reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
No ja w październiku skończę, moja córka w październiku skończy 7 lat i teraz termin na październik:-) Jedna z ciąż którą poroniłam również miała termin na październik:-D Mam dar zachodzenia w ciążę w styczniu:-)

Jak mam rozumieć to Nowy Rok z rozmachem zaczynacie
trzymam kciuki za nas wszystkie będziemy się cieszyć za 8 miechów z naszych małych cudów ok kończę bo jutro do szkoły lecę
Spokojnej nocy wszystkim życze Pa :)

Witaj aldona 26 gratuluje cieszę się że dołączyłaś do nas mam nadzieje że miło spędzisz z nami czas:)

Ostatnia edycja:
Jak mam rozumieć to Nowy Rok z rozmachem zaczynacie
trzymam kciuki za nas wszystkie będziemy się cieszyć za 8 miechów z naszych małych cudów ok kończę bo jutro do szkoły lecę
Spokojnej nocy wszystkim życze Pa :)

Witaj aldona 26 gratuluje cieszę się że dołączyłaś do nas mam nadzieje że miło spędzisz z nami czas:)

Haha. no chyba można powiedzieć że z rozmachem. Ale na tym kończymy. Chcę mieć dwoje dzieci:-)

Witaj Aldona26:-D

ja bym powiedziała ze nowy rok zaczełam wystrałowo i z hukiem ;-).

Znowu sie robie wredna dla meza a tak sie cały tydzien starałam. Rano miałam znakomity humor a pod wieczór nagle złapałam okropnego doła i zaczełam płakac a skonczyło sie na monologu z mezem.

Ja za to w pierwszej ciazy przytylam 12 kg, po porodzie stracilam od razu 10.... ale nie wiem czy tak sie sprawdza to karmienie piersia, bo karmilam 8 miesiecy i 6 kilo mi przybylo :zawstydzona/y: Potem udalo mi sie zrzucic (na moj wlasny slub wiec sie postaralam) ale teraz od wakacji znowu mi przybylo :-p Ale co tam po tej ciazy mam nadzieje, ze sie bardziej ustabilizuje z waga ;-)
Teraz waga raczej stoi i nie mam specjalnych zachcianek... tzn wydaje mi sie ze mam ale probuje i rozumiem wtedy, ze to nie to, ze w sumie mi zgage przynosi...
Milych senkow :-)

Dawidowe nasi mężowie muszą niestety zagryźć zęby i znosić nasze humory, a my przyzwyczaić do tego że czasem będziemy się zachowywać jak wariatki:-)

Joanna0984 u mnie waga teraz poleciała nawet w dół o 1,5 kg. Ja mam podobnie z jedzeniem,myslę że mam konkretnie na coś ochotę a okazuje się że jednak nie. Ale apetyt mi się poprawił. Mdłości są jakby trochę mniejsze.

Też uciekam spać. Miłych snów.

a ja bym chiałam mdłosci albo niechec do jedzenia. Bo mam apetyt ze hej. Niestety nie naleze do tych chudzusienkich i nigdy nie nalezałam. Rok temu wziełam sie za siebie i schudłam 20 kg. A teraz dosc łatwo je odzyskuje

Dobry wieczór:-)

Piszecie o kg. Ja w poprzedniej ciazy przytyłam 20 kg:eek: Masakra totana, ale 12 kg mniej miałam jak wychodziłam ze szpitla. A reszta zleciała w ciagu dwóch miesęcy. Karmiłam piesią i miałam dosc radykalną dietę, ponieważ debilni lekarze twirdzili, ze Inga ma skaze białkową, a dostała zwykłego trądziku niemowlęcego...a ja jak głupia katowałam się dietą:eek:
A co u nas, dzisia byliśmy na balu karnawałowym w polskiej szkole:-) Ina na początku trochę fochowała, ale później nie chciała wychodzić;-) Wygrała dla mamusi prymulkę na loterii:-) Trochę potańczyła i objadła się słodyczami karygodnie;-)

Ulisia, zmień lekarza, nie zazdroszczę takich wspomnień z pierwszej wizyty w pierwszej ciaży:eek:

Ktoś pytał o skierowania na badania, ja dostałam i muszę się wyrać, ale mi sie nie chce. Na USG też dostałam jestem umówiona na 2 marca:-)

Reszt nie będę nadrabiać, bo tyle ego jest, a mnie skręcają od wczoraj mdłości...

Do jutra

A i jeszcze pochwalę się moją gwiazdą z dzisiejszego balu:-)

Załączniki

• ini2_resize.jpg
    ini2_resize.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 39
  • ini_resize.jpg
    ini_resize.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
bira sliczna gwiazda. Mam nadzieje ze 2-3 lata ja bede miała taka gwiazde albo gwiazdorka.

A teraz dobranoc wszystkim zycze i udanych Walentynek ;-)

Do góry