donkat
Fanka BB :)
witam!!!
my juz po spacerku. bylam znow an parkingu zalatwic fakture, ale taka pinda tam siedzi, ze łaske robi o wszystko
Dpbrze, ze uprzejmy pan ksiegowy ja pokierowal, to sie ruszyla
teraz niunia z babcia usypiaja, t zn na razie czytaja i dyskutuja
:-)
po obiadku lecimy na sklepy:-):-):-)
szalona!!!

lewdo doszlas do siebie a w takie zimno chcesz okna myc????????????????????????????
witamy !!! powodzenia an sesji
i co mowili? maja jakies namiary an tego goscia?
idzi, idz, przeciez nie am goraczki, to niech sie maly przewietrzy
my juz po spacerku. bylam znow an parkingu zalatwic fakture, ale taka pinda tam siedzi, ze łaske robi o wszystko
Dpbrze, ze uprzejmy pan ksiegowy ja pokierowal, to sie ruszyla
teraz niunia z babcia usypiaja, t zn na razie czytaja i dyskutuja
:-)po obiadku lecimy na sklepy:-):-):-)
więc się nawet za te okna nie zabieram![]()
szalona!!!

lewdo doszlas do siebie a w takie zimno chcesz okna myc????????????????????????????
Witam po latach świetlnych niebywania aczkolwiek podczytywania:-)
witamy !!! powodzenia an sesji

dziewczyny zaraz na DDTVN będzie o tym gwałcicielu z Zielonej Góry co Asia pisała.....
i co mowili? maja jakies namiary an tego goscia?
Ja już ok a Mateusz kaszle i z nosa leci mu już taki żółty katarno i mam dylemat bo muszę iśc do sąsiadki bo jej syn w niedzielę miał urodziny no i bym mysiała prezent zanieśc,ale chyba pójdę wkońcu to tylko dom na przeciwko jej dzieci w szkole więc nikogo Mati nie zarazi a prezent wkońcu będzie doręczony
![]()
idzi, idz, przeciez nie am goraczki, to niech sie maly przewietrzy
no i mam dylemat bo muszę iśc do sąsiadki bo jej syn w niedzielę miał urodziny no i bym mysiała prezent zanieśc,ale chyba pójdę wkońcu to tylko dom na przeciwko jej dzieci w szkole więc nikogo Mati nie zarazi a prezent wkońcu będzie doręczony
pierwsze co zrobiłam po powrocie to przeleciałam chałupkę czy nie ma żadnego bandyty
to potem dostaję jakiegoś powera i najchętniej bym porządki świąteczne robiła