reklama
lola33
Zadomowiona
No ja w październiku skończę, moja córka w październiku skończy 7 lat i teraz termin na październik:-) Jedna z ciąż którą poroniłam również miała termin na październikMam dar zachodzenia w ciążę w styczniu:-)
Jak mam rozumieć to Nowy Rok z rozmachem zaczynacie
trzymam kciuki za nas wszystkie będziemy się cieszyć za 8 miechów z naszych małych cudów ok kończę bo jutro do szkoły lecę
Spokojnej nocy wszystkim życze Pa
Witaj aldona 26 gratuluje cieszę się że dołączyłaś do nas mam nadzieje że miło spędzisz z nami czas
Ostatnia edycja:
Beata10
Mama Laury i Wiktora:-)
Jak mam rozumieć to Nowy Rok z rozmachem zaczynacie
trzymam kciuki za nas wszystkie będziemy się cieszyć za 8 miechów z naszych małych cudów ok kończę bo jutro do szkoły lecę
Spokojnej nocy wszystkim życze Pa![]()
Witaj aldona 26 gratuluje cieszę się że dołączyłaś do nas mam nadzieje że miło spędzisz z nami czas![]()
Haha. no chyba można powiedzieć że z rozmachem. Ale na tym kończymy. Chcę mieć dwoje dzieci:-)
Witaj Aldona26

dawidowe
Fanka BB :)
ja bym powiedziała ze nowy rok zaczełam wystrałowo i z hukiem ;-).
Znowu sie robie wredna dla meza a tak sie cały tydzien starałam. Rano miałam znakomity humor a pod wieczór nagle złapałam okropnego doła i zaczełam płakac a skonczyło sie na monologu z mezem.
Znowu sie robie wredna dla meza a tak sie cały tydzien starałam. Rano miałam znakomity humor a pod wieczór nagle złapałam okropnego doła i zaczełam płakac a skonczyło sie na monologu z mezem.
joanna0984
Zaciekawiona BB
Ja za to w pierwszej ciazy przytylam 12 kg, po porodzie stracilam od razu 10.... ale nie wiem czy tak sie sprawdza to karmienie piersia, bo karmilam 8 miesiecy i 6 kilo mi przybylo
Potem udalo mi sie zrzucic (na moj wlasny slub wiec sie postaralam) ale teraz od wakacji znowu mi przybylo
Ale co tam po tej ciazy mam nadzieje, ze sie bardziej ustabilizuje z waga ;-)
Teraz waga raczej stoi i nie mam specjalnych zachcianek... tzn wydaje mi sie ze mam ale probuje i rozumiem wtedy, ze to nie to, ze w sumie mi zgage przynosi...
Milych senkow :-)

Teraz waga raczej stoi i nie mam specjalnych zachcianek... tzn wydaje mi sie ze mam ale probuje i rozumiem wtedy, ze to nie to, ze w sumie mi zgage przynosi...
Milych senkow :-)
Beata10
Mama Laury i Wiktora:-)
Dawidowe nasi mężowie muszą niestety zagryźć zęby i znosić nasze humory, a my przyzwyczaić do tego że czasem będziemy się zachowywać jak wariatki:-)
Joanna0984 u mnie waga teraz poleciała nawet w dół o 1,5 kg. Ja mam podobnie z jedzeniem,myslę że mam konkretnie na coś ochotę a okazuje się że jednak nie. Ale apetyt mi się poprawił. Mdłości są jakby trochę mniejsze.
Też uciekam spać. Miłych snów.
Joanna0984 u mnie waga teraz poleciała nawet w dół o 1,5 kg. Ja mam podobnie z jedzeniem,myslę że mam konkretnie na coś ochotę a okazuje się że jednak nie. Ale apetyt mi się poprawił. Mdłości są jakby trochę mniejsze.
Też uciekam spać. Miłych snów.
bira
Listopadowe mamy'07
Dobry wieczór:-)
Piszecie o kg. Ja w poprzedniej ciazy przytyłam 20 kg
Masakra totana, ale 12 kg mniej miałam jak wychodziłam ze szpitla. A reszta zleciała w ciagu dwóch miesęcy. Karmiłam piesią i miałam dosc radykalną dietę, ponieważ debilni lekarze twirdzili, ze Inga ma skaze białkową, a dostała zwykłego trądziku niemowlęcego...a ja jak głupia katowałam się dietą
A co u nas, dzisia byliśmy na balu karnawałowym w polskiej szkole:-) Ina na początku trochę fochowała, ale później nie chciała wychodzić;-) Wygrała dla mamusi prymulkę na loterii:-) Trochę potańczyła i objadła się słodyczami karygodnie;-)
Ulisia, zmień lekarza, nie zazdroszczę takich wspomnień z pierwszej wizyty w pierwszej ciaży
Ktoś pytał o skierowania na badania, ja dostałam i muszę się wyrać, ale mi sie nie chce. Na USG też dostałam jestem umówiona na 2 marca:-)
Reszt nie będę nadrabiać, bo tyle ego jest, a mnie skręcają od wczoraj mdłości...
Do jutra
A i jeszcze pochwalę się moją gwiazdą z dzisiejszego balu:-)
Piszecie o kg. Ja w poprzedniej ciazy przytyłam 20 kg

A co u nas, dzisia byliśmy na balu karnawałowym w polskiej szkole:-) Ina na początku trochę fochowała, ale później nie chciała wychodzić;-) Wygrała dla mamusi prymulkę na loterii:-) Trochę potańczyła i objadła się słodyczami karygodnie;-)
Ulisia, zmień lekarza, nie zazdroszczę takich wspomnień z pierwszej wizyty w pierwszej ciaży

Ktoś pytał o skierowania na badania, ja dostałam i muszę się wyrać, ale mi sie nie chce. Na USG też dostałam jestem umówiona na 2 marca:-)
Reszt nie będę nadrabiać, bo tyle ego jest, a mnie skręcają od wczoraj mdłości...
Do jutra
A i jeszcze pochwalę się moją gwiazdą z dzisiejszego balu:-)
Załączniki
emiliab
Fanka BB :)
Beata10. Witam Cię serdecznie. Cieszę się,że spotkałm tutaj kogoś z mojego miasta. :-)
reklama