reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
witam się i zmykam
Czuję sie beznadziejnie i ide sie położyć.
Znowu net mipadł od wczoraj qwa... widze, że pustki..ale dzień dzis tkai popieprzony jakis.u nas sypie, że masakra a mnie wszsytko boli i słaba jestem...bejbe śpi to mam tyle spokoju

Znowu net mipadł od wczoraj qwa... widze, że pustki..ale dzień dzis tkai popieprzony jakis.u nas sypie, że masakra a mnie wszsytko boli i słaba jestem...bejbe śpi to mam tyle spokoju

agunia-ln
Fanka BB :)
cześć ;-);-);-)ciekawe czy mnie za chwilę nie wywali z tą odpowiedzią
Medea ;-)zagłosowałam
a Maksio biedny, zimno mu bylo to sie obudził nieco wcześniej
Joanna uszy do góry, zjesz pączusia i świat będzie lepszy

MH Ty sie nie dawaj żadnemu choróbsku, najwyżej zamilkniesz na jakiś czas i dzieci się ucieszą

przynajmniej moja by sie cieszyła

Myszunia trzymam kciuki za szybkie ozpakowanie, te ostatnie dni są zawsze najbardziej męczące
widzę, ze u większosci z Was noc do niczego, u mnie też, Misia obudziła mnie z gorączką 39stC
, nie chciała dać się zbić Nurofenem przez dłuzszy czas, latałam co chwila z kompresem na czoło ale rano już spadął do 37,5
teraz nie widać że w nocy było coś nie halo
ja już nasmażyłam faworków, trochę koślawe bo Misia mi pomagała

ale smaczne, pączków nie mam bo m nie kupił rano a nikomu nie chce się za bardzo ruszać z domu (wieje i rano sypało) , m ma wolne
może pójdę na wymianę z teściową? zaraz podeślę m z faworkami może da kilka pączusiów w zamian

Medea ;-)zagłosowałam

MH Ty sie nie dawaj żadnemu choróbsku, najwyżej zamilkniesz na jakiś czas i dzieci się ucieszą

Myszunia trzymam kciuki za szybkie ozpakowanie, te ostatnie dni są zawsze najbardziej męczące

widzę, ze u większosci z Was noc do niczego, u mnie też, Misia obudziła mnie z gorączką 39stC

ja już nasmażyłam faworków, trochę koślawe bo Misia mi pomagała

B
Beata1988
Gość
Witam Kochane. Ja tak tylko z odskoku bo muszę się za obiad i sprzątnie wziąć póki Kuba śpi
a ostatnio sypia tylko godzinę więc zaraz mykam. Przeleciałam tak tylko po łepkach, zauważyłam dwie nowe mamuśki witamy
Meduska mam dla Maksia trochę ciuchów, myślałam że będzie tego więc ale widać ostatnie już Ci wysłałam
postaram się jutro je wysłać
wieczorkiem wejdę i zagłosuję
U nas szaleje jakiś gwałciciel
no masakra jakaś, najpierw w zielonej górze był, potem w Lubsku a na dniach widziano go w żarach koło netto a ten sklep 200 metrów od mojego domu
normalnie sram w gacie
i nie wiadomo czy to jeden czy trzech bo podali trzy rysopisy
teraz strach wyjść bo debil w biały dzień grasuje
pozamykana jestem na wszystkie zamki dobrze że mam bardzo głośny pisk aż uszy więdną
no to ja zmykam szaleć 

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Pozniej zaglosuje na kogos z moderatorow :-).
Weszlam narazie tylko napisac ze bylam z Oliwka na dworze bo nie ma goraczki.Dostalam papiery do wypelnienia do orzeczenia o niepelnosprawnosci.Jutro mam nadzieje ze pediatra mi to tez wypelni.I w poniedzialek w planach mama jechac z Oliwka zawiesc to do rybnika.No i bede czekala na date komisji a pozniej po komisji na to czy przyznali nam to orzeczenie czy nie.Jesli przyznadza i podkresla tam 7 i 8 punkt to bede miala prawo do innych jeszcze pieniedzy .Jak te punkty nam przyznadza to bede w stanie dostac od panstwa razem 800 zl a to droga nie chodzi.Mam nadzieje ze sie mi uda taka kase zalatwic :-).
Ide dac niuni zupke .Zaniedlugo do was wejde poczytac .
Weszlam narazie tylko napisac ze bylam z Oliwka na dworze bo nie ma goraczki.Dostalam papiery do wypelnienia do orzeczenia o niepelnosprawnosci.Jutro mam nadzieje ze pediatra mi to tez wypelni.I w poniedzialek w planach mama jechac z Oliwka zawiesc to do rybnika.No i bede czekala na date komisji a pozniej po komisji na to czy przyznali nam to orzeczenie czy nie.Jesli przyznadza i podkresla tam 7 i 8 punkt to bede miala prawo do innych jeszcze pieniedzy .Jak te punkty nam przyznadza to bede w stanie dostac od panstwa razem 800 zl a to droga nie chodzi.Mam nadzieje ze sie mi uda taka kase zalatwic :-).
Ide dac niuni zupke .Zaniedlugo do was wejde poczytac .
Joanna73
uzależniona od BB
hehe
Anaconda, ja sobie w dzień nie pośpię, bo mała już nie drzemkuje, niestety, a mój do 18 w pracy
Miącho się rozmraża, będzie gulaszzszszszszszsz, mniami
Cebulka i por już pokrojone, jeszcze papryczki i jak mała wstanie to na zakupy.
Odmeldowuję się poi co , bo trzeba po wczorajszych zabawach zabawki dokładniej posprzątać, łózko posłać, kolejne pranie wstawić...
I jeszcze ta @...
u mnie tez gulasz

no juz paczka zjadlam bo byłam w sklepi po mięcho i oczywiscie inne rzeczy tez sie okazaly przydatnecześć ;-);-);-)ciekawe czy mnie za chwilę nie wywali z tą odpowiedzią
Medea ;-)zagłosowałam
MH Ty sie nie dawaj żadnemu choróbsku, najwyżej zamilkniesz na jakiś czas i dzieci się uciesząprzynajmniej moja by sie cieszyła
widzę, ze u większosci z Was noc do niczego, u mnie też, Misia obudziła mnie z gorączką 39stC, nie chciała dać się zbić Nurofenem przez dłuzszy czas, latałam co chwila z kompresem na czoło ale rano już spadął do 37,5
teraz nie widać że w nocy było coś nie halo
ja już nasmażyłam faworków, trochę koślawe bo Misia mi pomagałaale smaczne, pączków nie mam bo m nie kupił rano a nikomu nie chce się za bardzo ruszać z domu (wieje i rano sypało) , m ma wolne
może pójdę na wymianę z teściową? zaraz podeślę m z faworkami może da kilka pączusiów w zamian
![]()

Trzymam kciuki,żeby wyniki były dobre.Witam z rana:-):-)
Siedzę już godzinę przed komputerem ale wejść na bb nie można było
Za oknem sypie śnieżek - znowu
Dzisiaj muszę iść z wynikami morfologii małej, trzymajcie kciuki żeby były ok.
Aniu pierwszy raz Maja na fotel wcale nie chciała uśiąść i dentystka tylko zobaczyła ząbki na stojąco, za drugim razem usiadła mi na kolanach już na fotelu ale też było tylko oglądanie ząbków i przyrządów stomatologicznych, dopiero za trzecim razem dentystka zaczęła smarować ząbki, to długo nie trwa a dla Mai to najgorsze jej włączenie tej lampy (może ją razie w oczy) i potem suszenie czyli psikanie powietrzem, ale wytrzymuje dzielnie
Oj to się nastałaś przy kuchni, ja chyba dzisiaj wezmę się za oponki z serem bo mi Ania smaku narobiła
Nie dał pospać biednej mamusi![]()

witaj Asiuwitam![]()
Strażniczko pilnujbiedna:-(
Art.1 Pkt.1![]()

Dużó siły Ci życzę .Będzie dobrze.Hej mamuski.Nie poczytam ,ale postaram sie dzis byc z wami :-).
Nocka do D...
Normalnie juz od soboty Oliwka ma takie straszne nocki ze oboje z G wysiadamy juz .Nerwy mamy straszne bo ilez mozna nie spac :-(.
Zaraz zmieze jej temp i zobacze czy dzis pojde do mopsu cokolwiek sie dowiedzic czy jutro.Milego dnia
Zdrówka życzę i odpoczywaj ile się da.Witam
Nadal w dwupaku, nadal chora, słabo się czuję, więc się tylko odmeldowuję i kładę się do wyrka!
Piotruś na szczęście OK.
Miłego dnia kobitki!

Ja wklejałam linka kiedyś na temat lapisawania i jak to szkodliwe jest.Ale nam z rana psikusa z BB zrobili-Mamuśki do roboty hihi
malinka, u mnie przeważnie/prawie zawsze tylko jedno danie, nie mam siły na więcej. Najczęściej cos z pyrami i mięchem, bo mój to zupy wciągnie pięc talerzy i zaraz głodny, bo przeleci. Robie je tylko dlatego, że ponoć moje zupy to jego orgazm, hihi.
Ciekawe ile to lakowanie i lakierowanie kosztuje... A cos mi sie przypomina, że lakowanie to ponoc nie zdrowe i stomatolodzy odchodza od tego???
Nocke mialam zarabistą.
Mała doała mi zasnąc prawie o wpół do pierwszej i obudziła o 1.40. Popłakiwała i trzymała przy łóżeczku do 3 rano . Ja zasnęłam o 6 i wstałąm o 7.30. Jestem dziś zombi.Nie wiem, czy to przez tą trójkę, czy katar męczy, kicha nadal, bo słyszałam nad ranem serię:-(. Ma nadzieję, że przejdzie. Musze kupić lipomal i wapno w syropie bo sie skonczyly. I jeszcze ma recepte do wykupienia na tabsy, kurde...

