz srodki jesli moge spytac,bo ja Ci z czystym sumieniem i najbardziej polecalabym jakiegos japońca-honda,mazda,mitsubishi,toyota...Albo niemca(passat OK,ale najlepiej 1.9 TDI-najlepsze silniki):tak:Na pewno nieco drozsze,ale przynajmniej tak sie nie psuja (pod warunkiem ze w miare dobry Ci sie trafi,bo lubia tez wpychac zrobione na szybko.W sumie zawsze mozesz oddac:tak:)Opla mielismy na poczatku,ale wylacznie z przymusu szybkiego posiadania auta.Straszliwy byl,nie dosc ze plastikowy w srodku,to jeszcze chodzil jak pralka:no:Takze mysle ze dobrze ze tamten ktos Ci sprzatnal sprzed nosa;-)Spokojnie,na pewno jakis najsowy gdzies na Ciebie czeka:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry