reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
witam!!ja raz mam mdłości i wymiotuje a raz nic zero dolegliwości trohę się tym martwię ponieważ moja znajoma stwierdziła że jeśli nie ma mdłości w ciąży tzn ze jest coś nie tak z dzidziusiem:-
-(
Co Wy o tym sadzicie?
Czy to prawda?
Co Wy o tym sadzicie?

Czy to prawda?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dawidowe
witam!!ja raz mam mdłości i wymiotuje a raz nic zero dolegliwości trohę się tym martwię ponieważ moja znajoma stwierdziła że jeśli nie ma mdłości w ciąży tzn ze jest coś nie tak z dzidziusiem:--(
Co Wy o tym sadzicie?
Czy to prawda?
dobij mnie jeszcze bardziej. Wsytarczy ze jestem chora. Mdłosci nie mam.
A wy co polecacie na przeziembienie?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
pszczylaszczka
Opisalam jak sobie radzic z przeziebieniem w watku chorobowym , bo bylam przeziebiona w zeszlym tygodniu
To nieprawda ze trzeba miec mdlosci, ja w pierwszej nie mialam i teraz tez- ok 60-70 % kobiet ma, bo tak reaguje na gwaltowne zmiany hormonow
Powiem wam ,! zrobilam to . .. Wczraj musialam zjesc steka- dwa!!! musielismy jechac po mieso !! jestem ciagle glodna !!! starm sie nie jesc slodyczy, ziemniakow itp ale umieram z glodu , budze sie z glodu!!
jutro do lekarza na usg
):-)
To nieprawda ze trzeba miec mdlosci, ja w pierwszej nie mialam i teraz tez- ok 60-70 % kobiet ma, bo tak reaguje na gwaltowne zmiany hormonow
Powiem wam ,! zrobilam to . .. Wczraj musialam zjesc steka- dwa!!! musielismy jechac po mieso !! jestem ciagle glodna !!! starm sie nie jesc slodyczy, ziemniakow itp ale umieram z glodu , budze sie z glodu!!
jutro do lekarza na usg
emiliab
Baśka_28. Nieprawda!!!! Ja w pierwszej ciąży( 6 lat temu) w ogóle nie miałam mdłości, ba, nie miałam na początku ŻADNYCH oznak ciąży (oprócz zatrzymania @). Dziecko rozwijało się prawidłowo i takie też się urodziło. Każda kobieta inaczej przechodzi ciążę. Każda ciąża jest inna. ;-)
dawidowe
Baśka_28. Nieprawda!!!! Ja w pierwszej ciąży( 6 lat temu) w ogóle nie miałam mdłości, ba, nie miałam na początku ŻADNYCH oznak ciąży (oprócz zatrzymania @). Dziecko rozwijało się prawidłowo i takie też się urodziło. Każda kobieta inaczej przechodzi ciążę. Każda ciąża jest inna. ;-)
troche mnie pocieszacie bo ja przez to ciagle wmawiam ze moze nie jestem w ciazy tylko dlaczego @ nie ma juz 3 tyogdnie
czarna1309
Zaangażowana w BB
czesc wam wszystkim moge sie do was przylaczyc? bo chyba tez zostane mama w pazdzierniku co prawda dopiero w srode ide do gin ale robilam dwa testy i wynik wyszedl pozytywny takze tak samemu sobie obliczajac to porod powinnam miec okolo 21-22 pazdziernik.
iwcia1234
Natalka jest juz z nami:*
Witam Kochane
z olbrzymią przyjemnościa pragne do Was dołączyć
zrobiłam wczoraj i dzisiaj test-oba pozytywne.Jestem juz po 2 poronieniach więc będzie to ciąża pełna obaw ale bardzo czekam na mojego małego bąbelka:*
joanna0984
Zaciekawiona BB
He he.. a ja dzisiaj cwaniara
zaprowadzilam core do przedszkola i .... poszlam se spac po powrocie i spalam dwie i pol godziny
To jest powtorka z rozrywki bo i w pierwszej ciazy, jak to mowil moj maz, gdzie mialam podparcie zasypialam
teraz to samo
Wczoraj wieczorem najadlam sie ogorkow konserwowych i jak wstalam zoladek mnie bolal
Pojutrze mam wizyte u poloznej (tu tak to inaczej jakos funkcjonuje) ciekawe kiedy bede miala pierwsze usg

To jest powtorka z rozrywki bo i w pierwszej ciazy, jak to mowil moj maz, gdzie mialam podparcie zasypialam

Wczoraj wieczorem najadlam sie ogorkow konserwowych i jak wstalam zoladek mnie bolal

Pojutrze mam wizyte u poloznej (tu tak to inaczej jakos funkcjonuje) ciekawe kiedy bede miala pierwsze usg

reklama
karolina29
Zaciekawiona BB
A u mnie sie zaczelo
mdlosci i wymioty
nie wiem czy sie cieszyc czy plakac hehe. pozdrawiammmm