reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja sie tylko melduje ze wszystko okey! Zle sie ostatnio czuje i wiecej czasu spedzam w luzku! Kompa nawet niewlaczam. Mam nadziej ze powli odejdzie. Jenki przez ten czas 12 stron naskrobanych! Strasznie duzo nowych mam widze i seredecznie je witam!!! Ktoras z nas pisala(ale niezaznaczalam plusikow :( ) ze spiralka jej wypadla i teraz ma dzidzie. U nas jest takie prawo ze jezeli lekaz zle zalozy Ci spirale i ona Ci wypadnie a ty zajdziesz w ciaze musi normalne panstwowe alimenty placic ( 127 eu jest chyba teraz) do 18 roku zycia ! Niezle co!
Bira sliczna fotka twojej gwiazdki!
Sorki zbyt wiele nienapisze.
Ach dodam jeszcze ze jak w czwartek zaczelam brac magnes to bole podbrzsza zniknely. Jajnik tez juz nieciagnie! No tylko te mdlosci zostaly przez ktore nic niejem. Zmuszam sie by cos wcisnac ale to i tak z chwile w kibelku laduje...

Ostatnia edycja:
reklama
Muminka, widze ze ładnie Cie meczy:-( Duzo zdrowka Ci zycze i dobrego samopoczucia;-) Ale bedziemy wynagrodzone za te meczarnie:-D
Ja tez nie moge jesc, ale na szczescie nie wymiotuje:) Tylko czesto mnie mdli i tak mi sie w brzuszku "miesza":-p
Nie moge sie doczekac jak dzisiaj powiem tatusiowi o dzidziusiu:-) Juz chcialabym zobaczyc jego minke:) Pozdrawiam dziewczynki:)

Witaj Emiliab:-)
Kurka_pieczona super prezent na walentynki. Szkoda że u mnie się tak nie dało:-(

A tak poza tym ( nie wiem czy już o tym pisałyście) co myślicie o farbowaniu włosów we wczesnej ciąży? Byłam umówiona wcześniej do fryzjera i teraz się zastanawiam czy iść. Nie mogę patrzeć na odrosty!

Ostatnia edycja:
a ja własnie połozyłam farbe na włosy a w zasadzie szampon koloryzujazy bez amonaku. Chodzenie z odrostami zle wpływa na moje samopoczuce.

lola33
u mnie brzusio pękaty, ale raczej na wieczór. Z rańca jeszcze trzymam linię ;-)
W ost. ciąży przytyłam 20kg ale po pół roku ważyłam już 48 :no: i wyglądałam strasznie.
Najzabawniesza historia z moją wagą : na porodówce, akcja ruszyła, chodzę korytarzem tam i z powrotem. Stoi waga, więc się z nudów ważę. 72kg
Po porodzie na drugi dzień wchodzę na wagę a tam 71kg !!!
Mówię do siebie jak to jest do cho***y możliwe urodziłam w końcu syna, który ważył 3,700 ?:crazy:
Ja miałam to samo!!! Przytyłam w pierwszej c. 30 kg:szok: A po porodzie 3 kg mniej!!! I tak z ponad pół roku - 10 mies!!! Nie mogłam nic schudnąć. Teraz trochę schudłam, tak z 20 kg a tu znów się zaczyna!!!!!!!!!:szok::szok::szok:

I tak samo z rańca chuda jestem, a pod wieczór cała okrąglutka jak bąbka!!!

Widze ze mamy podobny problem ja normalnie ważyłam 52 kg bo więcej nie dałam rady schudnąć zawsze zostaje w udach ale masz racje kto wie jak bedzie teraz z racji wieku może być ciężko zwłaszcza że mam już 33 lata a nie 23 hehe
będzie dobrze najwyżej zmienię garderobę na większą
Ja 30 latek i też się oooooggggrrrrooommmnnniiieeeee obawiam że będzie ciężko już schudnąć po kolejnym dzidziusiu :no:
Witaj Emiliab:-)
Kurka_pieczona super prezent na walentynki. Szkoda że u mnie się tak nie dało:-(

A tak poza tym ( nie wiem czy już o tym pisałyście) co myślicie o farbowaniu włosów we wczesnej ciąży? Byłam umówiona wcześniej do fryzjera i teraz się zastanawiam czy iść. Nie mogę patrzeć na odrosty!
Ja farbowałam 2 tyg temu. W poprzedniej ciąży też farbowałam i chodziłam też do fryzjera

alec tu cisza. Wszystkie chyba walentynkuja. Tylko ja siedze sama w domu z paczka czipsów i lemoniada:crazy:

a ja własnie połozyłam farbe na włosy a w zasadzie szampon koloryzujazy bez amonaku. Chodzenie z odrostami zle wpływa na moje samopoczuce.

Na moje też:no: U mnie szampon nic nie da bo ja blondynka:-D Pójdę do tego fryzjera bo patrzeć na siebie nie mogę, a jakbym tak miała chodzic jeszcze z 8 miesięcy...haha.

Ja właśnie po walentynkowym obiadku w restauracji. Jakoś mi mdłości minęły prawie, tylko wrażliwość na niektóre zapachy została- szczególnie papierosy, kawa i wszystko co smażone. I stwierdzam że coraz więcej rzeczy mogę jeść, coraz więcej...Nie objadam się jednak bo tych mdłości się nadal boję i ledwo co wróciłam a już znowu bym coś kąsnęła. No masakra.

Dzień dobry:-)

Inga dziękuje za komplementy:-)
Ja dzisiaj przytulam się z kibelkiem. Do tej pory nic mi nie byo, ale w sum od dwóch czy trzech dni mdli mnie non stop:eek: Oby mi szybko przeszło:-)

Beata, ja farbowałam włosy w poprzedniej ciąży i teraz nie zamierzam tego zmieniać, bo odrosty mnie dobijają. A że w poprzedniej ciaży włosy rosły mi w jakimś dziwnym tempie chodziłam do fryzjera co trzy cztery tygodnie:szok:

Kurka... super prezent walentynkowy:-)

reklama
Do góry