reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój ostatnio niby codziennie wraca ,ale tuż przed północą czyli jeszcze dziś :sorry::rofl2::rofl2:
Już tak fajnie było jak na 20-21 był w domu,a teraz du...a.
Dobre się skończyło.:confused2::confused2:Ja swojego widzę rano godzinę i wieczorem tyle co je kolację.
Czasami zrobi wyjątek ,tak jak wczoraj to mnie do łóżka zaprasza.
Ja jestem zołza i nieraz go o 4 w nocy potrafię obudzić ,a co.
W koncu mąż to obowiązki jakieś ma :-D:-D:-D

A Ty jesteś królową mamuś i Ty się nie nudzisz .:tak::-D:-D:-D
Mój właśnie dzwonił,żeby na niego nie czekać ,bo pewnie wróci na rozpoczecie igrzysk :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
To coś po 2 w nocy będzie.:-:)-:)-(
Ja już torcika zrobiłam.
Teraz się chłodzi i zostanie go ozdobić odpowiednio.

Zapomniałam Wam napisać,jak mnie dziś zaskoczyło moje starsze dziecko.
Wstała i pyta czy robię śniadanie.
To odpowiadam ,że coś by się przydało wrzucić na ruszta :sorry:.
Mamo to ja Ci zrobię a Ty zrób mi ,bo od Ciebie lepiej smakuje.
Ja w śmiech,bo na śniadanie zwykle zjadam pół serka wiejskiego tego 500 g. a nieraz i cały.
A ona to jeszcze lepiej pójdziemy na kompromis.
Ty mi zrobisz kanapki a ja Ci serek otworzę.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-DI co smakowalo Tobie sniadanko od coruni?:-p

Moje dzieci zaczynaja mi marudzic wiec pewnie neidlugo bede uciekala:no:

reklama
MH to czekamy na Ciebie.

Dowikla no tak mnie podeszła,że zrobiłam jej te kanapki.:-D:-D:-D:-D:-D
Serek otworzyłam sama,bo jej się nie chciał otworzyc.:sorry::eek::-D:-D:-D

No moje bąbelki już spią ja sie wykąpałam i juz zasiadlam do kompa.

Na bilansie było dobrze Martynka była grzeczna tylko popsuł jej sie humorek jak trzeba było z palca krew pobrac:tak::tak::sorry:ale jakos to przeżyła w poniedziałek mam zanieś mocz i prawie odbiore badania krwi a jak juz bede miała mocz to pójde do lekarza pokazac wyniki.
A tak to jest zdrowa i wszystko ma prawidłowe:tak::tak::-):happy:
Waga 15 kg wzrost 98 cm

Moim tez sie psuje humorek jak maja miec pobierana krew;-):-)
Zretsza psuje to malo powiedziane:-D:-D:-D:-D
Ale One juz tyle chodzily po lekarzach i tyle razy byly klote ze wcale sie Im nie dziwie:no::no::no::no:
A za dwa tygodnie ide znowu na pobranie krwi z Wikusia

WIKI
To ładnei wazy i mierzy Martynka:tak::tak::tak:

AS
A to cwaniara jedna:-D:-D:-D

No moje bąbelki już spią ja sie wykąpałam i juz zasiadlam do kompa.

Na bilansie było dobrze Martynka była grzeczna tylko popsuł jej sie humorek jak trzeba było z palca krew pobrac:tak::tak::sorry:ale jakos to przeżyła w poniedziałek mam zanieś mocz i prawie odbiore badania krwi a jak juz bede miała mocz to pójde do lekarza pokazac wyniki.
A tak to jest zdrowa i wszystko ma prawidłowe:tak::tak::-):happy:
Waga 15 kg wzrost 98 cm
Wiki to u Was przy bilansie badania robią?:szok::szok:
Czy sama chciałaś skierowanie na badania?
Moim tez sie psuje humorek jak maja miec pobierana krew;-):-)
Zretsza psuje to malo powiedziane:-D:-D:-D:-D
Ale One juz tyle chodzily po lekarzach i tyle razy byly klote ze wcale sie Im nie dziwie:no::no::no::no:
A za dwa tygodnie ide znowu na pobranie krwi z Wikusia

WIKI
To ładnei wazy i mierzy Martynka:tak::tak::tak:

AS
A to cwaniara jedna:-D:-D:-D
Dowikla oj cwaniara nie z tej ziemi.:szok::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

Anaconda Dobrej nocki życzę.

Dziewczyny,czy któras z Was korzysta z NETLOG?
Zalogowałam się tak i muszę przyznać,że bardziej mi się podoba niż NK.
Nie ma żadnych limitów na fotki czy filmy video.
Do tego możliwość tworzenia forum,grup tematycznych.
Wszystko w jednym miejscu
Dla mnie bomba !!!

Zdrówka dla małego.
Widzę,że zaczełaś się starać jako moderator :tak:;-):-):-):-)
Teraz to mi się nie podlizywać:-p:-p, dobrze,że kurs kończy się 26-go lutego:tak::cool: to znowu nałog wróci do normy;-):tak: a jeszcze na własnym:tak: osobistym :cool::cool: netbooku:rofl2::rofl2::cool::cool::tak:.
zbanowana!! Napisała dwa posty i dwa genialne:sorry::sorry: także już jej nie ma:tak:
A oto odpowiedź Administracji: "zbanowałam , bo jak tak zaczyna karierę na BB to nie ma tu czego szukać." i bardzo dobrze:-p.
Malinuś nie przejmuj się kochana:-), są ludzie parapety, stołki,taborety;-):tak:.
Wiktoria, ale masz sporą pannicę z Martynki:tak::-). Julu wagowo tyle samo:tak: tylko niższy:tak::tak:.
Tyle zamówień na chlebuś mam:szok:,że M nie wyrabia się z robieniem:no::-p:-D:-D - na jutro 5 blaszek zaklepanych:tak::cool::cool: i nawet na niedzielę i poniedziałek też :confused2::tak::tak:jutro do młyna jedziemy po mąkę.
M poszedł chłopaków usypiać choć marnie mu tu wyjdzie:dry::dry: bo się krasnale w dzień wyspali:-p:tak:.Po Julu wcale nie znać,że w południe ból brzuszka go męczył i ledwo żywy był - wścieka się tak jakby koniochwastu się najadł:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::tak::-D:-D.

Agunia to ze Ania nie mów to moze nie jest tak poważny problem :tak:mój kamilek też nie łączy jeszcze zdan mówi różne rzeczy ale nie wszystkie dużo rozumie i po swojemu wytłumaczy co chce ale też nie powie ,,daj piciu'':no::no::no:tak ze sie nie martw postaraz sie czytac książeczki zachęcać do wspólnej zabawy dla porównania powiem ci ze Martynka jak była w wieku Kamilka to ładnie mówiła pełnymi zdaniami teraz też ciągle nawija:-D:-Di staraj sie dużo do niej mówic a ona niech patrzy na ciebie jak mówisz do niej.
A jeszcze moja sąsiadka która ma teraz 5 lat jak miała 3 to nie zrozumiała byś jej:no::no:jak cos chciała powiedziec to mówiła tylko ,,dulu dulu bulu bulu,, a teraz pięknie mówi:tak::tak::tak:

No i wiecej nie nadrobie bo Kamilek sie przebudził

(...) super laseczki a TY chudzinka jestes:szok:

znam ten bol mialam kiedys taki problem polecam remolade czyli majonez z ziolami i pizza o polnocy:-D (...)
Kochana na mnie to nie działa mogę jeść wszystko z mc'donalda i mi grama nie przybędzie :sorry:
Ja do tej pory miałam tak samo.
Od roku zaczyna nieco zostawać.
Fotka super a Ty chudzinka rzeczywiście jesteś.
Mi się udało przytyć przez 13 lat 7 kg.!!!!:-D:-D:-D:-D
Moja waga z przed ciąży to 59 po ciąży też 59 a nawet 57.5 momentami była.:szok::szok::-D:-D:-D
Teraz zaczynam wyglądać jak człowiek a nie jak kościotrup.
Dla mnie obecnie najlepsza waga to 65 kg.
Jak miałam już nieco więcej to się męczyłam i dostawałam zadyszki.:-D:-D:-D
Jakoś samo spadło do 65 i niech tak zostanie.:tak::-):-)
Jak znajdę fotkę z tamtego okresu to też wkleję.

Co ty za bzdury opowiadasz?:szok::szok::szok::szok::szok:
Jestem mocno wierząca,praktykująca i chodzę do kościoła.
Kiedyś nawet z księdzem się kłóciłam rozważając pismo święte,ale to dawno temu było.
Większej głupoty nie słyszałam jak to co ty napisałaś.:szok::szok::szok::szok:
Piekło to jest na ziemi.
Nie ma gorzej nigdzie niż my tu mamy.
Na odkupienie grzechów to jest czyściec i każdy za siebie odpowiada .
Pierwsi chrześcijanie byli chrzczeni jako dorośli i rzekomo Bóg ich przyjął do Królestwa Niebieskiego.
Są dwie szkoły.
W chrześcijaństwie się przyjeło ,że chrzcimy małe dzieci,ale gdzie to w Biblii napisane? NIE MA
W dekalogu tego też nie ma a to podstawy naszej wiary.
Jeśli ktoś chce dać dziecku wolny wybór to jego sprawa i nikt nie powinien ingerować.
Jakim prawem w ogóle w ten sposób piszesz do osoby ,której zupełnie nie znasz?
O tym czy nasza Malinka jest normalna czy też nie to raczej lekarz specjalista powinien decydować a nie ty !!!
Sorry,ale przegięłaś.:sorry::sorry:
Jak się wchodzi na wątek to powinno się przedstawić,ale to już szczegół w porównaniu z tym co napisałas.:angry::angry:
To się wygadałam.
Wracam do garów,bo sporo tego do szykowania.:tak:
13 lat tylko 7 kg :szok: dawaj zdjęcie Kochana :tak:
I dobrze napisałaś :tak:
A ja wzielam pomylam podlogi, zrobilam kisiel.Czekam az ostygnie co by jezyka nie poparzyc:tak:

