anka26_x_07
Mama Laury :)
zaraz tam podlec i oddam glosAha.... napisze z rana co by widocznie było...
Marta,wszystkie uznałyśmy, że nie dajesz rady moderować 3 wątków, z racji czego doszłyśmy do wniosku, żeby wybrać drogą głosowania innego moderatora.
UWAGA!! UWAGA!!
jakby któraś miala problem z odnalezieniem wątku to podaje link:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/watek-moderatorski-36950/
[/COLOR]
dziekuje Ci bardzo mam nadzieje ze Laura usiedzi na fotelu:-)Witam z rana:-):-)
Siedzę już godzinę przed komputerem ale wejść na bb nie można było
Za oknem sypie śnieżek - znowu
Dzisiaj muszę iść z wynikami morfologii małej, trzymajcie kciuki żeby były ok.
Aniu pierwszy raz Maja na fotel wcale nie chciała uśiąść i dentystka tylko zobaczyła ząbki na stojąco, za drugim razem usiadła mi na kolanach już na fotelu ale też było tylko oglądanie ząbków i przyrządów stomatologicznych, dopiero za trzecim razem dentystka zaczęła smarować ząbki, to długo nie trwa a dla Mai to najgorsze jej włączenie tej lampy (może ją razie w oczy) i potem suszenie czyli psikanie powietrzem, ale wytrzymuje dzielnie
szok:[/B]
wzajemnieWitam i ja z rana
Za oknem wali snieg i wieje wiatrmasakra pewnie bedzie problem z dojazdem do południa jak tak bedzie walic , Maksiu juz w przedszkolu a ja ide zjeść sniadanko niestety musze zjeść je sama miał byc mąż ale zadzwonił ze jednak nie da rady wócić dzisiaj do domciu przyjedzie dopiero w sobote
no i lece na masaże i po pączki:-):-):-)
SMACZNYCH pączów życze wszystkim:-):-):-):-)
Ja pieklam wiec mam swojskie
pilnuj pilnujbiedna:-(
Art.1 Pkt.1![]()
regulamin sie klaniaa co to za artukulnapisałm w rowie o co poszło
ja myslalam ze to na kase choroych robiaAle nam z rana psikusa z BB zrobili-Mamuśki do roboty hihi
Ciekawe ile to lakowanie i lakierowanie kosztuje... A cos mi sie przypomina, że lakowanie to ponoc nie zdrowe i stomatolodzy odchodza od tego???
Nocke mialam zarabistą.
Mała doała mi zasnąc prawie o wpół do pierwszej i obudziła o 1.40. Popłakiwała i trzymała przy łóżeczku do 3 rano . Ja zasnęłam o 6 i wstałąm o 7.30. Jestem dziś zombi.Nie wiem, czy to przez tą trójkę, czy katar męczy, kicha nadal, bo słyszałam nad ranem serię:-(. Ma nadzieję, że przejdzie. Musze kupić lipomal i wapno w syropie bo sie skonczyly. I jeszcze ma recepte do wykupienia na tabsy, kurde...
Pierwsze slysze o tym ze to niezdrowe

Ja czytam strony stomatologiczne i jeszcze sie z tym nie spotkalam

a to Ci chlopinaWitam! Ja od rana za pranie sie wzięłam. Teraz jakieś śniadańko Zuzi czas zrobić. OD rana problemy z netem pada snieg więc kto wie co potem będzie
Nawet jak liczył to i tak nic z tego bo zdążyliśmy sie pokłócić zanim sie położyłam i W ogóle Zuza co chwila marudziła
Leż i wypoczywaj musisz być wyzdrowieć zanim się "rozpakujesz";-);-)Zdrówka![]()

witam i smacznego zycze
oj wspolczuje bolu menstruacyjnego, paskudztow takie i ze to my musimy miec okres a nie faceciWitam
Wczoraj nie dotarlam bo nie mialam juz czasu;-)Wrocilismy do domu koło 18,wzielam prysznic i umylam glowe i przyszla do mnie kolezankaTroszke sie zasiedziala i dzieciaki kladlam dopiero ok 22 i jzu na nic nie mialam sily
Ale kupilam wczoraj Wikusi fajne sandalki nike
Dzsiiaj od rana nie mogla wejsc na BB bo wyswietlal mi sie jakis error,wiec jestem teraz
Brzuch mnie cos pobolewa bo dzisiaj powinnam dostac @
Sprobuje troszke poczytac;-)

jutro bedzie lepiejwitam się i zmykamCzuję sie beznadziejnie i ide sie położyć.
Znowu net mipadł od wczoraj qwa... widze, że pustki..ale dzień dzis tkai popieprzony jakis.u nas sypie, że masakra a mnie wszsytko boli i słaba jestem...bejbe śpi to mam tyle spokoju![]()

zdrowka dla Misi, Napewno zabawa Miai sie podobala a jze sie wszystkocześć ;-);-);-)ciekawe czy mnie za chwilę nie wywali z tą odpowiedzią
widzę, ze u większosci z Was noc do niczego, u mnie też, Misia obudziła mnie z gorączką 39stC, nie chciała dać się zbić Nurofenem przez dłuzszy czas, latałam co chwila z kompresem na czoło ale rano już spadął do 37,5
teraz nie widać że w nocy było coś nie halo
ja już nasmażyłam faworków, trochę koślawe bo Misia mi pomagałaale smaczne, pączków nie mam bo m nie kupił rano a nikomu nie chce się za bardzo ruszać z domu (wieje i rano sypało) , m ma wolne
może pójdę na wymianę z teściową? zaraz podeślę m z faworkami może da kilka pączusiów w zamian
![]()

:-( jak nie urok to sraczkaide o dentysty na założenie za chwile
i ząb mnie na dole zaczął boleć- do kanałówki ale teraz mnie na nią nie stac więc chyba wyrwe![]()
Witam Kochane. U nas szaleje jakiś gwałcicielno masakra jakaś, najpierw w zielonej górze był, potem w Lubsku a na dniach widziano go w żarach koło netto a ten sklep 200 metrów od mojego domu
normalnie sram w gacie
i nie wiadomo czy to jeden czy trzech bo podali trzy rysopisy
teraz strach wyjść bo debil w biały dzień grasuje
pozamykana jestem na wszystkie zamki dobrze że mam bardzo głośny pisk aż uszy więdną
no to ja zmykam szaleć
![]()

Ja to sie zawsez smieje ze mnie gwalciciel to by nie przelecial bo zamiast panikowac i krzyczec co oni lubia i to ich podniaec.Ja bym mu powiedziala zeby najpierw na kawe mnie zaprosil pogadamy a potem sie bzykniemy.Napewno by ucikal bo by poomyslal ze jakas nimfomanka ze mnie

Juz zaciskam kciuki na te komisje a 800zl to na ulicy nie lezyPozniej zaglosuje na kogos z moderatorow :-).
Weszlam narazie tylko napisac ze bylam z Oliwka na dworze bo nie ma goraczki.Dostalam papiery do wypelnienia do orzeczenia o niepelnosprawnosci.Jutro mam nadzieje ze pediatra mi to tez wypelni.I w poniedzialek w planach mama jechac z Oliwka zawiesc to do rybnika.No i bede czekala na date komisji a pozniej po komisji na to czy przyznali nam to orzeczenie czy nie.Jesli przyznadza i podkresla tam 7 i 8 punkt to bede miala prawo do innych jeszcze pieniedzy .Jak te punkty nam przyznadza to bede w stanie dostac od panstwa razem 800 zl a to droga nie chodzi.Mam nadzieje ze sie mi uda taka kase zalatwic :-).
Ide dac niuni zupke .Zaniedlugo do was wejde poczytac .
no u mnie to samo tylko oponki i faworki sa graneTrzymam kciuki,żeby wyniki były dobre.:-)
W ciuchach jeden rozmiar różnicy
Napiekłam wczoraj oponek z 1 kg serai teraz zajadam .
Wczoraj zamiast kolacji ,dziś zamiast śniadania , pewnie obiadu i kolacji również.
To tyle u mnie.
Idę po oponki.![]()

oj wspolczuje bolu glowy i polecam apap:-)dzień dobry;-)pocieszam się myślą że nie tylko ja miałam kiepską noc:-(moja młoda obudziła mnie o 5.20 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a teraz sobie smacznie śpi coś mi głowa pęka chyba biometr dzis w krakowie niekożystny:-(a tu na drzemke nie ma nawet co liczyc tyl rzeczy do zrobienia puki ten urwis spi uciekam miłego dnia
tu gwalca tam zabijaja szok co sie dzieje ale niestety sa ludzie i ludziska:-(słyszałam wczoraj w panoramie o tym gwałcicielu jakiś horror
w szczecinie w poniedziałek sąsiad 24 latek zabrał na górki dziewczynkę 10 letnią zgwałcił i zmasakrował dziewczynka walczy o życie w szpitalu:-(
wczoraj zadźgali nożem policjanta.....:--(ech ten świat schodzi na psy
człowiek człowiekowi wilkiem
e dzis już zero słodkości ten pączek to tak dla tradycji i chcicy![]()
Nie przesadzilas z tym paczkiem