Lunka ja też tylko 1 danie robię,bo uważam,że w zupełności nam wystarcza i wszyscy sinajadamy.
Zdrówka dla małej królewny .

witaj u nas.
Napisz coś więcej o sobie.
Co do ząbka julci.hej kochane
o co kamman z tym bb dziśdwa razy czytałam zaznaczyłam cytaty napisałam odpowiedz i mnie wywaliło tzn niby odpowiedź się zaczynała wpisywć i potem mi pokazywało że za mało znaków użyłam
więc 3 raz cytatów nie zaznaczam
Mamitka ty chyba ytałaś czy Julka ma zęby stałe ma ale tylko 2 dolne jedynki a te co jej się zepsuły to mleczakijuż jej nie boli ładnie w nocy spała
Anabubka pytałaś czy mama nie mogła jej dać coś przeciwbólowego ...dała najpierw kilka rzy coś w syropie tzn panadol czy ibufen i nic jej nie pomagało a potem jej dała nawet tabletkę apapu i pomogło na 2 godziny i znów bolało:-(stan zapalny się robił to wiadomo od tabletki przeciwbólowej nie przejdziea i mówiłaś że adam do pleya potrzebuje monitoru no potrzebuje ale on musi wybrac albo godzina bajek w tv albo godzina gry na pleyu nie ma tak dobrze z mamusią
Dorotko będzie dobrze musi być
Na moderatora głos oddałam
My wstaliśmy o 7 ja szybko się ubrałam i do sklepu skoczyłam kupiłam mięsko na obiadzio ,pączki, ziemniaczki zrobiłam śniadanko zjedliśmy chłop poszedł do pracy to ja na bb póki dziecko się bawi
szefowa wczoraj miała płacić i oczywiście ni widu jej ni słuchu
mój chłop wylukał że szczeciński tbs buduje mieszkania i się napalił no wszystko pięknie tylko jak dla nas mieszkanie 3 pokojowe 66 m to po 1 kredyt na 80n tys musimy wziąść co by 30% partycypacji wpłacić po 2 czynsz około 750 zł co m-c po 3 to zadupie on do pracy dojazd ponad godzinę szkoły też autobusem trzeba dojechaći mi się ten pomysł średnio podoba
bo nie ta lokalizacja
no i ja mierze siły na zamiary no kurcze wyszło by nas niby z ratą kredytu co i tu bo m-cznie około 1500-1600zł ale musi on mieć sieciówkę za 150 zł dzieci i ja co by ich do szkoły dowieść
no i ja nie mam jak iść do pracy no bo on by był w domu dopiero koło 19
poczekam niech sie jeszcze pozachwyca i mu przejdzie ja narazie jetem na nie
nie stać nas na to i tyle
choć nie ukrywam mieszkania śliczne
rozkład super np 3 pokojowe jeden pokój 12m drugi 11.5 m trzeci 20 m kuchnia 18 m łazienka 5m korytarz 8m komórka lokatroska 2m i taras albo balkon do którego można wejść z kuchni lub salonu no piękne rozkładowe no ale........gdyby to było bliżej centrum gdybym pracowała normalnie no to może bym sie zastanowiła nad tym a tak to
![]()
Z tego co gdzieś wyczytałam to ten ząbek był już wcześniej leczony tak?
Jeśli był leczony i zrobił się stan zapalny to pewnie będzie zastosowane leczenie otwarte bez zakładania plomby,żeby podobnych sytuacji w przyszłości uniknąć.
Kubuś ma takie 2 ząbki niestety ,ale go nie bolą.

Co do tego mieszkania to rzeczywiście musicie się mocno zastanowić,ale to chyba skórka za wyprawkę.

Co do Twojej szefowej to już się nie wypowiadam.

Witam.
Klaudia na obóz narciarski niedługo jedzie i o zgrozo.
W moim kombinezonie narciarskim ,tym który kupiłam sobie przed wyjazdem na Słowację.

Moje dziecko jest już tylko o pół głowy niższe ode mnie

W ciuchach jeden rozmiar różnicy

Napiekłam wczoraj oponek z 1 kg sera

Wczoraj zamiast kolacji ,dziś zamiast śniadania , pewnie obiadu i kolacji również.

To tyle u mnie.
Idę po oponki.

reklama
izabella718
Aktywna w BB
dzień dobry;-)pocieszam się myślą że nie tylko ja miałam kiepską noc:-(moja młoda obudziła mnie o 5.20 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a teraz sobie smacznie śpi coś mi głowa pęka chyba biometr dzis w krakowie niekożystny:-(a tu na drzemke nie ma nawet co liczyc tyl rzeczy do zrobienia puki ten urwis spi uciekam miłego dnia
Podziel się: