reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam widać,że weekend bo tylko 4 stronki do nadrobienia do tej pory:-p:tak:.
Ja mam w kwietniu i to pod koniec dopiero.:-D:-D:-D:-D
I razem będziemy świętować;-):tak::cool::cool::-):-).
Torcik wyszedł tak:

Mam już sumienie czyste i mogę iść spać.
No ja cie nie mogę :szok::szok: - prawdziwy z Ciebie wirtuoz kulinarny:tak::tak::tak::-):-).
Dzis zrobimy jeszcze inny patent ze spaniem Oliwki.Polozymy ja na lozku norlamnym w jej pokoju.Oblozymy ja wszystkim co sie da,na szczescie lozko jest niziutkie.Moze u niej to kwestia spania na normalnym lozku?.Zobaczymy bo przyznam ze ja wole spac z M a nie kazdy gdzies indziej :-(.
Trzymam kciuki za pomyślne i szybkie przestawienie się oliwki na samodzielne spanie;-):tak::tak:.

Mlode juz chyba spia a Dominik sobie koloruje,wiec ja siedze przy capucinko i wpierniczam kocie jezyczki:tak::tak::tak:
Dziewczyny jak spedzacie Walentynki?Bo ja z tesciowa przy pizzy bo obydwie takie samotne jestesmy hehe:tak::tak::tak:
Olek właśnie mnie czekoladą poczęstował i kawkę dokończyłam.
Walentynki w domu,bo teściów zasypało i młode na głowie:tak:.A dla M sprezentowałam wodę po goleniu i kulkę z Avonu:tak:.
witam :-) w........na jestem na maksa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale to napisze wieczorem bo teraz niedługo do pracy i jeszcze na dodtek rozmowa mnie czeka z kierowniczka :szok::szok::eek:

wrrrrr M juz wrócil:eek:
i w dodatku z patrykiem:eek::eek: bo Patrykowi jednak sie nie chciało zostać u babci :eek::eek:
i ch.. w dupe strzelił walentynki:confused2: a moze i dobrze:eek:
ale jestem złaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oczywiscie juz zdazylam sie z ni mpoklocic a dopiero wszedł
Dziewczyny tulam na nerwy i dla spokojności meliska dla Was
spokojne_lato1.jpg

Byliśmy w młynie w Mojsławicach i mało brakowało a byśmy tam nie dojechali:no:. Wpadliśmy w poślizg :szok::szok: przy wyprzedzaniu. Dobrze,że M kierował:tak::tak:.
Chlebkowy interes kręci się :tak::cool::cool: i już mam następne zamówienia na poniedziałek:tak::tak:

reklama
As humoru nie zazdroszczę:no::no::no:
Medea spokojnie...no uroki rodzica:sorry: moze jeszcze coś się wykombinuje:tak:
taa ciekawe co

poza tym jakie uroki rodzica- jakby byl moim dzieckiem nie byloby chce wracac- chciales sie wymigac od matki jadąc do babci to tam teraz siedz. Już mam tego dość wszystkiego. Coraz czesciej zaluje ze wzielam sobie faceta z dzieckiem:wściekła/y: Ja mam teraz miec spieprzony wieczor prez nieswoje dziecko:wściekła/y: i tak jest notorycznie- co problem to patryk za tym stoi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

.
sek w rym ze do maksa ma przyjechac moja mama zebysmy sobie mogli wyjsc:wściekła/y: i ma spac z patrykiem???????:crazy::crazy::crazy::crazy: w dupie mam ich wszystkich

patryczkowi sie odwidzi i wszystkie plany ida w łeb:crazy::crazy::crazy:
Ech ,no nie fajnie się porobiło.:no:
Cóż na to można poradzić,tak wyszło.:sorry::sorry:

Witam widać,że weekend bo tylko 4 stronki do nadrobienia do tej pory:-p:tak:.

I razem będziemy świętować;-):tak::cool::cool::-):-).

No ja cie nie mogę :szok::szok: - prawdziwy z Ciebie wirtuoz kulinarny:tak::tak::tak::-):-).

Trzymam kciuki za pomyślne i szybkie przestawienie się oliwki na samodzielne spanie;-):tak::tak:.

Olek właśnie mnie czekoladą poczęstował i kawkę dokończyłam.
Walentynki w domu,bo teściów zasypało i młode na głowie:tak:.A dla M sprezentowałam wodę po goleniu i kulkę z Avonu:tak:.

Dziewczyny tulam na nerwy i dla spokojności meliska dla Was
spokojne_lato1.jpg

Byliśmy w młynie w Mojsławicach i mało brakowało a byśmy tam nie dojechali:no:. Wpadliśmy w poślizg :szok::szok: przy wyprzedzaniu. Dobrze,że M kierował:tak::tak:.
Chlebkowy interes kręci się :tak::cool::cool: i już mam następne zamówienia na poniedziałek:tak::tak:
Marta ja i wirtuoz --dobre sobie :-D:-D:-D:-D:-D
Ale mnie rozbawiłaś
Dobrze,że tylko na poślizgu się skończyło :tak:
Ja dla Swojego m mam tort urodzinowo-walentynkowy i wieczorem siebie mu dam :-D:-D:-D
A co .Niech chłopak kombinuje co z tym prezentem zrobić :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

taa ciekawe co

poza tym jakie uroki rodzica- jakby byl moim dzieckiem nie byloby chce wracac- chciales sie wymigac od matki jadąc do babci to tam teraz siedz. Już mam tego dość wszystkiego. Coraz czesciej zaluje ze wzielam sobie faceta z dzieckiem:wściekła/y: Ja mam teraz miec spieprzony wieczor prez nieswoje dziecko:wściekła/y: i tak jest notorycznie- co problem to patryk za tym stoi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Medea nie załamuj się,ale rzeczywiście wybrałaś trudną drogę.
Tulam Cię.
Jakoś to przetrzymacie.

U mnie wszyscy na dole na obiedzie siedzą a ja z takim wisielczym humorem ......
chyba wcale nie zejdę.:-:)-:)-(
Zaryczana jestem i wyglądam jak strach w tej chwili.
Przeprosiłam Darka i poszedł sam na dół.:-:)-:)-(

Witam
Ja u teściowej więc długo tu nie posiedzę:crazy::crazy:
Poczytałam was troszkę więc
As śliczny torcik mężulkowi sprawiłaś:tak::tak::tak: a ty faktycznie figurkę masz do pozazdroszczenia:tak::tak::tak:
Medeuska no fakt z tego co piszesz Patryk bardzo rozpieszczony jest i stąd te wszystkie zgrzyty między wami, wiem jak to jest ale trzeba to zaakceptować albo się rozstać - innego wyjścia nie ma:no::no::no:
Joanna ja też ciekawa jestem co tak cię z równowagi wytrąciło:szok::szok::szok:
Dorota oby Oliwka szybko zaczęła przesypiać całe noce ale mogę cię pocieszyć że Maja do dzisiaj raz w nocy się budzi, i co ty na to?
Dowikla lepsze walentynki z teściową niż samej:-p:-p:-D:-D;-);-);-)
Iwcik te girlandy i wystroje okien też piękne:tak::tak::tak:

Anaconda zaakceptować? Jak można zaakceptować 13 latka który nawet naczyn po jedzeniu nie potrafi wyniesc z pokoju i trzyma az wyschnąi spleśnieją, bo ważniejsze jest siedziec na komputerze i granie całymi dniami. Ubrania leżą w całym pokoju porozwalane dopoki mu sie uwagi nie zwróci, bo przeciez do kosz ana pranie ciężko wyniesc. A oczywiście jak sie zwróci uwage to powie ok i gra dalej w gre i moze jak mu sie znudzi granie albo łaskawie zachce, to to zrobi:eek:
Poza tym zrób jesc przynies pod nos itd.. to nie jest do zaakceptowania.
A na pewno bez walki nie odejde- bo nie chce Maksowi ojca zabierac- predzej Patrykowi piekło zrobie i moze mnie nawet nienawidzic.
Skoro ojciec nie potrafi go wychowac to ja to zrobie, co dla niego przyjemne nie bedzie.

Jak byłam dobra to i tak to nic nie dawało, więc zrobie sie zła i zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja miłej udawać nie musze. A na pewno nie pozwole rozpieszczonemu nastolatkowi znisczyć życia mojego i Maksa. :no::no:

Ps.Skąd to znasz?:sorry::-p

Maja nie przesypia Ci całej nocy??:szok: Biedna Ty....

Ostatnia edycja:
Medea u ciebie to ten problem że twój Patrykowi na wszystko pozwala i obowiązków go nie uczy, i bardzo dobrze robisz że nie pozwalasz na sobie jeździć, szkoda że twój tego nie rozumie:-:)-:)-(

Medea u ciebie to ten problem że twój Patrykowi na wszystko pozwala i obowiązków go nie uczy, i bardzo dobrze robisz że nie pozwalasz na sobie jeździć, szkoda że twój tego nie rozumie:-:)-:)-(
w tym problem ze on uważa Patryka za bóstwo jakies, a jak ja cokolwiek na niego powiem to oczywiście go nienawidze:eek:
chyba wpadłam w najgorsze g.. jakie mogłam:sorry: bo mieć pasierba to nie taka tragedia ale w polączeniu z facetem jakie ja mam.... to juz jest gorzej:eek:

gdybym wiedziała że tak będzie to pewnie bym zrezygnowała na samym poczatku. szkoda ze przyszłości nie potrafie przepowiadac.....:-D:-D:-D

reklama
Torcik już podałam.
Ależ się goście zdziwili :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D.
Ja do Darka dmuchaj
a on no coś Ty?
Tak publicznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dopiero po chwili zajarzyłam co ja powiedziałam :-p:-D:-D:-D:-D

Najlepiej pytam Darka ,którą część tortu wybiera a on :
najchętniej wszystkie :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Ale z gośćmi trzeba się podzielić :tak:;-):-):-)
W ostateczności ja miałam zdecydować od czego rozpoczynamy konsumpcję
i zaczełam od....krocza :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj śmiechu było z tą kobietą.
Co niektórzy o cycki się bili :szok::-D:-D:-D
potem sprawdzali czy to nie silikony :szok::szok::-D:-D:-D

Jazda z tym tortem była niesamowita,nawet na chwilkę zapomniałam o smutkach.:tak::tak:

Do góry