reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej.

Wpadam usprawiedliwić nieobecność. Powód: problemy z siecią. Nawet byłam odłączona od telefonu. :wściekła/y:Pierwszy raz się tak zdarzyło.:confused2: Sytuacja opanowana, zgłoszona do sieci - długa historia i mnóstwo nerwów.:confused2:

Nadrobić idę...:happy:

reklama
a nie za wczesnie na pomidory?moga uczulac.
a te 2tyg to taki tacierzynski dodatkowy?gdzies cos czytalam ale nie bardzo pamietam
powiedz co i jak to bratowej podpowiem
od razu trzeba skladac podanie do zakldu pracy czy jak?
na zupce pisalo od 4 miesiąca- jedna z pierwszych:-p
zjadł juz ze 2 słoiczki i nic mu nie jest:tak: jarzynową tez juz jadł:tak: i szpinak z ziemniaczkami:tak::tak: i bananka wczoraj;-)

2 tyg przed koncem macierzynskiego najpóźniej trzeba złożyc pisemny wniosek od pracodawcy:tak: tu masz wszystko:
http://kadry.wp.pl/aktualnoci/zmian...stosowac-nowe-przepisy,s,34,c,197,a,6206.html

ejj no to muszę naprawdę głęboko pomyśleć nad tym jak:confused2::confused2::confused2: w każdym razie 40zł, taka niby czerwona niby bordowa i dośc duża. W końcu wygladam jak człowiek! No jak mój oszczędny M stwierdził, że co jak co ale torebkę muszę mieć to jednak...:sorry::-D
to zaszalał:-D

Ostatnia edycja:
Dorota a dlaczego nie sluchasz Anabuby skoro ona juz ma to za soba.Przeciez lekarz ogolny to nie specjalista
Plcki mniammmm zjadlabym:-)

Justa jestes usprawiedliwiona:tak:

Wiki milego czytania.A jak tam bilans?

Laura po kolacji i po wieczornej toalecie
Ja to chyba sobie dzis odpuszcze kompa i posiedze patrzac na jakis film:tak:

Ide jakas kolacje zjesc.Moze jeszcze wlece a jak by mi sie nie udalo to mowie dobranoc:happy:

ja jestem padnięta:confused2: w sumie to nie miałam dłuższej chwili spokoju zeby usciąsc is ie zrelaksowac:confused2:

wogóle to zapomniałam Wam napisać że M poszedł z bratem na fuche i póki co bedzie mu pomagal. Wyjechał o 7 wrocil o 17,30 i tak bedzie pewnie cały czas:confused2: pierwszy dzien byłam sama z Maksem ipowiem Wam że tak sie przyzwyczaiłam że dzielismy sie nim razem że dzisiaj miałam sajgon:confused2: w sumie nie bylo tak zle ale maks juz okolo 14-15 mial kryzys bez taty chyba:eek::eek: nic mu nie odpowiadało- chyba juz mu sie mama znudziła od 6 rano i chciał do taty bo zwykle był i on i ja:laugh2::laugh2::laugh2: mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczai ze taty nie ma bo nie chce miec wyjca popołudniowego codziennie:eek::eek::eek:

wogóle to ja tak przywylam do M ze dziwnie sie czułam bez eigo przez prawie cały dzien:eek:
pól roku dzien w dzien bylismy razem:eek:
a wcesniej tez on wyjezdzal do pracy przed 9 i kolo 14 15 wracał:eek: a tu nagle taki szok:-D trzeba bedzie przwyknąć, bo nawet jak otworzy warstat to wtedy tez go dlugo nie bedzie, moze nawet dłuzej....:tak::szok:

ide sie wykapac w spokoju jak nikogo nie ma:p

Ostatnia edycja:
Medea Tobie jest dziwnie a ja Ci zazdroszczę!!!!!!!!!! tyle czasu z M!!! nawet jak wróci o 17 to i tak super wcześnie!! Bo mój jak nie na wyjazdach to wraca od 19....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to teraz sobie wyobraź jak abrdzo znudzony jest mamą mój bejbes!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Witam wieczorkiem
Bylam jzu wczesniej ale przyszla tesciwoka i nie zdazylam odpisac a wylaczylam laptopa:tak::tak::tak:
Cos boli mnie zoladek:no::no::no::no:
Mlodzi wlasnie zjedli paroweczki ale nadal nie wybieraja sie spac:no:Biegaja mi w samych gaciorach po chacie :tak::tak::tak:
Z tego co pamietam jak czytalam to
MALINUS
Nie przejmuj sie ta franca ANGELIKA bo nie warto:no::no::no:Widac ze laska musiala sie neizle nudzic
WIKTORIA
Jak tam po bilansie?
ANKA
Moi tez tak lubia kisiel:tak::tak::tak:Zreszta ja tez:-);-)

Medea Tobie jest dziwnie a ja Ci zazdroszczę!!!!!!!!!! tyle czasu z M!!! nawet jak wróci o 17 to i tak super wcześnie!! Bo mój jak nie na wyjazdach to wraca od 19....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to teraz sobie wyobraź jak abrdzo znudzony jest mamą mój bejbes!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
Juz sie tak nie przchwalajcie co:-p:-p:-pBo co ja mam powiedziec?;-):-D:-D:-D:-D

Mój ostatnio niby codziennie wraca ,ale tuż przed północą czyli jeszcze dziś :sorry::rofl2::rofl2:
Już tak fajnie było jak na 20-21 był w domu,a teraz du...a.
Dobre się skończyło.:confused2::confused2:Ja swojego widzę rano godzinę i wieczorem tyle co je kolację.
Czasami zrobi wyjątek ,tak jak wczoraj to mnie do łóżka zaprasza.
Ja jestem zołza i nieraz go o 4 w nocy potrafię obudzić ,a co.
W koncu mąż to obowiązki jakieś ma :-D:-D:-D

Juz sie tak nie przchwalajcie co:-p:-p:-pBo co ja mam powiedziec?;-):-D:-D:-D:-D
A Ty jesteś królową mamuś i Ty się nie nudzisz .:tak::-D:-D:-D
Mój właśnie dzwonił,żeby na niego nie czekać ,bo pewnie wróci na rozpoczecie igrzysk :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
To coś po 2 w nocy będzie.:-:)-:)-(
Ja już torcika zrobiłam.
Teraz się chłodzi i zostanie go ozdobić odpowiednio.

Zapomniałam Wam napisać,jak mnie dziś zaskoczyło moje starsze dziecko.
Wstała i pyta czy robię śniadanie.
To odpowiadam ,że coś by się przydało wrzucić na ruszta :sorry:.
Mamo to ja Ci zrobię a Ty zrób mi ,bo od Ciebie lepiej smakuje.
Ja w śmiech,bo na śniadanie zwykle zjadam pół serka wiejskiego tego 500 g. a nieraz i cały.
A ona to jeszcze lepiej pójdziemy na kompromis.
Ty mi zrobisz kanapki a ja Ci serek otworzę.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam, ja znowu tylko na chwilkę.

Mam teścia na głowie jeszcze do niedzieli. Dziewczyny zadowolone z obecności dziadka, więc git :tak: Ale zajmuje mi kompa :eek::sorry:

Wracam w poniedziałek :tak:

Do góry