reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

dormark - no jakim cudem i prawem my cię wyrzucic miałyśmy...? Tyś nasza.. nic się nie przejmuj i zdrowiej. :tak:

reklama
Dormark u mnie córa też zazdrosna :tak:czasem zadaje nawet takie pytania jak ostatnio czemu ja lubię Dominika a ją nie:sorry: ...i muszę jej tłumaczyć że ją tez lubię i kocham i ciągle jej to okazuje żeby takich pytań nie było a jednak są bo dzieciaki chyba już takie są :tak: moja nawet wybiera wzorek na pieluszkach jaki mam małemu założyć :sorry:

no i ciągle jej muszę mówić że nią też się tak zajmowałam i jakoś bardziej rozumie że muszę się właśnie małym w danej chwili zająć np przebrać pieluszkę i pobawimy się później ale muszę w trakcie jej mówić że też robiła kupkę myłam jej pupę itd a ona słucha i się cieszy:sorry:

Ej, ej :-) Wróciłam do świata żywych :-D:-D:-D
Dzisiaj mieliśmy z Olisiem kontrolę kardiologiczną (wszystko jest super, następna kontrola za 1,5 roku) i Tomek siedział z Jessi 4 godziny w domu. Już mi w życiu nie wypomni, że czegoś nie zdążyłam zrobić:-D Tak mu córcia dała popalić, że biedak nawet śniadania nie miał kiedy zjeść, dobrze mu to zrobi, może schudnie troszkę ;-):-p
Wiecie co ja to chora na umyśle jestem, ledwo co mi się wszystko wygoiło po porodzie, a ja już myślę o trzecim dziecku:-p Mieliśmy czekać do 2012 roku, ale nastąpiła zmiana planów i po prostu nie będziemy stosować żadnych środków anty i zobaczymy co nam los przyniesie :-p
Ohoooooo, Bin Laden w pieluszce się budzi:-)

mówisz, że taka jest siła pączka.... :-p to mój wczoraj był aniołem za to... jakbym też tak pomyślała.. to może ja powinnam pączki codziennie jeść:laugh2::laugh2: może to niegłupie... tylko jak ja będę wówczas wyglądać :eek:

Witam z rana u mnie straszna noc i to nie zwiny Mij , tylko Nicol cala noc od 2 wymiotowala i plakala , ze ja brzuszek boli teraz tez sie przebudzila zwymiotowala a raczej probowala bo nie ma juz czym , strasznie sie meczy i zasnela .Goraczki nie ma tylko te wymioty .Mija naszczescie grzeczniutko coby nie przechwalic obudzila sie o 2.30 nba jedzonko i spala do 9.30 .Teraz tez zjadla i lezy w lozeczku zasypiajac .Ok ide sie ogarnac i wypic kawe.
Ja chyba tez sie dzis na paczka skusze, chodzi za mna jak nie wiem co.

hej Kobitki :)

ale dzisiaj mgła rano była - domu sasiadów nie było widać nawet !

z mojej Małej ładny terorysta sie robi - zaczyna pokazywac kto tu rzadzi hihihi :-) przed prawie każdym zaśnieciem musi troszkę powyć a co ! żeby mama nie miała za dobrze hehehe !
teraz mały potworek śpi więc ja lece zadbać wkońcu o siebie do łazieneczki ! nakupowałam sobie fajnych żeli do kompieli, balsamów, rękawice masująca więc lece teraz wypróbowac wszystko hihih !
a Mała niech śpi - jakby co babcia ją pobuja :)

kurcze a mnie od dwóch dni dziwnie sutek w prawej piersi pobolewa - a karmie przez kapturki przecież !!! :szok:

Ej, ej :-) Wróciłam do świata żywych :-D:-D:-D
Dzisiaj mieliśmy z Olisiem kontrolę kardiologiczną (wszystko jest super, następna kontrola za 1,5 roku) i Tomek siedział z Jessi 4 godziny w domu. Już mi w życiu nie wypomni, że czegoś nie zdążyłam zrobić:-D Tak mu córcia dała popalić, że biedak nawet śniadania nie miał kiedy zjeść, dobrze mu to zrobi, może schudnie troszkę ;-):-p
Wiecie co ja to chora na umyśle jestem, ledwo co mi się wszystko wygoiło po porodzie, a ja już myślę o trzecim dziecku:-p Mieliśmy czekać do 2012 roku, ale nastąpiła zmiana planów i po prostu nie będziemy stosować żadnych środków anty i zobaczymy co nam los przyniesie :-p
Ohoooooo, Bin Laden w pieluszce się budzi:-)
Kacha z ty dzieckiem trzecim to ja myslałam ,ze tylko ja tak mam:-D:-D:-Dale ja sie narazie nie decyduje:tak:
moze kiedys na córcie spróbuje ,ale mysle ze najpierw badania jakies porobic bo boje sie kolejnej wady wrodzonej:-:)-:)-(ale instynkt macierzynski mamy co?

reklama

Wcale nie :sorry: naprawdę się zainteresowałam faktem ile dany produkt zjedzony przez nas wpływa na składniki mleczka po zjedzeniu. Poważnie tego nie wiem a myślę, że to istotne. Na dowód tego zadałam pytanie na wątku o karmieniu.
Symbolika pączka tylko żartobiliwa.. jak bum cyk cyk :laugh2:

Do góry