reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Marta-wykorzystałam Damiana za kuriera:-)Mam nadzieję,że w końcu coś znajdziesz:tak:
A ja zaczynam wdrażać w życie plan o kryptonimie-Tłusty czwartek:laugh2:

Zawczasu zadzwoń się dowiedzieć czy jeszcze jest:tak::sorry:
No-etap faworków mam za sobą(jak na razie czekają na kompiel w oleju,bo jak znam życie gdy je usmażę połowę-albo i więcej,spałaszuję zanim reszta rodzinki wróci,więc poczekamy z tym do "poobiadku").Teraz sprawdzę pączki bez drożdży(czy mam wszystkie składniki):happy:A i jeszcze jakiś obiad muszę wymyślić:crazy:

dzień dobry !!!

U nas dziś już lepiej, chociaż w nocy było niewesoło. Asia dostała lekkiej gorączki, ale rano jak sie obudziła to już było zdecydowanie lepiej. Najważniejsze ze zjada wszystko i nie straciła apetytu. Mam nadzieje ze dziś będzie tylko lepiej.:-):-):-)

witam

ledwo zyje,chce mi sie spac:-(dzieci nie idą do sszkoły bo nie mam siły ich wyszykowac i nie opłaca sie na 2,5 godziny sie męczyc;-)
moze jak wypije kawke to sie obudze:sorry:
miłego dnia

chyba to mi pozostanie
Hyundai Trajet GLS 2.0 - €3,950 - Used Cars on Carzone.ie - New & Used Cars in Ireland

lubiczanka dzięki za gazetka

Ja tak na szybko wpadlam bo nie mam czasu.....lece faworki robic:-)
Pomidorowka sie juz gotuje;-)
MArta my mamy tego Hyundaia:tak::tak::tak: tylko taki granatowy kolor.....i tez z 2001r....

U nas ciemieniucha jest już długo, najpierw była olejuszka- ktora nie pomogła, a teraz stosuje Silcocks Base- to taka pasta, ładnie po tym schodzi, tylko ja pewnie będę musiała dłużej to stosować przy tych włosach Asi,
uciekam, dobrej nocki życzę
rowniez i Tobie polecam wazeline.Naprawde najprostsze srodki sa najlepsze.Sama wiesz ze Wiki do lysych nie nalezy a uporalysmy sie z ciemieniucha w 3dni:tak:

:angry::wściekła/y::wściekła/y:zachciało mi się faworków:angry::angry::angry: łapę sobie olejem poparzyłam jak mi faworek spadł z łopatki i mi ochlapało 3 palce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale mnie ***** teraz ta ręka trzymam cały czas w wodzie bo nic nie pomaga :-:)-:)-(

:sorry:
tu w aptece tez mozesz dostac krem na oparzenia.Nazwy nie pamietam,ale stosowalam i pomoglo:tak:
U nas wczoraj na szczescie dojazd i wizyta w szpitalu przebiegly bezproblemowo.Nie licze tego ze Wikta wyla przez cale badanie,bo powod jest jasny-glod straszliwy..Nie sadzilam ze tak szybko nas przyjma-mile rozczarowanie.Bioderka sprawdzone przez 2ch pediatrow-wszystko gra-"happy baby", a mnie kamien z serca,ze plastikowe majtki nas omina ;-)mala wazy 6200.Nie za duzo w zestawieniu z rowiesnikami,ze o Szymonie juz nie wspomne:szok:
Pauletta - moje skurcze przepowiadajace trwaly od wtorku rano do czwartku wieczorem po czym przeszly w :szok::szok: ...no wlasnie.Piszesz o sprawdzeniu szyjki:wściekła/y:Ja z calego porodu pamietam tylko to i chyba nigdy nie zapomne. Myslalam ze nieba lizne:szok: ale to oczywiscie zasluga Pani doktor,bo Panowie sa o niebo delikatniejsi-nie da sie ukryc;-):-D
Marta - powodzenia w szukaniu autka i pamietaj ze w tym wypadku pospiech nie wskazany:tak:
lece i ja walczyc z faworkami..

Witam wszystkich w czwartkowy poranek,u nas sloneczko pieknie swieci wiec pozytywnej energii nie brakuje.

didi-narobilas smaka tymi paczusiami!!!:-)
marta-autko najlepiej jest kupic bezposrednio od wlasciciela,wtedy mozesz zaoszczedzic ladna sumke!

Ostatnia edycja:
reklama
lubiczanka autko jest bo dzwonilam i to za 5000 mi sprzeda:tak:wczoraj bylo dodane:-)juz mam transport na jutro tylko problem z 2 starszaków:-(do odebrania po szkole:sorry:i tu prośba do ciebie:zawstydzona/y:;-)

madbebe ja sie nie spiesze:no:nie kupie takiego który mi nie pasuje bo narazie mamy kangura,co prawda 2 osobowy ale na zakupy dojade:-)

ewelcia jak wam to autko sie sprawuje??bo jest z 2001 i tylko 53tys.mil i nie wiem czy to możliwe:szok:niestety nic nie wiemy o trajetach:sorry:

Do góry