reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja wstałam rano chora jak nie wiem w dodatku nie moge wziac zadnego lekarstwa. Poczekam do jutra i pojde do lekarza.

reklama
witam!!ja raz mam mdłości i wymiotuje a raz nic zero dolegliwości trohę się tym martwię ponieważ moja znajoma stwierdziła że jeśli nie ma mdłości w ciąży tzn ze jest coś nie tak z dzidziusiem:-:)-(
Co Wy o tym sadzicie?:sorry:
Czy to prawda?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam!!ja raz mam mdłości i wymiotuje a raz nic zero dolegliwości trohę się tym martwię ponieważ moja znajoma stwierdziła że jeśli nie ma mdłości w ciąży tzn ze jest coś nie tak z dzidziusiem:-:)-(
Co Wy o tym sadzicie?:sorry:
Czy to prawda?

dobij mnie jeszcze bardziej. Wsytarczy ze jestem chora. Mdłosci nie mam.

A wy co polecacie na przeziembienie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Opisalam jak sobie radzic z przeziebieniem w watku chorobowym , bo bylam przeziebiona w zeszlym tygodniu
To nieprawda ze trzeba miec mdlosci, ja w pierwszej nie mialam i teraz tez- ok 60-70 % kobiet ma, bo tak reaguje na gwaltowne zmiany hormonow :)

Powiem wam ,! zrobilam to . .. Wczraj musialam zjesc steka- dwa!!! musielismy jechac po mieso !! jestem ciagle glodna !!! starm sie nie jesc slodyczy, ziemniakow itp ale umieram z glodu , budze sie z glodu!!
jutro do lekarza na usg :)):-)

Baśka_28. Nieprawda!!!! Ja w pierwszej ciąży( 6 lat temu) w ogóle nie miałam mdłości, ba, nie miałam na początku ŻADNYCH oznak ciąży (oprócz zatrzymania @). Dziecko rozwijało się prawidłowo i takie też się urodziło. Każda kobieta inaczej przechodzi ciążę. Każda ciąża jest inna. ;-)

Baśka_28. Nieprawda!!!! Ja w pierwszej ciąży( 6 lat temu) w ogóle nie miałam mdłości, ba, nie miałam na początku ŻADNYCH oznak ciąży (oprócz zatrzymania @). Dziecko rozwijało się prawidłowo i takie też się urodziło. Każda kobieta inaczej przechodzi ciążę. Każda ciąża jest inna. ;-)

troche mnie pocieszacie bo ja przez to ciagle wmawiam ze moze nie jestem w ciazy tylko dlaczego @ nie ma juz 3 tyogdnie

czesc wam wszystkim moge sie do was przylaczyc? bo chyba tez zostane mama w pazdzierniku co prawda dopiero w srode ide do gin ale robilam dwa testy i wynik wyszedl pozytywny takze tak samemu sobie obliczajac to porod powinnam miec okolo 21-22 pazdziernik.

Witam Kochane:) z olbrzymią przyjemnościa pragne do Was dołączyć:) zrobiłam wczoraj i dzisiaj test-oba pozytywne.Jestem juz po 2 poronieniach więc będzie to ciąża pełna obaw ale bardzo czekam na mojego małego bąbelka:*

He he.. a ja dzisiaj cwaniara :-p zaprowadzilam core do przedszkola i .... poszlam se spac po powrocie i spalam dwie i pol godziny :szok: :-D
To jest powtorka z rozrywki bo i w pierwszej ciazy, jak to mowil moj maz, gdzie mialam podparcie zasypialam :-p teraz to samo :-D
Wczoraj wieczorem najadlam sie ogorkow konserwowych i jak wstalam zoladek mnie bolal :eek:
Pojutrze mam wizyte u poloznej (tu tak to inaczej jakos funkcjonuje) ciekawe kiedy bede miala pierwsze usg :-D

reklama
Do góry