reklama
lubiczanka
Fanka BB :)
kurcze-może będzie jeszcze?A na pieniążki poczekaj do otwarcia banku-może wpłyną?z lokatyzafira 2.0tdi,2003 w horse and jockey
kurcze-może będzie jeszcze?A na pieniążki poczekaj do otwarcia banku-może wpłyną?

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Witam dziewczynki
Dzisiaj zdecydowanie lepiej się mamy z Anią:-). Pranie mam do wywieszenia i mieszkanie do ogarnięcia.
Tichonku uśmiałam się z tego postu o Grazi

. Ty to umiesz opowiadać;-). No i jak tam się historia potoczyła??? A tu do poniedziałku czekać trzeba
Dzisiaj zdecydowanie lepiej się mamy z Anią:-). Pranie mam do wywieszenia i mieszkanie do ogarnięcia.
Tichonku uśmiałam się z tego postu o Grazi

Dzien dobry
mamusie
Ja od 7.30 nie spie bo mlody urzadzil pokrzyk za babcia i musialam zabrac go na dol - maz po nocce wiec musi sie wyspac
. Czekam do 11stej i spadam na kawusie do Pauletty juz wczoraj sie zapowiedzialam wiec mam nadzieje ze jej nie obudze;-). Swoja droga zaczyna brakowac mi tesciowej

teraz ona by siedziala z mlodym a ja bym sobie jeszcze smacznie spala. No oby do poniedzialku

. Tak czy siak pomimo jej wielu wad jest super babcia dla Wiktorka
.
Didi nie zazdroszcze przygod na lotnisku i to jeszcze sama z 2 dzieci, bagazami itp. Dobrze ze bez psa

(taki lekki humorek) ale dzielna widac z ciebie babeczka i pokazalas ze kobieta silna jest
:-). Szacuneczek i jeszcze to lotnisko w Dublinie - jak ja go nieznosze najglupsze chyba lotnisko na jakim bylam a na kilku zdazylo mi sie juz byc
Marta widze ze strasznie niecierpliwa z ciebie kobieta - no coz ale o swoje trzeba walczyc. Poczekaj do poludnia jesli nadal kaski nie bedzie wal do banku jak w dym
i pros o pieniazki z grozna minka:-);-). Autko zapowiada sie ciekawie i taki maly milage
ja tz bym dzwonila i brala - oczywiscie jak ktos cie nie uprzedzil.
A co do serialu MJM no coz tesciowa znow zareagowala i Grazia podkulila ogon, swoja droga trzeba miec tupet zeby tak krecic i necic
strasznie wkurza mnie ta baba a i Mareczek ktory teraz nagle dostrzegl zalety zony i udaje jakby nic sie nie stalo - FACECI KURDE

Dobra dopijam kawke bo oczy mam jak na papalke, robie drugie sniadanko synciowi i na chalpki spadam:-)
Milego dnia dziewczynki (kurcze dlugi ten post mi cosik wyszedl ale mam nadzieje ze sie nie zanudzilyscie
)

Ja od 7.30 nie spie bo mlody urzadzil pokrzyk za babcia i musialam zabrac go na dol - maz po nocce wiec musi sie wyspac

Didi nie zazdroszcze przygod na lotnisku i to jeszcze sama z 2 dzieci, bagazami itp. Dobrze ze bez psa

Marta widze ze strasznie niecierpliwa z ciebie kobieta - no coz ale o swoje trzeba walczyc. Poczekaj do poludnia jesli nadal kaski nie bedzie wal do banku jak w dym

A co do serialu MJM no coz tesciowa znow zareagowala i Grazia podkulila ogon, swoja droga trzeba miec tupet zeby tak krecic i necic

Dobra dopijam kawke bo oczy mam jak na papalke, robie drugie sniadanko synciowi i na chalpki spadam:-)
Milego dnia dziewczynki (kurcze dlugi ten post mi cosik wyszedl ale mam nadzieje ze sie nie zanudzilyscie

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Uuuu Martuś:-(
Witam!
My po szczepieniach,tzn.Wikta
Wczoraj jej sie marudzenie wlaczylo lekkie,ale bez goraczki,dzielnie zniosla ogolem te zabiegi:-)Ja zesrana bylam od rana,za przeproszeniem bo sama z nia wracac musialam,ale na szczescie zasnela jak tylko wyjechalam z Galway.Dzis znowu jechac musze,bo na 15ta do szpitala na ta konsultacje
Alez mi sie nie chce.Mam nadzieje ze i dzis bedzie grzeczna w podrozy;-)
Martus a jakie masz srodki jesli moge spytac,bo ja Ci z czystym sumieniem i najbardziej polecalabym jakiegos japońca-honda,mazda,mitsubishi,toyota...Albo niemca(passat OK,ale najlepiej 1.9 TDI-najlepsze silniki)
Na pewno nieco drozsze,ale przynajmniej tak sie nie psuja (pod warunkiem ze w miare dobry Ci sie trafi,bo lubia tez wpychac zrobione na szybko.W sumie zawsze mozesz oddac
)Opla mielismy na poczatku,ale wylacznie z przymusu szybkiego posiadania auta.Straszliwy byl,nie dosc ze plastikowy w srodku,to jeszcze chodzil jak pralka
Takze mysle ze dobrze ze tamten ktos Ci sprzatnal sprzed nosa;-)Spokojnie,na pewno jakis najsowy gdzies na Ciebie czeka
My po szczepieniach,tzn.Wikta

Martus a jakie masz srodki jesli moge spytac,bo ja Ci z czystym sumieniem i najbardziej polecalabym jakiegos japońca-honda,mazda,mitsubishi,toyota...Albo niemca(passat OK,ale najlepiej 1.9 TDI-najlepsze silniki)

Ostatnia edycja:
reklama