reklama
Dormark u mnie córa też zazdrosna
czasem zadaje nawet takie pytania jak ostatnio czemu ja lubię Dominika a ją nie
...i muszę jej tłumaczyć że ją tez lubię i kocham i ciągle jej to okazuje żeby takich pytań nie było a jednak są bo dzieciaki chyba już takie są
moja nawet wybiera wzorek na pieluszkach jaki mam małemu założyć
no i ciągle jej muszę mówić że nią też się tak zajmowałam i jakoś bardziej rozumie że muszę się właśnie małym w danej chwili zająć np przebrać pieluszkę i pobawimy się później ale muszę w trakcie jej mówić że też robiła kupkę myłam jej pupę itd a ona słucha i się cieszy

no i ciągle jej muszę mówić że nią też się tak zajmowałam i jakoś bardziej rozumie że muszę się właśnie małym w danej chwili zająć np przebrać pieluszkę i pobawimy się później ale muszę w trakcie jej mówić że też robiła kupkę myłam jej pupę itd a ona słucha i się cieszy

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ej, ej :-) Wróciłam do świata żywych 

Dzisiaj mieliśmy z Olisiem kontrolę kardiologiczną (wszystko jest super, następna kontrola za 1,5 roku) i Tomek siedział z Jessi 4 godziny w domu. Już mi w życiu nie wypomni, że czegoś nie zdążyłam zrobić
Tak mu córcia dała popalić, że biedak nawet śniadania nie miał kiedy zjeść, dobrze mu to zrobi, może schudnie troszkę ;-)
Wiecie co ja to chora na umyśle jestem, ledwo co mi się wszystko wygoiło po porodzie, a ja już myślę o trzecim dziecku
Mieliśmy czekać do 2012 roku, ale nastąpiła zmiana planów i po prostu nie będziemy stosować żadnych środków anty i zobaczymy co nam los przyniesie 
Ohoooooo, Bin Laden w pieluszce się budzi:-)

Dzisiaj mieliśmy z Olisiem kontrolę kardiologiczną (wszystko jest super, następna kontrola za 1,5 roku) i Tomek siedział z Jessi 4 godziny w domu. Już mi w życiu nie wypomni, że czegoś nie zdążyłam zrobić

Wiecie co ja to chora na umyśle jestem, ledwo co mi się wszystko wygoiło po porodzie, a ja już myślę o trzecim dziecku

Kaja_10
Fanka BB :)
roxeen - dwa dni po nijak to się ma do pączka...;-) nie wiem jak ci powiedzieć ale nie on bidny winnyprzeplatane płaczem - chol***ny pączek![]()

dzień dobry..:-) znaczy ja druga

Witam z rana u mnie straszna noc i to nie zwiny Mij , tylko Nicol cala noc od 2 wymiotowala i plakala , ze ja brzuszek boli teraz tez sie przebudzila zwymiotowala a raczej probowala bo nie ma juz czym , strasznie sie meczy i zasnela .Goraczki nie ma tylko te wymioty .Mija naszczescie grzeczniutko coby nie przechwalic obudzila sie o 2.30 nba jedzonko i spala do 9.30 .Teraz tez zjadla i lezy w lozeczku zasypiajac .Ok ide sie ogarnac i wypic kawe.
Ja chyba tez sie dzis na paczka skusze, chodzi za mna jak nie wiem co.
Ja chyba tez sie dzis na paczka skusze, chodzi za mna jak nie wiem co.
hej Kobitki
ale dzisiaj mgła rano była - domu sasiadów nie było widać nawet !
z mojej Małej ładny terorysta sie robi - zaczyna pokazywac kto tu rzadzi hihihi :-) przed prawie każdym zaśnieciem musi troszkę powyć a co ! żeby mama nie miała za dobrze hehehe !
teraz mały potworek śpi więc ja lece zadbać wkońcu o siebie do łazieneczki ! nakupowałam sobie fajnych żeli do kompieli, balsamów, rękawice masująca więc lece teraz wypróbowac wszystko hihih !
a Mała niech śpi - jakby co babcia ją pobuja
kurcze a mnie od dwóch dni dziwnie sutek w prawej piersi pobolewa - a karmie przez kapturki przecież !!!
ale dzisiaj mgła rano była - domu sasiadów nie było widać nawet !
z mojej Małej ładny terorysta sie robi - zaczyna pokazywac kto tu rzadzi hihihi :-) przed prawie każdym zaśnieciem musi troszkę powyć a co ! żeby mama nie miała za dobrze hehehe !
teraz mały potworek śpi więc ja lece zadbać wkońcu o siebie do łazieneczki ! nakupowałam sobie fajnych żeli do kompieli, balsamów, rękawice masująca więc lece teraz wypróbowac wszystko hihih !
a Mała niech śpi - jakby co babcia ją pobuja
kurcze a mnie od dwóch dni dziwnie sutek w prawej piersi pobolewa - a karmie przez kapturki przecież !!!

sylwia100
Kacha z ty dzieckiem trzecim to ja myslałam ,ze tylko ja tak mamEj, ej :-) Wróciłam do świata żywych
Dzisiaj mieliśmy z Olisiem kontrolę kardiologiczną (wszystko jest super, następna kontrola za 1,5 roku) i Tomek siedział z Jessi 4 godziny w domu. Już mi w życiu nie wypomni, że czegoś nie zdążyłam zrobićTak mu córcia dała popalić, że biedak nawet śniadania nie miał kiedy zjeść, dobrze mu to zrobi, może schudnie troszkę ;-)
Wiecie co ja to chora na umyśle jestem, ledwo co mi się wszystko wygoiło po porodzie, a ja już myślę o trzecim dzieckuMieliśmy czekać do 2012 roku, ale nastąpiła zmiana planów i po prostu nie będziemy stosować żadnych środków anty i zobaczymy co nam los przyniesie

moze kiedys na córcie spróbuje ,ale mysle ze najpierw badania jakies porobic bo boje sie kolejnej wady wrodzonej:-
reklama
Kaja_10
przesmiewca![]()
Wcale nie

Symbolika pączka tylko żartobiliwa.. jak bum cyk cyk