reklama
ewa72
Mama Maciusia
Hej dziewczyny.henrietta5 i enka75,sama rozkosz takie pulchniutkie malenstwo,ale rece czsami odpadaja,co?Mieszkamy w Irlandii,wiec o pomoc przy noszeniu Maciusia nie ma kogo poprosic.Jak maz w pracy,ja dzwigam ten slodki ciezar:-).Juz sie ciesze na lot do Polski w marcu,wtedy dziadkowie troche pomoga.Pozdrawiamy z zielonej wyspy,gzdie juz powoli wypatrujemy wiosny.

u nas dziś po szczepieniu- 5 mies i 5 dni waga 8,4 kgi 72 cm
tak wiec wzrost poza siatką centylową
ale waga nie wiem czy nie mało jakoś, bo to w sumie od 16grudnia wiec ok 1.5 mies a przybył niecały kg. , choć moja waga trochę wiecej pokazuje, a na tej niemowlęcej nogi mu za wagę wystawały, wiec te wyniki pewnie ciut "zakłamane"- już któraś z was pisała, że w zalezności jak położy to waga różna.
tak wiec wzrost poza siatką centylową
ale waga nie wiem czy nie mało jakoś, bo to w sumie od 16grudnia wiec ok 1.5 mies a przybył niecały kg. , choć moja waga trochę wiecej pokazuje, a na tej niemowlęcej nogi mu za wagę wystawały, wiec te wyniki pewnie ciut "zakłamane"- już któraś z was pisała, że w zalezności jak położy to waga różna.
Ostatnia edycja:
my dzisiaj na szczepieniu byłyśmy waga mojej corci 6115 kg i wzrost 42,5cm ale to od glowki do pupy mierzyli,,,, no ale pani doktor powiedziala ze wszystko idealnie wiec sie ciesze
nawet az tak bardzo nie plakala przy kluciu i szybciutko zasnela i tak spi juz 2 godzinki :-)

i ja i ja sie przylaczam do powitan
moj klusek chyba najwiekszy niechlubnie
grunt ze zdrowe)))))))
hihih...nie wiem właśnie TolaLee..czy Borysek to nie największy pudzianek..bo ma 9380.....

enka75
mamuśka :)
no dobra, po wizycie jestem i podaję aktualne wyniki
waga 7160 wzrost 67 cm :-)
waga 7160 wzrost 67 cm :-)
reklama
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Powinnyśmy zmienić wątek na waga naszych kluseczek;-)
. Mój Igoś na wadze w domu 7 kg.