Myje podlogi a Lali mi gada: sprzataj mama, sprzataj!nabalaganilas to sprzataj:szok:
Mowie ide zrobie dla nas kisiel a Lali:Kisiel dla mamy, Laury i dla taty.Tata w pracy, wroci i zje:-D:-D
Jakby mogla o tatusiu zapomniec:-D:-D

/Na dworze pada snieg non stop -4 a wcale go nie widac:szok:
Hehe to mała ma teksty ostatnio :-D ja Ci mogę dać trochę śniegu, za darmo tylko transport trzeba załatwić :-)

Mój ostatnio niby codziennie wraca ,ale tuż przed północą czyli jeszcze dziś :sorry::rofl2::rofl2:
Już tak fajnie było jak na 20-21 był w domu,a teraz du...a.
Dobre się skończyło.:confused2::confused2:Ja swojego widzę rano godzinę i wieczorem tyle co je kolację.
Czasami zrobi wyjątek ,tak jak wczoraj to mnie do łóżka zaprasza.
Ja jestem zołza i nieraz go o 4 w nocy potrafię obudzić ,a co.
W koncu mąż to obowiązki jakieś ma :-D:-D:-D

A Ty jesteś królową mamuś i Ty się nie nudzisz .:tak::-D:-D:-D
Mój właśnie dzwonił,żeby na niego nie czekać ,bo pewnie wróci na rozpoczecie igrzysk :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
To coś po 2 w nocy będzie.:-:)-:)-(
Ja już torcika zrobiłam.
Teraz się chłodzi i zostanie go ozdobić odpowiednio.

Zapomniałam Wam napisać,jak mnie dziś zaskoczyło moje starsze dziecko.
Wstała i pyta czy robię śniadanie.
To odpowiadam ,że coś by się przydało wrzucić na ruszta :sorry:.
Mamo to ja Ci zrobię a Ty zrób mi ,bo od Ciebie lepiej smakuje.
Ja w śmiech,bo na śniadanie zwykle zjadam pół serka wiejskiego tego 500 g. a nieraz i cały.
A ona to jeszcze lepiej pójdziemy na kompromis.
Ty mi zrobisz kanapki a ja Ci serek otworzę.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pochwal się tortem :-) mojego rano rzadko widzę ale że on budzika nie słyszy tylko ja więc ja go budze :sorry: a tak to o 17 w domu jest. No jak ma służbę to dwa dni mniej więcej go nie ma :sorry: To fajne śniadanie miałaś hehe :-D muszę zapamiętać taką zamianę ;-)
Witam, ja znowu tylko na chwilkę.

Mam teścia na głowie jeszcze do niedzieli. Dziewczyny zadowolone z obecności dziadka, więc git :tak: Ale zajmuje mi kompa :eek::sorry:

Wracam w poniedziałek :tak:
Hehe nie ma to jak dziadek na kompie :sorry::-D

Witam wieczornie. Ja wpadłam napisać tylko dobranoc bo to ciśnienie dzisiaj to mnie dobije :no: Kuba i M już śpią :tak: jakże mogło być inaczej :sorry: Nie wiem czy przez weekend zajrzę bo mój tata ma pracę na studia do napisania a w niedziele siostra będzie a M po służbie :confused2: dobrze że jutro nie mam za dużo do sprzątania :tak: a gwałciciel nadal grasuje, dzisiaj już dwa razy w krośnie i jakiejś wsi niedaleko zielonej góry a to tylko 50km od nas :no: i prawdopodobnie jest ich dwóch albo trzech :szok: no szok, wiedzą jakim samochodem jeżdżą a nie mogą ich załapać :no: dobrze że mam znajomego w policji to poinformuje jak będzie w żarach :tak: no to ja zmykam dobranoc spokojnej nocki życzę :tak:

reklama
Do góry