gabires
Fanka BB :)
Wczoraj miałam to samo tylko, że rano się poślizgnęłam i bałam się, że to przez nagłe zerwanie się (nasłuchałam się ostatnio jak to dziewczyna w 6 m.c. poślizgnęła się na chodniku i pojechała rodzić - teraz czeka 8 tyg. bo stan dziecka bardzo poważny...).a ja dziś mam taki humor: :-( do tego mi niedobrze, do tego kłuje mnie ten uparty jajnik z prawej strony (chyba że to wyrostek, już sama nie wiem co gorsze) i jestem zmartwiona. Już chciałabym być po tej wizycie, ale strasznie mi się nie chce jechać do Wrocławia...
:-(
Oj przecież tak długo czekałaś na tą wizytę! Będzie dobrze. Czekam na szczegółowe informacje po powrocie. ;-)
Witam nowe Mamy! Wszystkiego dobrego i gratuluję!
sylwia usg połówkowe jest około 20 tyg. ciąży (w połowie ciąży) a koło 12 jest transwaginalne tzn. przezpochwowe więc wydaje mi się, że Ci się nazwy pomyliły....
To samo u mnie. Tylko, żeby się chciało tak jak się nie chce ;-)U mnie prawie weekend, tylko trochę na ścierze pojeżdżę i poprasuję i mam wolne:-)
A moja Mała ma dziwne krosteczki, byłam już u lekarza i dostała maść. Zalecenie dodatkowe - tetra a nie pampers! Więc niech żyją siuśki bo będzie gonić w majteczkach po całym domu

Ostatnia edycja: