Ja sie tylko melduje ze wszystko okey! Zle sie ostatnio czuje i wiecej czasu spedzam w luzku! Kompa nawet niewlaczam. Mam nadziej ze powli odejdzie. Jenki przez ten czas 12 stron naskrobanych! Strasznie duzo nowych mam widze i seredecznie je witam!!! Ktoras z nas pisala(ale niezaznaczalam plusikow
) ze spiralka jej wypadla i teraz ma dzidzie. U nas jest takie prawo ze jezeli lekaz zle zalozy Ci spirale i ona Ci wypadnie a ty zajdziesz w ciaze musi normalne panstwowe alimenty placic ( 127 eu jest chyba teraz) do 18 roku zycia ! Niezle co!
Bira sliczna fotka twojej gwiazdki!
Sorki zbyt wiele nienapisze.
Ach dodam jeszcze ze jak w czwartek zaczelam brac magnes to bole podbrzsza zniknely. Jajnik tez juz nieciagnie! No tylko te mdlosci zostaly przez ktore nic niejem. Zmuszam sie by cos wcisnac ale to i tak z chwile w kibelku laduje...
Bira sliczna fotka twojej gwiazdki!
Sorki zbyt wiele nienapisze.
Ach dodam jeszcze ze jak w czwartek zaczelam brac magnes to bole podbrzsza zniknely. Jajnik tez juz nieciagnie! No tylko te mdlosci zostaly przez ktore nic niejem. Zmuszam sie by cos wcisnac ale to i tak z chwile w kibelku laduje...
Ostatnia edycja: